Hayırlısıyla pozitif sonuç alırız inşallah8 hucreli 2.yani orta kalite embriyo benimkilerle aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırız inşallah8 hucreli 2.yani orta kalite embriyo benimkilerle aynı
Ben de aynı sorunu yaşadım, kabız da olmamak lazım bu süreçte ne kadar dikkatli beslensem de oldum ben, tüp bebek merkezindeki hemşire bana duphalac içebilirsin demişti ben az az içmiştim tuvalete çıkaracak kadar.Merhaba kızlar bende cuma transfer olucam inşallah bir olumsuz aşılama bir olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim bir tane altıncı gün embriyo transfer edilecek 26 yaşındayım ne dediysem iki tane transfer yapamam dedi benim asıl sorunum kabızlık proteston iğne ve fitil kullanıyorum sürekli kabızlık yapıyor sizde de oluyor mu kayısı falan da yiyorum ama etkisi olmuyor
Transfer oldun mu canım. Ben de öyle düşünüyorumBen de senin gibiyim, sag bacagm cok agriyorilaclara yordum ben de
Bol bol kuru kayısı yiyin. Bir de duphalac şurup iki kapak için iyi geliyor. Ben çok çektim zamanında . Bunlar iyi geliyorMerhaba kızlar bende cuma transfer olucam inşallah bir olumsuz aşılama bir olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim bir tane altıncı gün embriyo transfer edilecek 26 yaşındayım ne dediysem iki tane transfer yapamam dedi benim asıl sorunum kabızlık proteston iğne ve fitil kullanıyorum sürekli kabızlık yapıyor sizde de oluyor mu kayısı falan da yiyorum ama etkisi olmuyor
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canimHayırlısıyla pozitif sonuç alırız inşallah
Bana o şurup sadece kuru sancı yapıyor yaBen de aynı sorunu yaşadım, kabız da olmamak lazım bu süreçte ne kadar dikkatli beslensem de oldum ben, tüp bebek merkezindeki hemşire bana duphalac içebilirsin demişti ben az az içmiştim tuvalete çıkaracak kadar.
Probiyotik yoğurt tarzı mıProbiyotik vermişti bana doktorum, çok faydasını gördüm. Şişkinlik ve kabızlık problemi yaşamadım.
Evet oldum ayin 22.de bugün 6. günümTransfer oldun mu canım. Ben de öyle düşünüyorum
Evet oldum ayin 22.de bugün 6. günüm![]()
Hayirli olsun ama transfer günü sayilmiyor. Bugün 5.gununuz oluyorEvet oldum ayin 22.de bugün 6. günüm![]()
Aminnnn ,hepimizin yüzünü güldürsün Rabbımİnşallah güzel haberlerini bekliyorum canim![]()
Aaa lütfen, zaten gecmiyor zaman, daha da geri cekmeyelimHayirli olsun ama transfer günü sayilmiyor. Bugün 5.gununuz oluyor![]()
Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin13 Ağustos ta transfer olmuştum. 7. Gün kaset testte pozitifi görmüştüm. 10. Gün test verdim değerim 371, 12. Gün değerim 903. Yarın keseyi görmeye gideceğim inşallahDarısı başınıza arkadaşlar
![]()
Aaa lütfen, zaten gecmiyor zaman, daha da geri cekmeyelim![]()
Hayirli olsun!Bugün 10. Günümdü test verdim.
Değerlerim şöyle çıktı.
25 şubat 109
27 şubat 311
İyi görünüyor dimi kızlaro kadar garip oldum ki, bişey düşünemiyorum bile
![]()
Amin, hepimizinHayirli olsun!harika görünüyor allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bende 22 şubatta 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum.Sabah ilk idrarla kaset test yaptım ve silikte olsa çift çizgi gördüm dün yaptığımda hiç ikinci çizgi belirmemisti.Insallah hayırlı güzel haberler alirizMerhaba, bende 21 subat transfer oldum.bugun 5.gunum adet sancilari gibi agrim var ama en onemlisi asiri derecede canim tatli cekiyor.regli mi olucam diye ölüyorum. Ilk denemem umarim ben ve tum isteyenlere nasip olur. Ben dayanamayip 8.gun carsamba keisn erken gebelik idrar testi yaparim
Hayirlis olsun sağlıkla ilerler inşallahBugün 10. Günümdü test verdim.
Değerlerim şöyle çıktı.
25 şubat 109
27 şubat 311
İyi görünüyor dimi kızlaro kadar garip oldum ki, bişey düşünemiyorum bile
![]()