Valla ben de aynı durumdayım geçmiyor bi türlüBu ay hiç takip yapmıcam kafaya takmıcam dedim tüm sakinliğimi korudum taaa ki bat günü yaklaşmaya başlayıncaya kadar şu günler geçmiyor sanki bata az kalanlar nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi
PredictorPeki bana iyi bir erken test markası söyler misiniz
O takvim nasıl hesaplanıyor bi türlü anlamadımÇin takvimi ile gebelik planı yapıyorlarmış uygulayan varmı aranızda kızlar?
Sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallah can
Çok teşekkür ederimm. Olsa da olmasa da hep herkes tanıdığım tanımadığım ben dahil dualarimdasinizPredictor
Istanbulda ama instagramdan yazdiginda donus yapiyorlar yaniklar baharat dersen cikar kuzumNerdeymiş kız yerleri merak ettim bak
Uygulama degil direkt ovulasyon testi ya da ates kontroluKızlar yumurtlama takibini hangi uygulamalardan yapıyorsunuz bende periosfer ve takvimim uygulamaları var
Tam diyorum ki regl i bekle 3. Gun yeni tedavi için doktora git bu ay olmadı şu fotoğraftakileri okuyorum içim yine umut doluyorErken gebeliklere güvenilmiyor evet ama artık kaset testlere de güvenim kalmadı bundan sonraki aylarda gecikmeyi bekleyip kan vericem (sayısız test yaptı)
Ben de bi kez test aldım ama tutmadı bi de pahalı sürekli alınmıyorUygulama degil direkt ovulasyon testi ya da ates kontrolu
Evet oyle cidden ben 6 ay boyunca yaptim. Baya maliyetli oluyorBen de bi kez test aldım ama tutmadı bi de pahalı sürekli alınmıyor
Valla ben de kan testi yapmaktan bıktım aile hekiminden utanıyorum artıkTam diyorum ki regl i bekle 3. Gun yeni tedavi için doktora git bu ay olmadı şu fotoğraftakileri okuyorum içim yine umut doluyorAllah yıpratmadan hepimize nasip etsin inşallah.
Çin takvimini biliyorum. Cinsiyet hesaplamaO takvim nasıl hesaplanıyor bi türlü anlamadım
Valla ben bile kendi yaşımı doğru dürüst bilmiyorum çin takvimi nerden bilsinÇin takvimini biliyorum. Cinsiyet hesaplama
Kaç yaşında ve hangi ay hamiş kaldıysan cinsiyetını soyluyor
Fakat şu var ki Çin takvimi deki yaş hesaplama farklı.
Bzım şuanki yaşımız değil
İnternetten bakın 'Çin takımı yaş hesaplama'
Önce yaş hesaplanacak sonra Çin takvımınde ki yaşa göre bakılacak
Valla ben de kan testi yapmaktan bıktım aile hekiminden utanıyorum artıken son kadın bi ara ver istersen dedi
Amiiin hepimiz bu sevinci yaşayalım İnşAllahKurban olurum verene ya canımsın içini severim inşallah öyle bir zamanda gelir ki meleğin, sevinçten şoklara giresin inşallaj hayırla sağlıkla
Daha neler çıkacak Allahaaaaamİnstagramda gördüm kız veya erkek için yapıyormuş lists felan veriyormuş üçgen alıyor birde melek adı kadının
Çok erken bence bikaç gün daha sabret inşallah tutmuşturkuzum regl günümü bekleyecem. Şimdi 26 ocak normalde tutmuş olması lazım doktor un verdiği tarihe göre. O gün dahil 10. Günüm oluyor testi erken mi yaptım hala umut var mı kafamda deli sorular
Ay inşallah inşallah kuzumÇatlamış kuzucum bebek olsun inşallah
Çatlamış çatlamış baya açık renkKızlar dün gece 2 gibi yaptığım ovulasyon testi üstteki olan. Alttaki de bugün öğlen yaptığım test. Bence çatlamış sizce de çatlamış mı. (Diğer foto daha açık çıkmış ama ilk foto gibi normalde)
Teşekkürler canım benimÇatlamış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?