Dondurulmuş Embryo Transferi Sonrası nezaman adet görmeliyim

Adet olunca gideceksiniz bazı hormolarınıza bakmak için kan alıcaklar, ve ultrasonla muayene olucaksınız daha sonra durumunuza göre doktorunuz ilaçlar verecektir size bu ilaçları kullanmaya başlıcaksınız rahminizin durumuna göre adet başlangıcından itibaren 14 gün sonra ortalama ( bu süre 20-25 güne kadar uzayabilir) transfer olacaksınız, bu süreç rahminizin transfer için istenilen kalınlığa ne zaman geleceğine bağlı
Daha açıklayıcı oldu teşekkürler eylül ayını iple çektim adeti bkliorum Rabbim hayırlısını versin heyecan yapıyorum :))

Daha açıklayıcı oldu teşekkürler eylül ayını iple çektim adeti bkliorum Rabbim hayırlısını versin heyecan yapıyorum :))
Hakkınızda hayırlısı olsun evlatlarınız sıkı sıkı tutunsun size inşAllah stres yapmayın sakin olun, hep pozitif düşünün ve transfer sonra ilaçalrınızı asla aksatmayın dakikası dakikasına kullanın

Merhaba hanımlar.. 27 ağustosda dondurulmuş 2 tane 3. Gün embryosu transfer edildi bana. Normal şartlarda 1 eylül adet görmem gerekiyordu sanirim ama donmus embriyo transferinde kullanilan ilaclar o döngüyü tamamen degistiriyor.. tecrübesi olan varmi eger bebeklerim tutunamazsa nezaman adet görmem gerekir test gününe kadarmi test gününden sonrami çok siddetli bel agrim var arada bir kasik agrim var sanki adet olucakmisim gibi 😔
Mrhaba. Test yaptırdnz mı sonuç aldnzmı merak ettm sizi

Back
X