2023 şubat transfer olanlar

Bende 21 şubatta 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum.Sabah ilk idrarla kaset test yaptım ve silikte olsa çift çizgi gördüm dün yaptığımda hiç ikinci çizgi belirmemisti.Insallah hayırlı güzel haberler aliriz
İnşallah güzel sonuçlar alırız ☺️ belirtileriniz var mı acaba . Pozitif gören herkese soruyorum 😀

Arkadaşlar benim de bugün 7. Gunum 3. Gun embriyosu dayanamayip kan verdim 6.4 çıktı inşallah artmaya devam eder 5 uzeri pozitif sayılıyor dediler

3. Gün embriyosu transferden 12 gün sonra 877 14. Gün 2218 çıktı değeriM. Doktor cumaya ultrason günü verdi sizce ozamana bebek görünür mü
1000 den sonra kese görünüyor diye biliyorum hayırlı olsun canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Hayirlis olsun sağlıkla ilerler inşallah 🤲 ilk günden belirti vs neler yaşadınız bilgi verir misiniz
Hayirlis olsun sağlıkla ilerler inşallah 🤲 ilk günden belirti vs neler yaşadınız bilgi verir misiniz
Merhaba, transfer sonrası ilk üç gün hafif belim ağrıdı. Göğüs hassasiyetim hep vardı ama arada koltuk altımdan göğse ince bir çizgi gibi sızlama oldu. Bana farklı gelen tek bu belirti oldu. Ama o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki belirtileri birbirine karıştırmak çok kolay. Ama işte insan hep bir belirti arıyor. 6. Gün hafif kasık ağrılarım vardı ama yine kendimi dinlemekten kaynaklı☺️ 6. Gün idrar testinde çok hafif bir karaltı gördüm. O an onun orda olduğunu hissettim. 7. Gün idrar testi baya belirginleşti. 8. Gün kan testi verdim dayanamayıp zaten. 9. Gün kahverengi akıntım başladı. Doktorum dinlenmemi söyledi. 10. Gün yani bugün zaten yüksek test günümdü. Beta hcg iyi çıktı. Hala çok az lekelenmem var.

Merhaba 19 şubatta transfer oldum. 22 şubatta yarım doz ovitrelle iğne oldum. Dün dayanamayıp kan verdim beta 85 çıktı. İğnenin etkisi var mıdır sizce ? Normalde test günüm yarın.

Selam canlar bugün transferimin 14. Günü 10. Gün kan verdiğimde değerin 165.70 çıkmıştı bugün verdim değerim <1000 çıktı
Doktor asistanim beklediğimizden daha iyi bir değer dedi yüksek çıkmış 3-4 haftalıkken bu değeri gören varmı acaba ikiz gebelik olabilir mi yoksa normal bir değer mi

Selam canlar bugün transferimin 14. Günü 10. Gün kan verdiğimde değerin 165.70 çıkmıştı bugün verdim değerim <1000 çıktı
Doktor asistanim beklediğimizden daha iyi bir değer dedi yüksek çıkmış 3-4 haftalıkken bu değeri gören varmı acaba ikiz gebelik olabilir mi yoksa normal bir değer mi
Benim 15. Gün 1124 tü tek kese canım. Tam değer yazmıyor mu sonuç bu şekilde mi çıkmış

Benim 15. Gün 1124 tü tek kese canım. Tam değer yazmıyor mu sonuç bu şekilde mi çıkmış
Evet canım sağlık ocağında yaptırdım bin üzeri tam değer göstermeyebilir çok yüksekse dedi benimkinde de göstermedi bu şekilde çıktı
O zaman değer belli etmez mi diyorsun ikiz veya tek olduğunu

Evet canım sağlık ocağında yaptırdım bin üzeri tam değer göstermeyebilir çok yüksekse dedi benimkinde de göstermedi bu şekilde çıktı
O zaman değer belli etmez mi diyorsun ikiz veya tek olduğunu
Yok onu tam bilmiyorum canım belli olmaz belki de ikizdir ama daha yüksek değerler duyduk burda ikiz olan arkadaşlardan

Merhaba kızlar bende cuma transfer olucam inşallah bir olumsuz aşılama bir olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim bir tane altıncı gün embriyo transfer edilecek 26 yaşındayım ne dediysem iki tane transfer yapamam dedi benim asıl sorunum kabızlık proteston iğne ve fitil kullanıyorum sürekli kabızlık yapıyor sizde de oluyor mu kayısı falan da yiyorum ama etkisi olmuyor
Canım aç karına kuru erik ye ve su iç transfer sürecinde ekmek fazla tüketme katı beslenmeye çalış faydası olacaktır muhakkak

Kizlar benimde 6.gun tek blast transferi
10.gun 330
12.gun 636
14.gun 1488 geldi. Artık kan baktirmiyorun kese için bekliyorum. Rabbim hepimizin kucağını en yakın en hayırlı zamanda doldursun inşallah 🤲

Back
X