- 17 Şubat 2023
- 83
- 40
- 3
- 23
Hadi yaaGözükmüyor dosya canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaGözükmüyor dosya canım
Sımdı geldi canım pozitif test canım hayırlı olsun kaçıncı günde yaptın kaçıncı gün embriyoHadi yaabel ve bacak ağrım da var aşırı derecede normal mi bu ağrılar gebelikte acaba
3. Gün embriyosu canım transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm bugün sabah aç karnına yaptım 5. Gün yaptığımda aşırı silikti bugün aşırı belli 5. Günde yaptığım testi bırakıyorum ben yaptım erkenden ama kimseye önermem moral bozulabiliyor ama bebisler geç de tutunabiliyor benim olduğu gibiSımdı geldi canım pozitif test canım hayırlı olsun kaçıncı günde yaptın kaçıncı gün embriyo
Bende hastane çalışanıyım kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa kafamda tuttum tutmadım çünkü kimisi belirti var diyor kimisi hissetmiyorum diyor. Bana bide ekstradan embriyo glue yaptı doktorum yaş 37 olunca. İnşallah pozitif oluruz hepimizYapma ben o hataya düştüm yaptım bu 2.tedavım benim çünkü bugün yaptım erken testlerden benim gördüğüm bi çizgi var normalde bugün adet günüm ve ilk tedavımde de gününde adet oldum sımdı de aynısı olacak diye korkuyorum belirtim en başlarda kasık ağrısı düne kadar ayaklarımda ağrı bugünde belim agrımaya başladı ateş basması yaşadım ama ilaçlardan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum
Benim 5.gün cıft transfer bende dün le bugün erken test yaptım benim gorebılecegım bır sekılde cızgı var ve bugün adet günüm geçenki tedavimde gününde kanama yaşadım ve aynısı olacak diye korkuyorum ama umarım olmaz senin tutmuş zaten kan testinde de zaten netleşir Allah sağ salım kucağınıza almayı da nasip etsin3. Gün embriyosu canım transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm bugün sabah aç karnına yaptım 5. Gün yaptığımda aşırı silikti bugün aşırı belli 5. Günde yaptığım testi bırakıyorum ben yaptım erkenden ama kimseye önermem moral bozulabiliyor ama bebisler geç de tutunabiliyor benim olduğu gibi
Hiç sorma sen zaten daha tecrübelisin işte bizde 31 olduk ama daha nasıp olmadı umarım hepımızın ki tutar da buraya yazarız bizdeBende hastane çalışanıyım kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa kafamda tuttum tutmadım çünkü kimisi belirti var diyor kimisi hissetmiyorum diyor. Bana bide ekstradan embriyo glue yaptı doktorum yaş 37 olunca. İnşallah pozitif oluruz hepimiz![]()
İnşallah tutunmustur canım benim de ilk testim öyleydi kendim görebilecek şekildeydi ışıkla falan bakmıştım hatta daha sonra belirginleşti eğer öyle çıktıysa için rahat olsun tutunmustur çıkmasa o çizgi çıkmazdı sen iki üç gün sonra tekrar yapBenim 5.gün cıft transfer bende dün le bugün erken test yaptım benim gorebılecegım bır sekılde cızgı var ve bugün adet günüm geçenki tedavimde gününde kanama yaşadım ve aynısı olacak diye korkuyorum ama umarım olmaz senin tutmuş zaten kan testinde de zaten netleşir Allah sağ salım kucağınıza almayı da nasip etsin
Valla tecrübe demeyelim de geç evlilik nasip oldu 2021 de evlendim hiç korunmadık olmadı 2 aşılamada tutmayınca zaman kaybetmeyelim dedik normalde sorun yok diyorlardı ama yaş ilerleyince acele ettik. Şimdi 2 embriyo transferi oldu bakalım heyecanla bekliyorum.Hiç sorma sen zaten daha tecrübelisin işte bizde 31 olduk ama daha nasıp olmadı umarım hepımızın ki tutar da buraya yazarız bizde![]()
Hadi hayrlı olsun gözün aydın çok sevindimCanım benim test günüm pazartesiydi verdim pozitif geldi 254 çıktı yarın tekrar vericem yükselişine bakmak için inşallah sende hayırlı haberler alırsın bende güzel bir yükseliş alırımyarın haberleşiriz inşallah
Ayy inşallah pozitifi görürsünüzKızlar bu gün transferin 11. Günü. Testde silik çizgi çıkıyor. 7.gün de böyleydi.11.gün için daha belirgin olmalı değilmi? yarın tahlil günüm çok sabırsızlanıyorum
Ben 8 gün yaptım silik çizgi çıktı ondan sonraki günler de hep silik çıktı bugün test günümdi yani 12.gün 237 çıktı hiç öyle düşünmeyin inşallah güzel sonuç çıkacakKızlar bu gün transferin 11. Günü. Testde silik çizgi çıkıyor. 7.gün de böyleydi.11.gün için daha belirgin olmalı değilmi? yarın tahlil günüm çok sabırsızlanıyorum
Amin canım hepimizin sonuçu pozitif olur inşəAllahAyy inşallah pozitifi görürsünüz![]()
Çok sevindim tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım moral oldu sözlerin.Ben 8 gün yaptım silik çizgi çıktı ondan sonraki günler de hep silik çıktı bugün test günümdi yani 12.gün 237 çıktı hiç öyle düşünmeyin inşallah güzel sonuç çıkacak
Bu gün 11. Gün bide geç çıkıyor hemen çıkmıyorBen 8 gün yaptım silik çizgi çıktı ondan sonraki günler de hep silik çıktı bugün test günümdi yani 12.gün 237 çıktı hiç öyle düşünmeyin inşallah güzel sonuç çıkacak
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olurÇok sevindim tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım moral oldu sözlerin.
evet benimde öyleydiBu gün 11. Gün bide geç çıkıyor hemen çıkmıyor
Eki Görüntüle 3209153
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun akintin varmı benim hala devam ediyorBen 8 gün yaptım silik çizgi çıktı ondan sonraki günler de hep silik çıktı bugün test günümdi yani 12.gün 237 çıktı hiç öyle düşünmeyin inşallah güzel sonuç çıkacak