2023 şubat transfer olanlar

13 Şubat'ta transferim oldu benimde 5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyoydu 2 tane transfer ettiler dün akşam çok az bı leke geldi bugunde damla şeklinde kahverengi geldi sanırım yerleşme kanaması inşallah da öyledir doktorumu aradım korkulacak bişey yok kan sulandırıcı iğne ve hapı bırak diğer ilaçlara devam et dedi bende dayanamıyorum test yapayım diye kendimi zor tutuyorum 23 Şubat test günüm

Herkese merhaba arkadaşlar benimde 3.gün embriyosu yarın kan testi vereceğim inşallah güzel bir haber alırım. Belirtilerinizi okudum bende tam olarak bir belirti yoktu korkuyorum negatifse diye

Herkese merhaba arkadaşlar benimde 3.gün embriyosu yarın kan testi vereceğim inşallah güzel bir haber alırım. Belirtilerinizi okudum bende tam olarak bir belirti yoktu korkuyorum negatifse diye
İnşallah rabbim isteyen dileyen herkese müjdeli haberler aldırsın.
Sonucunu haber et bizede cnm Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Test günümüz aynı inşallah güzel haberler alırz bgün belirtilerinvar mı
Aa ne güzel denk gelmiş ben belki dayanamayabilirim 23üne kadar yarın yapabilirim test 7. Güne yapıp güzel haberler alanlar var gaza geliyorum onları görünce bide çift transfer olunca belki daha çabuk gözükür gibi umurların var😄

Aa ne güzel denk gelmiş ben belki dayanamayabilirim 23üne kadar yarın yapabilirim test 7. Güne yapıp güzel haberler alanlar var gaza geliyorum onları görünce bide çift transfer olunca belki daha çabuk gözükür gibi umurların var😄
İnşallah 23 üne hepimiz pozitif pozitif pozitif yazalım burayaa ☺️

Selam kızlar ben de 11 şubat transfer oldum 3 günlük embrion. Hiç belirtim yok. Sadece ayaklarım buz gibi oluyor bir türlü ısınmıyor. Demin test yaptım 2ci çizgi hayali gözüküyor. İnşəAllah 23 şubat tahlil sonucum da güzel olur. Bu benim 3cü denemem. 1ci denemem neqatif 2ci denemede Rabbim bir kız verdi. Rabbim isteyen her kadını sağlıklı imanlı bebekle müjdelesin.
İnşallah kanda da pozitif çıkar 🙏

Ya hadi İnşAllah güzel sonuçlara çift transferse çıkma ihtimali yüksek tabi ben bekliyorum şimdilik bakalım.. 😊

İnşallah kanda da pozitif çıkar 🙏
İnşəAllah canım benim hepimizin tahlil sonuçlarımız güzel olur. Dayanamayıb bu gün de test yaptım yine geç çıkan 2ci çizgi varıydı gölge gibi. Ama kızımdan da hatırlıyorum 5 günlük embriondu 7.ci günü bile böyle geç çıkıyordu 2ci çizgi. Şimdi 3 günlük embrion henüz erken kırmızı kırmızı çizgiler için.

İnşəAllah canım benim hepimizin tahlil sonuçlarımız güzel olur. Dayanamayıb bu gün de test yaptım yine geç çıkan 2ci çizgi varıydı gölge gibi. Ama kızımdan da hatırlıyorum 5 günlük embriondu 7.ci günü bile böyle geç çıkıyordu 2ci çizgi. Şimdi 3 günlük embrion henüz erken kırmızı kırmızı çizgiler için.
Amin inşallah bugün tekrar erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı bakalım hayırlısı

Arkadaşlar merhaba benim transferimin 6. Günü bugün. Ve 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede pozitif olması mümkünmü

İyi akşamlar ,
39 yaşımdayım.ilk tüp bebek denemem de 2 embriyo transferim başarısızdı.Öncesinde de rahimde polip ve myom histereskopi oldum.
Tek embriyom kaldığı için doktorum doğal siklus tüp bebek (ilaçsız tüp bebek) tedavisini uygulayacağını söyledi.Kendi döngümü 4 ,5 gün röntgen ve kan tahliliyle, yumurta takibimi yaparak, yumurtam da kendiliğinden çatladıktan bir kaç gün sonrasında 13 şubatta transferim oldu.Doktora 4 kere gitmek dışında hiç bir şey yapmadım , çok rahattı.İlk tüp bebekteki iğneler hormonlar beni bedenen ve ruhen yıpratmış bana iyi gelmemişti.
Hergün 3 kez Progestan fitil kullanıyorum.
Psikoloji çok önemli; deprem- haberler üzüntüden kaçmak mümkün değil malesef!
Transferden sonra genelde yatıyorum.Transferden 2 gün sonra beyaz yoğun akıntı içinde koyu kırmızı minik pıhtı gördüm.
Sonraki 2 gün bel ağrılarına uyandım hep.
3 gün kasıklarımda ve bacağımda çekilme oldu.
Dün hava alayım diye yürüyüşe çıktım , kasık ve tam rahmimim olduğu yer çekiliyormuş gibi ağrıyor.
Bugün biraz mutfakta anneme yardım edeyim dedim kendimi yatağa zor attım anlatılmaz uyuşuklu , rahim ağrısı belime vuruyor.
İlaçtan mıdır tuttu mu bilemiyorum.
13şubat transfer /23 şubatta tahlilim olacak.
Hepimiz için Rabbim sağlıklı ,güzel ömür geçireceğimiz evlat nasip etsin.
Hepimize geçmiş olsun, bugünler de bile bize tutunabilecekse dayanıklı olacağına inandığım evlatlar nasip etsin ..

Back
X