Yani gerçek mi bu elti ilişkisi maşaAllah sizeO nedemek kiz
Aaaa var vallahiKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Araştırdığım günler olmuştu ve hep göbekte daha etkili olduğunu okudum.Kızlar bu iğneler koldan yapılınca mi daha etkili yoksa göbekten yapılınca mi? (GonalF)
Çiğ kabak çekirdeği ver günlük bir avuçAy hergün fındık yediriyorum çekirdek çok seviyor dedim onu bırak fındık yehaklısın yarından itibaren yiyelim havucu ay gebelik testi bile pozitif çıkıyor sanırım öyle ihtiyacım var ki inşallah gerçeğini görür paylaşırız
İkinci aşılamayı yapmam canım..eskiden fiyatlar aşılamada uçuk diğildi..şimdi hem fiyatlar uçmuş hemde doktorum diyor tutma şansı çok az..hiç unutmam en sevdiğim bir doktor..o bana demişti eğer bir gün aşılama yapsan tutmazsa ikincini yapma..birde insan bir şeye inanmalı ben nedense hiç bir zaman aşılamanın tutmasına inanmıyordum..ondan hep uzatıyordum gitmek istemiyordum.en mantıklısı tüp bebek vakit kayp etmedenKendini hiç üzme. Daha adet olmadın belki birden koyulaşır. Çok gördüm araştırdığımda öyle olanları. Hem ben aşılama olduğumda bile, 2.aşılama olanların daha garantiymiş bunu bile bile yaptırmıştım. Eger olumsuzsa bile sen bi daha dene pes etmedualarım seninle inşallah gerek kalmaz hicbirseye
Cnm soyle ekran goruntusu birakim belki daha iyi anlatmis olurumayy gözün aydıın canım benım Allah tamamına erdırsın :)❤ ıkı gune bır yapmıssın ya tum dongu boyuncmı oyle yaptın yoksa 10 gunluk surecte degerlendırıp bıraktınmı?
Çok sevindim ccanım sağlıklı bir gebelik olsun inşallahKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Sagol canim benimHayırlı olsun canım benım bak cok mutlu oldum :) sen ydısındamısın sankı oyle bı yorum gordum kan verebılcekmısın vercekmısın benımde bat 2 subat
Amin canimay ne güzel ya bol hamişli bir topic olacak gibi bize de pozifler gelsinnn
Amin cnm darisi sizlerede insallahYaaa canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Ben göbekten oldum rahme yakın olduğu için daha etkili olur dedi doktorKızlar bu iğneler koldan yapılınca mi daha etkili yoksa göbekten yapılınca mi? (GonalF)
Peki hangi günler değerlendirmiştinizKızlar yumurtlama zamanı daha gelmeyenler için söylüyorum bence biraz spor yapın abartılı olmadan pilates türü, biraz hareketli olsun yaşamınız, ben spora başladığım ay gebelik elde ettim. Belki faydası olur. :)
Kuzum ben aşılama yapıldığim için bat erken oluyor..ama yine adet gelmeyince bir umut varAmin cnm darisi sizlerede insallah
Bu arada bata 4 gun kala yaptim negatifdu onuda not duseyim dedim
Evet gercekYani gerçek mi bu elti ilişkisi maşaAllah size
Regl ağrılarım var, bu ay olmadı maalesef50 betaya kadar hiç çıkmayabilir canım, test yanıltabilir beni yanılttı 2 gün önce negatifti 2 gün sonra normal kaset testte pozitifi gördüm.
Hic beklemedigin zaman gelecek gor bakKuzum ben aşılama yapıldığim için bat erken oluyor..ama yine adet gelmeyince bir umut var
Ovülasyon testimde piki gördükten sonra o gün ve peş peşe diğer iki gün daha olmak üzere 3 gün değerlendirdik sadece canım. :)Peki hangi günler değerlendirmiştiniz
Anladım canım yine de adet gününü bekle o zaman bir daha yaptır derim.Regl ağrılarım var, bu ay olmadı maalesef
Saol canım. Bende duymadım ama asistan koldan deyince şaşırdımkoldan yapanı duymadım ben hıc gobekten yapıyorlar hep ama cok fazla bır bılgım yok bılgısı olan arkadaşlar yazar mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?