- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Bu ay oyle deniyorum adet bittiğinden beri ama yumurtlama doneminde de mi oyle yapsam yoksa ard arda mi bilemedim1 dolu bir boş yap canım öyle sperm daha kaliteli olur ❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay oyle deniyorum adet bittiğinden beri ama yumurtlama doneminde de mi oyle yapsam yoksa ard arda mi bilemedim1 dolu bir boş yap canım öyle sperm daha kaliteli olur ❤![]()
olmazsa artık doktora falan gitmem çünki psikolojimi çok bozuyor kaç aydır... bi de sorup sorup duruyorlar.. sanki ben istemiyorum da oluyor.. hele bir akrabam var anneme 2 ay ona süre veriyorum demiş, sinir oldum duyunca...Hayırlısı olsun canım inşallah döner ama olmazsa da bidahaki aya inşallah![]()
Devam canım bir hafta kadar gün aşırı değerlendirmek lazımKizlar bisey soracağım catladiktan sonra da iliskiye devam ediyor musunuz bırakıyor musunuz
Öyle canımHiç merak etme gayet rahat koyuyorlar çünkü öyle görmüşler öyle yetişmişler muhtemelen kaynanan da kendi kaynanasından çekmiştir hatta aynı şeyi kendi de gönül rahatlığıyla yapıyor çünkü ona göre doğrusu bu
Maalesef..
Oyle yapayim canim gecen aylar catlayinca bırakiyordukDevam canım bir hafta kadar gün aşırı değerlendirmek lazım
Sen bilirsin canım sperm nede olsa 3 gün yaşıyormuşBu ay oyle deniyorum adet bittiğinden beri ama yumurtlama doneminde de mi oyle yapsam yoksa ard arda mi bilemedim
Listeye ekleyeyim mi yaniMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Rabbim doğru yolu göstersin inşallah dua et hep ben duaların gücüne çok inanırımKilis elbeyli ilçesi ah ah eşim yok daha doğrusu destekçim olmadı hiç
Aha bitane de burdan çıktı manyak akrabalar o na neymiş tam boğaz sıkmalık bunlar vallaolmazsa artık doktora falan gitmem çünki psikolojimi çok bozuyor kaç aydır... bi de sorup sorup duruyorlar.. sanki ben istemiyorum da oluyor.. hele bir akrabam var anneme 2 ay ona süre veriyorum demiş, sinir oldum duyunca...
İnan dua ede ede sabr ede ede 5. Yıla girdik canım ediyorum çok şükür namazda kılıyorum rabbim eşime doğru yolu göstersinRabbim doğru yolu göstersin inşallah dua et hep ben duaların gücüne çok inanırım
Yok canım peş peşe olabiliyor çünkü bir hafta daha devam bir dolu bir boş ya da bir solu iki boş falan gücünüz neye yeterseOyle yapayim canim gecen aylar catlayinca bırakiyorduk
Birde oyle deneyelimYok canım peş peşe olabiliyor çünkü bir hafta daha devam bir dolu bir boş ya da bir solu iki boş falan gücünüz neye yeterse![]()
Sağlıkla ilerler inşallahMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Amin canım inşallah rabbim sabır versinİnan dua ede ede sabr ede ede 5. Yıla girdik canım ediyorum çok şükür namazda kılıyorum rabbim eşime doğru yolu göstersin![]()
Tebrik ederimmmmMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Kız sende birazcık akıllansan mıCanım zaten cahiller hepsine öyle ben üniversite mezunuyum felan kıskanmışlar beni yani altınlarımı saçlarımı eşim diy kimse beklemiyordu güzel kızlar evleniceğimi Allah bahtımız güzel eylesin kayınvalidem hastanede yattı hamile halimle hemşireler kızdı bana çık dedi ben baktım yine bakarım fakat bunlar nankör Allah'a havale ettim