- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Size nazar değiyor bence artık bir okutun kendiniziAşklarım nasılsınız? Gerçekten benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyordur, eşim kolunu kırdı üç ayda anca iyileşirmiş alçıya aldılar çıldıracağım ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size nazar değiyor bence artık bir okutun kendiniziAşklarım nasılsınız? Gerçekten benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyordur, eşim kolunu kırdı üç ayda anca iyileşirmiş alçıya aldılar çıldıracağım ya![]()
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Denemeye değerKızlar merhaba şimdi kuzenimin çalıştığı hastanedeki kadın doğum doktoru ile konuştum bana dediki adetin ne zaman bitti dedim 27 sinde başladı 2 inde bitti dedim bugün 8. Gün ilişkiye gir 3 gün ara ver yine gir dedi daha sonra ovulasyon gününün öncesi boş dolu boş dolu 3 kere daha ilişkiye gir dedi olur ddedi değerlerimi attım dedimki OVULASYON testi yapıyorum bugün silik gösterdi sen dediğimi yap dedi ne düşünüyorsunuz?kafam karıştı
Sabah ilk idrar ile tekrar yapsana canım ben görüyorum ilk günden testlerin var mı acaba ama 3 Damla damlatEki Görüntüle 3202186 Eki Görüntüle 3202187
Kızlar benım testımede baka bılırmısınız ?Iynenın bu gun12cı gunundeyım.4cu gunden ıtıbaren negatıfdı testım
Ah ah ne geliyorsa başıma iyi niyetimden geliyo arkadaşım diyki başkası olsa yüzüne bakmaz diğer eltilerim kayınvalideme anne demez ben derim arkadaşımda biliyo bunu sen Anne Anne diye el pençe divan gez kürtaj olunca geçmiş olsun şöyle dursun birde o halde gelinine ev temizlet valla iyi sabırlısın der banaKız sende birazcık akıllansan mıiyi niyetin Nirvana’sına çıkmışsın yazık değil mi senin psikolojine
Hayırlı olsun canım rabbim burdaki herkese benimle de beraber sağlıkla anne olmayı nasip etsinMerhaba herkeseBat 5 şubat beta 48 çıktı benim de
Sana da çok yakında nasip olacak o zamanYarın sana eşlik ederim aynı ekran görüntümle üzülmeya ben üzülmicem diyorum ama içim burkuluyo. Kuzenim hamileymiş onu öğrendim bugün annemden. İçim ezildi azcık.
Bu 10cu gun yaptıgım testım 5 dakıka sonra sankı daha sılıklewdı eesmı daha sonra çektim oncesınde daha koyuyduSabah ilk idrar ile tekrar yapsana canım ben görüyorum ilk günden testlerin var mı acaba ama 3 Damla damlat
Ben izlerim ama daha sonra YouTube’danEşim ve benim buğün sevdiğimiz takip ettiğimiz dizi yalı çapkını var arkadaşlarıyla buluşmaya gitti kaçta başlıyor dizi diyor erken gelim diy birlikte izleriz diyfazla dizi izlemeyi sevmez oysaki sizler izliyormusunuz merak ettim
❤
öyle rahat rahat sinirlenmiyorum, beni delirten bi tek eşimAha bitane de burdan çıktı manyak akrabalar o na neymiş tam boğaz sıkmalık bunlar vallahaklısın yani kriz geçirmede
Bende aynı vallaYa bende de çok saçma bişey gelişti buraya girdiğimden beri psikolojimi bozmuşsunuz resmenburdan gebe haberlerine çok çok seviniyorum ama dışardan haber gelince içim burkuluyor üzülüyorum
![]()
Sabah ilk idrar ile tekrar yapsana canım ben görüyorum ilk günden testlerin var mı acaba ama 3 Damla damlat
Beni de öyleYa ben düşündüm. Bunun etkisinin beraber birbirimizi görmeden tanımamız ve aslında hepimizin ortak yarası olmasına bağlıyorum. Burda kimimiz bebeğini kucağına alamadan kaybetti. Kimi çift çizgiyi gördü betayı gördü ama düşük yaptı. Kimi ne sancılar çekip bu ay da olmadı deyip ağladı. Tüm bunları okuyoruz şahit oluyoruz. Bu beni etkiliyo mesela.
Artık her yolu deneyeceğizBenim kocam iyi olursabu ay 3 2 3 2 denemek istiyorum..ben öyle hamiş olmuştum..ovu testi merak için yapıcam ama
O nasıl doktormuş öyle ya4. deneme canım 2 yıl istemedik. Bide olur falan dedik çevremizdeki herkesin ilk denemesinde oldu
Doktora balayı sistiti için gittiğimde bana neden korunuyorsunuz vs diye kızmıştı eşin sperm testi verdi mi ki korunuyorsunuz demiştihem yaş 29 du bak dedi ileride çocuk isteyeceksin olmayacak geleceksin bana 30 ve sonrası yaşlı gebelik bizim için demişti. Bitane de olsa yap demişti ama ben hazır değildim ne yapayım
![]()
Kız negatifi görünce ağzım dilim bağlanıyorNegatıf testıme neden yorum yazılmıyorresım atmadık diyeyse pozıtıfı gorunce album gondercem sana melooo
![]()
Aynen kuzum çok strese sokmucam kendimi..iki kutu ilaçla gelmiş benimki..enfeksiyon varmış boğazında hemencik sağaltmalıyımArtık her yolu deneyeceğiz![]()
Oha ay pardon da o kim oluyormuş gerizekalılar ya ay çok sinirim bozuldu bizim de böyle akrabalar var yok ben kısır mışım yok kocam beni boşamak istiyormuşta parayı bırakamıyormus yok başka karısı varmış filan filan bir sürü laflar ya beni de bıktırdılar hem kendi hem de koca tarafım valla insanın kendi kardeşleri bile yeri geliyor laf söylüyorolmazsa artık doktora falan gitmem çünki psikolojimi çok bozuyor kaç aydır... bi de sorup sorup duruyorlar.. sanki ben istemiyorum da oluyor.. hele bir akrabam var anneme 2 ay ona süre veriyorum demiş, sinir oldum duyunca...
Ya canım benim sen yalnız değilsin ezdirme kendini o şeytanlara. Sen okumuş kültürlü bir kadınsın. Deveye diken insana ….. yaraşırmış. Sen onların suratına bakma asıl o zaman kıymetli olursun. Hepsi de zaten sana yaşattıklarının hesabını verecek.Misafir gelince kayınvalidem büyük ev ya birde yani komşum oluyor kendisi o zaman iniyorum görüyorsun o kadar büyük eltimde çocuk için tartıştı kızımı itekledi kızı ben yapma deyince suçlandım kızına laf diyemezmişim pardonda seninki evlatsa benimkide evlat ah canım ah aile özlemi bir yandan bu insanlar bir yandan eşimde anneciydi beni annemgile bıraktı geçen sene bayramda bebeğimi yeni kaybetmişim o üzüntüyle 1 hafta annemgilde kaldım sebep ne biliyonmu görümceme büyük eltim benle küs ya evime gelmesin demiş bende kızım kuzeniyle oynuyordu evlerinde kızımı almaya gittim eve gelince bir hakaret bir hakaret kendiside bir kadın Allah'a havale ettim kusura bakmayın ama o kadar doluyumki ağlayarak yaşıyirum ben ne yaptım bu insanlara diye çok düşündüm ya insan torunu ceviz istedi diye gelinine orusbu dermi bardağından su içmedi diye gelinine kızarmı oğluna söyleyip evden gönderirmi bu kadar şeye rağmen hep kızlarım için dayandım dayanıyorum destek görmeye ihtiyacım varmış merkezde değilim ilçedeyim ailem uzakta sizler iyiki tanımışım bir nebze de olsa buraya girince moral depoluyorum uzun oldu özür dilerim hepinizden![]()
Olmuş olmuşKizlar pik olmus degil mi
Eki Görüntüle 3202268