Evet ya maşallahh belirginleşmişKizcelerim gunaydin. Hayirli cumalar olsun hepimizebiliyorsunuz kk koyulasmayi evde takip ediyorum bugun sabah cok daha net gordum. Ustteki dun sabahti.
Aşkım bu ay beraber mi takip etcezKızlar şimdi bir lh testi yaptım hala koyu tam silikleşmiş değil belki de daha tam çatlamadı belki de yarın çatlayacakyarın ilişki olmasında vardır bir Hayır belki de ama kızlar öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki lavaboda. Allahım inşallah hayırla sağlıkla olur bu ay değişik bir hissim var ya Papatyamaviss @TASUU melisaa93 bebekheyecani @destinesiaa D dra21 @trueliving_ @savascii imagination forever @Asli Miraz beyons ve diğer kızlarım
Gunaydın bebegım evet bugunu degerlendırmen bencede daha ıyı olacakKızlar şimdi bir lh testi yaptım hala koyu tam silikleşmiş değil belki de daha tam çatlamadı belki de yarın çatlayacakyarın ilişki olmasında vardır bir Hayır belki de ama kızlar öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki lavaboda. Allahım inşallah hayırla sağlıkla olur bu ay değişik bir hissim var ya Papatyamaviss @TASUU melisaa93 bebekheyecani @destinesiaa D dra21 @trueliving_ @savascii imagination forever @Asli Miraz beyons ve diğer kızlarım
Bir şey olmaz rabbim nasip edecekseAyyy kızlar tuvalete kalktım az önce peçeteyle silerken garip bir akıntı geldi kahve renkli ama çok az sizce yerleşme mi buay umutlandım umarım regl çağrısı değildir 33. Günüm bugün melisaa93 Papatyamaviss sevayd ve ben bugün çok ağırlık kaldırdım gebelik yok diye
Oh tamamdır artık test şüphesi olmaktan çıktı maşaAllah sizeKizcelerim gunaydin. Hayirli cumalar olsun hepimizebiliyorsunuz kk koyulasmayi evde takip ediyorum bugun sabah cok daha net gordum. Ustteki dun sabahti.
Evett gercekten oyle haftaya sali ve persembe kan verip doktoruma gozukeyim artik diyorumOh tamamdır artık test şüphesi olmaktan çıktı maşaAllah size
Sağlıkla büyüsün bizede dua et canım ❤Kizcelerim gunaydin. Hayirli cumalar olsun hepimizebiliyorsunuz kk koyulasmayi evde takip ediyorum bugun sabah cok daha net gordum. Ustteki dun sabahti.
Duadarimdasiniz kuzumSağlıkla büyüsün bizede dua et canım ❤
Baya koyu canim bugün çatlar öyle görünüyor degerlendir mutlaka hayırlısı olsun inşallahKızlar şimdi bir lh testi yaptım hala koyu tam silikleşmiş değil belki de daha tam çatlamadı belki de yarın çatlayacakyarın ilişki olmasında vardır bir Hayır belki de ama kızlar öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki lavaboda. Allahım inşallah hayırla sağlıkla olur bu ay değişik bir hissim var ya Papatyamaviss @TASUU melisaa93 bebekheyecani @destinesiaa D dra21 @trueliving_ @savascii imagination forever @Asli Miraz beyons ve diğer kızlarım
Canım kullandığın uygulama nedir aldı bence şansı devam ediyor hayırlısı olsun ❤Bu takvime göre şansım düştü mü şimdi risksiz dönem diyorEki Görüntüle 3201697 Eki Görüntüle 3201702
Sıkılıyor lar canım görev gibi geldiği için bi tek sizde öyle değil bizde de aynı bende yoruldum artık eşim diyor bu çocuk olsa da kurtulsakmesela benıde sallayınkocayı dr a goturecem valla bu gıdısle yav bazen zorla yapıyoz hazırolda beklese olmuyomu hahaha ılk 5,6 ılıskı ok sonra sankı bana ölüm döşeği bende salıyorumm dpo yu hıc degerlendıremıyoruz cunku bende soguyorum boyle olunca.bır sorunumu var acaba dıye dusunmeye basladım vallaha
Geçen ay o haftayı ful değerlendirdik olmadi bu ay saldık valla ayı yarıladık daha 2 defa değerlendirdikAy bana da öyle oluyor ya. İlişki olacak diye gece olsun istemiyordum resmen. İstek artırıcı bir şey yok mu diye bile araştırdım artık kendim içinüst üste olduğu için öyle oluyo. Geçen ay 10 kere değerlendirmişiz sonuç negatif. Bu ay da zaten takip fln yok ne zaman olursa modundayım daha rahat ve
Benimki bugün enerjim yok dedi kızlar… dün pik görmüştüm muhtemelen bugün de çatladı. Yarın geceye kadar yumurta falan kalmaz. Dün geceyi değerlendirdik napim hayırlısı olursa olur olmazsa olmaz artık…Papatyamaviss @savascii melisaa93 bebekheyecani @TASUU ve diğer kızlar
Demekkı hayırlı olan boyleymıs askommm hafı bakalım vurdugunuz gol olsunKızlar şimdi bir lh testi yaptım hala koyu tam silikleşmiş değil belki de daha tam çatlamadı belki de yarın çatlayacakyarın ilişki olmasında vardır bir Hayır belki de ama kızlar öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki lavaboda. Allahım inşallah hayırla sağlıkla olur bu ay değişik bir hissim var ya Papatyamaviss @TASUU melisaa93 bebekheyecani @destinesiaa D dra21 @trueliving_ @savascii imagination forever @Asli Miraz beyons ve diğer kızlarım
Maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallahKizcelerim gunaydin. Hayirli cumalar olsun hepimizebiliyorsunuz kk koyulasmayi evde takip ediyorum bugun sabah cok daha net gordum. Ustteki dun sabahti.
Birliktelikten sonra direkt uyuyorsan enfeksiyon olmuş olabilir. İlişkiden 30-40 dk sonra kalkıp tuvalete gitmelisin enfeksiyon olmaması içinKızlar günaydın hayırlı cumalar son 2 ilişkide yanma yaşadım bir önceki ilişkide geçer diye düşünmüştüm dünde oldu sizce neden olmuştur ne yapmam lazım önceden böyle bir problemim yoktu
Evet bence riske atmaKizlar tam ovulasyon gunume ameliyat planladi drum. Buyuk birsey degil ama genel anestezi almam lazim. Bu ayi pas geceyim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?