- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
- 18
Bence sizin peşpeşe olcak zaten hep öyle hissetmiştimSenin Allah’ıma kurban dua et geliyorum arkana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sizin peşpeşe olcak zaten hep öyle hissetmiştimSenin Allah’ıma kurban dua et geliyorum arkana![]()
Cnm soyle ekran goruntusu birakim belki daha iyi anlatmis olurum
Ama daha pik olamamış ki program doruk demiş amaKızlaaaaaaaaaar aha da pik. Napcam şimdigece saat 2-3 gibi olur ilişki. Yani 9-10 saat sonra. İdeal midir
ay heyecanlandım
![]()
Bence kız
İnşallah çok istiyorum. Nasıl anlıyorsunuzBence kız![]()
bence vakit kaybetme ben gittim 1 yıl sonra gel dedi bende dedim 1 yıl sonra yurt dışına gideceğim iş için gitmeden halledelim. 8 ay oldu 9a girdik tık yok.O zaman benimkiler acaba hep tam olgunlaşamadan mı çatlıyor acabaneyse bakalım bekleyelim bu ay olmazsa zaten doktor gelin demişti onun rahatlığı var
Ben keseden anlamıyorum hissiyat tamamenİnşallah çok istiyorum. Nasıl anlıyorsunuz
Buna göre bakın isterseniz
Yumurtlama zamanı da benzer belirtiler oluyo hatta bazı kişilerde kanama bile olabiliyorKızlar bugün yumurtlama günü olarak gösteriyor takvim ama sanki adet olcak gibi ağrım var karnımda şişti ve sert erken mi adet olcam ki![]()
Üzülme kuşum cumartesi yapalım hep beraber birbirimize destek oluruzdestinesiaa ay ben çok heyecanlandım şuan nasıl karar aldınız direk öyle❤
bu arada ben de heet ay üzülmeyeceğim diyorum ama engelleyemiyorum kendimi ya biliyorum bir şeyin zamanı varsa vardır ama insan yinede duygularını çok engelleyemiyor galiba
![]()
Koyu olan t çizgisiAma daha pik olamamış ki program doruk demiş ama![]()
Ya aralık ayında ara kanaması yaşadım meğer adetmiş ondan korkuyorum biraz yine aynı mı olacak diyeYumurtlama zamanı da benzer belirtiler oluyo hatta bazı kişilerde kanama bile olabiliyor
Canim bende anlamadim turkiyede daha farkli ilerliyo gibime geldimutlaka yaz banada bende ne zaman doktora gıtsem kestıremedım cok hayırlı ugurlu olsun inşallah :)
yumurtlama da bazen aynı belirtiler oluyor zaten anasını satayım adet hamilelik yumurtlama belirtileri hep aynı hangi belirti hangisinden kaynaklı kafayı yicezKızlar bugün yumurtlama günü olarak gösteriyor takvim ama sanki adet olcak gibi ağrım var karnımda şişti ve sert erken mi adet olcam ki![]()
Ben önce hiç hissetmezdim adet olunca hafif ağrım olurdu sadece hormon bozukluğu vardı ara kanamadan sonra herşey değişti hormonlar normale dönünce geçen ayda olmuştu bu şekilde ağrı ama bu kadar değildiyumurtlama da bazen aynı belirtiler oluyor zaten anasını satayım adet hamilelik yumurtlama belirtileri hep aynı hangi belirti hangisinden kaynaklı kafayı yicez![]()
bu keseye göre nasıl tahmin ediliyor onu hiç anlamadım ya cinsiyetin keseyle alakası neBuna göre bakın isterseniz
ovü kullanıyor musun yada evde varsa bir ovü testi yap belki pik görürsün bazen yumurtlama ağrısı da şiddetli oluyor bende bazen yumurtlamada aynı adet gibi sinir karın şişmesi kasık ağrısı mide bulantısı bile oluyor çünkü gerçi kişiden kişiye değişir.Ben önce hiç hissetmezdim adet olunca hafif ağrım olurdu sadece hormon bozukluğu vardı ara kanamadan sonra herşey değişti hormonlar normale dönünce geçen ayda olmuştu bu şekilde ağrı ama bu kadar değildi
Aa evet ona dikkar etmemişim benKoyu olan t çizgisiC yi sollamış gitmiş. Bu piklerin piki demek
![]()