- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Perspektif de de göbekten yazıyor. Bu asistan neden bana koldan diye ısrar etti ya. Ilk ignemi dün koldan yaptı banaAraştırdığım günler olmuştu ve hep göbekte daha etkili olduğunu okudum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perspektif de de göbekten yazıyor. Bu asistan neden bana koldan diye ısrar etti ya. Ilk ignemi dün koldan yaptı banaAraştırdığım günler olmuştu ve hep göbekte daha etkili olduğunu okudum.
Ben duydum canım hatda hamiş bile olduSaol canım. Bende duymadım ama asistan koldan deyince şaşırdım
Bende bugün göbekten devam edeyim o zaman dimi yaBen göbekten oldum rahme yakın olduğu için daha etkili olur dedi doktor
YaaBen duydum canım hatda hamiş bile oldu
Göbekten devam et canimYaadarısı bizlere inşallah ya. Ben şimdi koldan mi göbekten mi devam edeyim şaşırdım valla
![]()
Amin.Ben kendime göbekten yaptım koldan sanki düşünüyorum etkili olmuyor ama hamile kalmak bu şans..bu kadar iğneyle yumurtam oldu ama neqatif..arkadaş ama 1 yumurtayla hamiş olduYaadarısı bizlere inşallah ya. Ben şimdi koldan mi göbekten mi devam edeyim şaşırdım valla
![]()
Yani cok farkettiğini düşünmüyorum ama canım sonuçta her türlü kana karışıyoBende bugün göbekten devam edeyim o zaman dimi ya
Bakalım bekliyorumAnladım canım yine de adet gününü bekle o zaman bir daha yaptır derim.
Ne kadar oluyor canım aşılama fiyatı?İkinci aşılamayı yapmam canım..eskiden fiyatlar aşılamada uçuk diğildi..şimdi hem fiyatlar uçmuş hemde doktorum diyor tutma şansı çok az..hiç unutmam en sevdiğim bir doktor..o bana demişti eğer bir gün aşılama yapsan tutmazsa ikincini yapma..birde insan bir şeye inanmalı ben nedense hiç bir zaman aşılamanın tutmasına inanmıyordum..ondan hep uzatıyordum gitmek istemiyordum.en mantıklısı tüp bebek vakit kayp etmeden
O zaman benimkiler acaba hep tam olgunlaşamadan mı çatlıyor acabaBen doktora sormuştum o bana yumurtan çatladı dedi ovülasyonda görmedim. bazen idrara karışma süresinde uzamalar olabilirmiş bazen de yeterince olgunlaşmayan yumurta çatlarmış o ay ondanda olabilirmiş zaten silik olduğu ay 16mm yumurtaydı çatlayan.
Bizde 6500 çıktıNe kadar oluyor canım aşılama fiyatı?
Yaa sormaa çok mutlu olurdumHadi bakalım kim hamiş çıkarsaikimiz de çıksak ne güzel olur hee tadından yenmez
![]()
Öyle mi canım dünkünü ve bugünkünü atayım bir de öyle bakalım. İlk attığım dünkü, diğeri bugünkü.ooo bu dünden daha koyu. Akşam tekrarla canım
Hadi hayırlısı diyelim o zamanOlacak o zaman yakındır. Benim de öyle oluyor 3 4 gün sürüyor yumurta akı şeklinde.hafiflemeye başlayınca pik oluyor
Ay hadi inşallah canımBenim çok uzayan akıntım olduğu gün yaklaşık akıntıdan bir 6 saat sonra falan pikgördüm ben çok yaklaşmış canım
Ya ben de direkt söylerim herhaldeona erken gebelık yaptıgım gıbı soyledım busefer tum bu stresı heyecanı benle bırlıkte oda yasasın dıye :) yanımda yoktu fotosunu attım dırek yına klasık soru cıft cızgımı gordugunu bıle algılayamadısag bastan say dedım bakayım kac tane sayacaksın
oylelıkle oldu ıste kuzum ya bakalım cuma kan verecegım artık :)
Tamam canım inşallah tekrarlıcamAkşama da tekrarla bence canım
Kesinlikle bugün daha belirginleşmiş, eli kulağında. Akşam 2 saat sıvı alma çişini tut öyle tekrar yap.Öyle mi canım dünkünü ve bugünkünü atayım bir de öyle bakalım. İlk attığım dünkü, diğeri bugünkü.
Aynen canım bakalım çok da şey yapmıyorum sıkıntı etmiyorum bugün zaten ilişki olacak aksilik olmazsa. Artık olacağı varsa kısmetinde varsa her türlü gelir bebişim diyorumCanım belki lh hormonun tam zirve yapamamıştır ama akıntın en azından yumurtaların çatlayacak olgunluğa ulaştığını söylüyor bikaç gün içinde olacak demekki bence