2023 şubat transfer olanlar

yaa çok sevindim, bana büyük umut oldunuz :) bnm de 3. gün embriyosu, yaştan dolayı 3 tane transfer edildi. öyle belli bir belirti yok. arada hafif kasık batması, ayakta kalınca da bel ağrısı var. benim de çarşamba günü test günüm. umarım böyle güzel haberler alırız biz de ve tüm sonuç bekleyen arkadaslar güzel haberlerle geliriz hep birlikte :)
inşallah değerleriniz katlana katlana gider ve kese görmeye gidersiniz bir an önce 🤲🤲
Amin canım hadi inşallah güzel haberlerini verirsin

İnşallah 🙏 benim de bu transferinde daha öncekiler gibi belirtim olmadı. O yüzden biraz korkuyorum. transferden sonra normal yürüme vs yaptın mı? Herhangi dikkat ettiğin bişy oldu mu acaba
Ben 2 gün evdeydim ama yemeğimi filan kendim hazırladım bol su içtim badem ceviz yumurta süt o tarz saglıklı şeyler yedim sonra işime döndüm işim rahat oturarak ama ufak ev süpürmesi vs yaptım asitli içecek hiç içmedim öyle yani

Ben 2 gün evdeydim ama yemeğimi filan kendim hazırladım bol su içtim badem ceviz yumurta süt o tarz saglıklı şeyler yedim sonra işime döndüm işim rahat oturarak ama ufak ev süpürmesi vs yaptım asitli içecek hiç içmedim öyle yani
Ben de hiç ev işi fln yapmadım. Bol kabak çekirdeği ceviz fln yiyorum. İnşallah olur 🙏

Merhaba kızlar kan sonucum çıktı. Maalesef negatif. 3.gün embriyosuydu benim.

Canım bende varım bu ay olacak adet günnümi bekliyorum dediğin gibi bu deprem olayı hepimizi çok üzdü olsun rabbim herkesi korusun rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bende bu konuda sakinliğimi korumaya çalışıyorum bu ay adetimde transferim olacak Allah'ın izniyle biyopsi yapıldı 3 embiriyoma bir tanesi örnek numuneden inşallah hkkımızd hayırlısı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Arkadaslar Merhaba ben aranıza yenı katıldım.Bende Ankara Bahcecı Klinigınde Tup bebek için tedaviye başladım.21 tane yumurtam toplandı 6.gunde yani bugün 7 tane kaldıgı söylendi. Yarın ikisi uzerınde genetık calısmaya başlanacak.Daha önce 3 düşügüm oldugu için doktor genetıge gıtmesı gerektıgını soyledı.Bu arada benım bir cocugum var.Size şunu sormak istiyorum.Şuan tek korkum embrıyolarda genetık bozukluk çıkması.Şunu da ekleyım kanımda pıhtılasma cıktı ve gecen hafta hısteroskopi amelıyatı oldum 2 den fazla polıp cıktı ayrıca enfeksıyon varmıs onun içinde ilac kullanıyorum.Ben dusuklerı bunlara baglıyorum ama embrıyo genetıklerının bozuk gelmesınden de korkuyorum.Bu konuda bılgısı olan varsa lütfen yazsın simdiden tesekkurler

İyi akşamlar herkese.Ben de 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı.Bugun 8. Gün kan verdim beta değerim 33 çıktı.
Az mı bilmiyorum
Umarım giderek artar

Arkadaslar Merhaba ben aranıza yenı katıldım.Bende Ankara Bahcecı Klinigınde Tup bebek için tedaviye başladım.21 tane yumurtam toplandı 6.gunde yani bugün 7 tane kaldıgı söylendi. Yarın ikisi uzerınde genetık calısmaya başlanacak.Daha önce 3 düşügüm oldugu için doktor genetıge gıtmesı gerektıgını soyledı.Bu arada benım bir cocugum var.Size şunu sormak istiyorum.Şuan tek korkum embrıyolarda genetık bozukluk çıkması.Şunu da ekleyım kanımda pıhtılasma cıktı ve gecen hafta hısteroskopi amelıyatı oldum 2 den fazla polıp cıktı ayrıca enfeksıyon varmıs onun içinde ilac kullanıyorum.Ben dusuklerı bunlara baglıyorum ama embrıyo genetıklerının bozuk gelmesınden de korkuyorum.Bu konuda bılgısı olan varsa lütfen yazsın simdiden tesekkurler
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Canım sakın korkma tedirgin olma Allah Büyük. herzaman dua et , benimde bir düşüğün olunca doktorum pgt önerdi yani genetiğe gitsin bakalım embiriyoların kalitesinde mi bir sorun var dediler çok şükür 3 üde sağlıklı geldi. Bozuk gelirse herhangi bir transfer gerçekleşmiyor . İnşallah kötü birşey olmaz. Bizim ki 10 gün için açıklandı şuan adetimi bekliyordum hamd olsun bugun adet oldum ve yarın doktoruma gidecem nezaman transferim gerçekleşecek belli olacak. Hepimizin hakkında hayırlı olsun. Hem bu depremlerden dolayı bizlerde etkileniyorsuz çok düşünüyorum. Depremdeki kardeşlerimizi bu yüzden adetim geçikti. Olsun dua etmekten vazgeçmiyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim bizlere hayrı evlat vermeyi nasip etsin dualarımızı kabul etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İyi akşamlar herkese.Ben de 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı.Bugun 8. Gün kan verdim beta değerim 33 çıktı.
Az mı bilmiyorum
Umarım giderek artar
pozitif çıkmış hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu 10.gün vereceksen 66 çıktıgını düşün 2 ye katlarsa inşallah oda iyi deger

Back
X