- 1 Nisan 2022
- 13.761
- 16.236
- 248
Beklicem canım yarın adet olmazsam belki vererim kanSen kan ver gidip, ben ilk görselde hala gölge görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklicem canım yarın adet olmazsam belki vererim kanSen kan ver gidip, ben ilk görselde hala gölge görüyorum
Ben 36. Saate kadar müdahale etmemeyi düşünüyorum bugun geçsin oyle yiyeyim dedim kist falan olmaması açısından sende öyle yap benceHavuç yiyelim bence bide
O nedemek kizBu eltiler Halis mi?![]()
Suan test yaptim paylasiyorum fikrinizi alimBakalım hayırlısı olsun İnşAllah![]()
Aaa bide pembee gölge bile değil.ayyy hayırlı olsunnnn gozunuz aydınKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Tebrikk ederimmmm canım maşallah çizgi yanıltmayacak derecede görünüyorKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Aaa bide pembee gölge bile değil.ayyy hayırlı olsunnnn gozunuz aydın![]()
Aa gercekmi yaTebrikk ederimmmm canım maşallah çizgi yanıltmayacak derecede görünüyorşubat ayı uğurlu geldi ne güzel haberler alıyoruz
![]()
Bariz cıkmış zaten maşallah.Sağlıkla ilerler inşAllahAa gercekmi ya
Hamilemiyim simdi
Bende tuh gene negatif diye yorumladim![]()
Ay tesekkur ederim ben bende diyorum buda olmadiTebriklerrrr![]()
![]()
Ay tesekkur ederim cnm amin cumlemizin insallahBariz cıkmış zaten maşallah.Sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Yaa bende senden umutluyum kendimden okadar değilMisafirim vardı yavrum ara ara girip yazmaya çalışıyorum size de7. Gün oldu ama tık yok belirti vs saldık zaten artık aramıyoruz belirtiymiş gebelik testiymiş
hayırlısı senle aynı gidiyoruz dimi kızz hadi senden umutluyum bakalımmm
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bizede dua et bide belirti varmı ne yaptın mesela bu ayKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Kuzum ilk martta sonra mayista kurtaj oldum. Doktorum temmuz da denemeye baslayabilirsiniz dedi. Temmuzdan beri deniyoruz 16 ocakta rahim filmi cekildim. Birde bu ay jel kullandimhayırlısı olsun canım belirtilerin oldumu, kac aydır deniyordun bu ay farklı bişey yaptınmı normal hamiş sorularımız![]()
Yaa gözün aydıın gerçekten çok bereketli bir şubatKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Tesekkur ederim cnm amin insallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bizede dua et bide belirti varmı ne yaptın mesela bu ay❤
Yaa canım çok güzel maşallah sağlıkla da devam eder inşallahKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Sagol canim rabbim gruptaki arkadaslarimada nasip etsin daha cok bereketlensinYaa gözün aydıın gerçekten çok bereketli bir şubat![]()