2023 şubat transfer olanlar

Arkadaşlar birşeyi merak ettim yumurta toplamadan sonraki kaçıncı adette transfer oldunuz? Yani hemen mi? Yoksa 1 adet mi beklediniz ? İki mi? Kimi doktor rahim dinlendirme öneriyormuş 2-3 adet brkliyormuş?

Arkadaşlar birşeyi merak ettim yumurta toplamadan sonraki kaçıncı adette transfer oldunuz? Yani hemen mi? Yoksa 1 adet mi beklediniz ? İki mi? Kimi doktor rahim dinlendirme öneriyormuş 2-3 adet brkliyormuş?
Merhaba benim doktorun Opu sonrası ilk adette kontrol için çağırmıştı vajinal muayenede rahim güzel transferi yapabiliriz demişti.. Ama çoğu doktor 2 adet bekliyor

Merhaba arkadaşlar bende 17 sinde çift embriyo transferi oldum test günüm 27 si yarın 6. günüm vakit geçmiyor yahuu adeta durdu 😁Pozitif haberi alan arkadaşlarım sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz🌺 darısı biz bekleyenlerin
Benden 3 gün once transfer olmuşsun ben de 20 Şubat'ta transfer oldum ama çok zor sabrediyorum kaçıncı gün embriyosu ve hiç test yaptın mi 😊😊

Benden 3 gün once transfer olmuşsun ben de 20 Şubat'ta transfer oldum ama çok zor sabrediyorum kaçıncı gün embriyosu ve hiç test yaptın mi 😊😊
5. Gün çift embriyo ama gelişimleri 20 saat geri denmişti transferden önce. Dün 2 test yaptım canım pozitif birde sabah ilk idrarla yapıcam pazarteside kan vericektim zaten test günümdü. Dediğin gibi beklemek en zoru neredeyse tüm işlemlerden zor geldi bana

5. Gün çift embriyo ama gelişimleri 20 saat geri denmişti transferden önce. Dün 2 test yaptım canım pozitif birde sabah ilk idrarla yapıcam pazarteside kan vericektim zaten test günümdü. Dediğin gibi beklemek en zoru neredeyse tüm işlemlerden zor geldi bana
Oyy inşallah hayırlısiyla rabbim kucağına almayı nasip eder ve tekrar inşallah benimkiler de yanimdadir🙏🏻🙏🏻

selamlar hanımlar 18 şubatta transfer oldum bu gün 8. Günüm idrar negatif çıktı :KK43: sizce erken mi yaptım var mi benim gibi sonradan pozitifi gören :KK43: çok zor durumdayım 2. Tüp bebek denemem taze transferdi.

Son düzenleme:
Merhabalar , öncelikle Rabbım insallah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler dogurmayi nasip etsin ,önce pozitifler sonra da sağlıkli bebeklerimiz gelsin ,Amin .
Ben 24 şubat cuma günü akşamüstü transfer oldum.2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu transfer edildi . kalitesini bilmiyorum iyi kalite dediler çözülürken kalitesi bozulmadı dediler . A ya da b gibi bir şey demediler . 8 mart test günüm o güne kadar nasıl duracagiz tahlil yapmadan bilmiyorum. Benim 2. Tüp bebek denemem,yaş 38 ,havuz sistemi ile yumurta biriktirme yaptık ancak 2 embriyo biriktirebildik. Dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim ,ismim Halise .
Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin 🤲
Amin

Merhabalar , öncelikle Rabbım insallah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler dogurmayi nasip etsin ,önce pozitifler sonra da sağlıkli bebeklerimiz gelsin ,Amin .
Ben 24 şubat cuma günü akşamüstü transfer oldum.2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu transfer edildi . kalitesini bilmiyorum iyi kalite dediler çözülürken kalitesi bozulmadı dediler . A ya da b gibi bir şey demediler . 8 mart test günüm o güne kadar nasıl duracagiz tahlil yapmadan bilmiyorum. Benim 2. Tüp bebek denemem,yaş 38 ,havuz sistemi ile yumurta biriktirme yaptık ancak 2 embriyo biriktirebildik. Dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim ,ismim Halise .
Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin 🤲
Amin
Merhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim yüzünüzü güldürsün verilen transfer kağıdında yaziyor mu kalitesi 8 hucreli falan gibi bana da söylenmedi ben oradan okudum

Kızçeler kimse yok mu☹️ taze transferin 8. Günü idrarda gebelik çıkmaz mi? Benim negatif Salı gününe kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum kan için

Merhaba arkadaslar hepimiz icin hayirli güzel haberler diliyorum ♥️
Ben de 22 subatta 2 tane dondurulmus 5. gün AA kalite embriyo transferi oldum, bugün 5. günüm ve pembe ufak bi leke geldi ve acikcasi cok korktum, internette de baktigima före yerlesme kanamasi olabilirmis, doktoruma da sordum tabi ki, korkma ilaclara devam et test gününe kadar dedi, ara sira kasik agrisi gelip gidiyor onun disinda bir belirti de yok…. Zaman da gecmiyor 🥲 allahim hepimiz yardmcisi olsun hic birimizi yavrusuz birakmasin, fazlasiyla zor bir imtihan bu evlat hasreti ❤️‍🩹

Herkese merhaba. Ben de geldim🎈17 Şubatta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transferden sonraki 7. Günde idrar testim pozitif çıkınca akşam kan testi verdim. 109 çıktı, çok şükür. Ancak sabah kahverengi akıntı ile uyandım, çok tedirgin oldum. Doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.

Herkese merhaba. Ben de geldim🎈17 Şubatta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transferden sonraki 7. Günde idrar testim pozitif çıkınca akşam kan testi verdim. 109 çıktı, çok şükür. Ancak sabah kahverengi akıntı ile uyandım, çok tedirgin oldum. Doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.
Kanama 5 ile 12. gün arasa ara ara gerceklesebklirmis, pozitif gördüysen inşaAllah öyle de kalir korkma 😍 sayin da cok güzel zaten allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, korkma diyorum ama ben de sabahtan beri titriyorum ufak bir leke yüzünden 😁

Kanama 5 ile 12. gün arasa ara ara gerceklesebklirmis, pozitif gördüysen inşaAllah öyle de kalir korkma 😍 sayin da cok güzel zaten allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, korkma diyorum ama ben de sabahtan beri titriyorum ufak bir leke yüzünden 😁
Çok teşekkür ederim. Umarım devam etmez ve sağlıkla alırız kucağımıza. Sen de güzel haberler verirsin inşallah 🙏❤️

İyi günler hanımlar. Bugün transfer günüyle beraber 4.gun sabahtan beri sağ bacağım sızlama var. Baldirim özellikle çok sızlıyor. prolutex igne mi yapıyor acaba. Bilen var mı.

İyi günler hanımlar. Bugün transfer günüyle beraber 4.gun sabahtan beri sağ bacağım sızlama var. Baldirim özellikle çok sızlıyor. prolutex igne mi yapıyor acaba. Bilen var mı.
İğneyi yapanla da alakası olabiliyor 🥴 ben de progestan kullaniyorum bazen hiç hissetmiyorum bile ama arada morarmis şekilde dönüyorum eve 😊 acılarımız güzelliklerle taçlandırilsin inşallah

İğneyi yapanla da alakası olabiliyor 🥴 ben de progestan kullaniyorum bazen hiç hissetmiyorum bile ama arada morarmis şekilde dönüyorum eve 😊 acılarımız güzelliklerle taçlandırilsin inşallah
Amin inşallah ☺️ iğneyi göbekten alıyorum aslinda ama iğne etkisi bacağı bu kadar etkiler mi ki gecer sanırım. Teşekkürler 💐

Arkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba

Back
X