2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Aşkım bu ay beraber mi takip etcez benim de bugün yarın çatlar

Gunaydın bebegım evet bugunu degerlendırmen bencede daha ıyı olacaksperm ıkı gun yasıyor zaten

Bir şey olmaz rabbim nasip edecekse önceden kadınlar tarlalarda çalışarak çocuk doğuruyordu İnşAllah yerleşmedir ya hadi hayırlısı yumurtlama sonrası kaçıncı günün ? Umudunu kırmak istemiyorum ama ateşin geri yükselmezse regl belirtisi olabilir

Kızlar günaydın hayırlı cumalar son 2 ilişkide yanma yaşadım bir önceki ilişkide geçer diye düşünmüştüm dünde oldu sizce neden olmuştur ne yapmam lazım önceden böyle bir problemim yoktu

Baya koyu canim bugün çatlar öyle görünüyor degerlendir mutlaka hayırlısı olsun inşallah

Sıkılıyor lar canım görev gibi geldiği için bi tek sizde öyle değil bizde de aynı bende yoruldum artık eşim diyor bu çocuk olsa da kurtulsak

Geçen ay o haftayı ful değerlendirdik olmadi bu ay saldık valla ayı yarıladık daha 2 defa değerlendirdik

Demekkı hayırlı olan boyleymıs askommm hafı bakalım vurdugunuz gol olsun

Birliktelikten sonra direkt uyuyorsan enfeksiyon olmuş olabilir. İlişkiden 30-40 dk sonra kalkıp tuvalete gitmelisin enfeksiyon olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…