Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba testler o kadar da hassas değil, bir gün de koyulaşmaması çok normal. Ama yarın daha koyu çıkarArkadaşlar bende 22 şubatta dondurulmus 2 tane 5.gun embriyo transferi oldum.Dun ve bugün yaptığım kaset testlerde ikinci çizgi var ama sanki dünden beri pek koyulasmadi.Ayni testi anneme de yaptık ikinci çizgi hiç yok Tabiki :) Başına böyle gelen birileri var mı?
Hic sanmam canim doktor o yatma süresinden hemen sonra kalk hemen git dediydi bana da, zarar verecek bir sey olsa yaptirmazlar zatenMerhaba kızlar transfere sıkışık gidiyoruz ya sonrasında yatma süresi var ben o sıra çok sıkışıyorum dakika dolar dolmaz WC ye koşuyorum geçen sefer o yüzden mi tutmadı diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz acaba
Ben de dakikası dolar dolmaz tuvalete koşanlardanım. İnanın önemi yok. :)Merhaba kızlar transfere sıkışık gidiyoruz ya sonrasında yatma süresi var ben o sıra çok sıkışıyorum dakika dolar dolmaz WC ye koşuyorum geçen sefer o yüzden mi tutmadı diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz acaba
Merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkürler ama malesef değerim düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal doktor yükselebilir dedi ama sanmıyorumMerhaba kan testi sonucunuz nasıl geldi inşallah güzeldir sevgiler![]()
Üzüldüm tüp bebekte neden bu kadar çok kimyasal gebelik oluyor ki yaMerhabalar iyi dilekleriniz için teşekkürler ama malesef değerim düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal doktor yükselebilir dedi ama sanmıyorum
Kese kesin gözükür ama bebek 3000-4000 lerde gözüküyormuş sanırım3. Gün embriyosu transferden 12 gün sonra 877 14. Gün 2218 çıktı değeriM. Doktor cumaya ultrason günü verdi sizce ozamana bebek görünür mü
Cuma günü gideceğim ultrasona doktor ozaman çağırdı hayırlısı artıkKese kesin gözükür ama bebek 3000-4000 lerde gözüküyormuş sanırım
Hayırlı olsunArkadaşlar bugün kanı tekrarladik biz de 6 katina çıkmış ilk verdigimden
27.02- 6.64
01.03- 39.13
2side tutmuş olabilir güzel artmış dedi dr daha 9. Günüm bugün inşallah sağlıkla devam eder![]()
Merhaba canim ben de lekelenme vs hiç olmadı sadece ara ara ince regl sızısı gibi olduHayırlı olsunsende yerleşme kanaması va var mıydı? Benim 9. Günüm yqrın kan vercem ama 3 gündür ara ara lekelenmem var
Ben de oldu. Prolutex kullanıyor musunuz?Hayırlı olsunsende yerleşme kanaması va var mıydı? Benim 9. Günüm yqrın kan vercem ama 3 gündür ara ara lekelenmem var
Evet ya neden korkar olduk rabbim sağlıklı bir şekide kucagımıza almayı nasip etsin aminÜzüldüm tüp bebekte neden bu kadar çok kimyasal gebelik oluyor ki ya![]()
Evet kullaniyorumBen de oldu. Prolutex kullanıyor musunuz?
Bana son transferimde doktorum çok da sıkışık olma, yani kendini kasmak zorunda kalma sonra dedi. Ben yarım litrelik pet şişe+ iki üç bardak suyu toplam 1-2 saatte içtim. Öncekiler kadar sıkışık değildim. Bu sayede bir saat dayanabildim bir saat tuvalete gitmeden.Merhaba kızlar transfere sıkışık gidiyoruz ya sonrasında yatma süresi var ben o sıra çok sıkışıyorum dakika dolar dolmaz WC ye koşuyorum geçen sefer o yüzden mi tutmadı diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz acaba
Ben de sizinle aynı gün transfer oldum. Yarın kan vereceğim sizin durum nedirBenden 3 gün once transfer olmuşsun ben de 20 Şubat'ta transfer oldum ama çok zor sabrediyorum kaçıncı gün embriyosu ve hiç test yaptın mi![]()
Pozitifi gördük şükür canim ama ben erkenci davrandım biraz daha çok minik doktorumuzun gün vermesini bekliyoruz kaçıncı gün embriyosuydu seninBen de sizinle aynı gün transfer oldum. Yarın kan vereceğim sizin durum nedir
Insallah tum kalbim ile hepimizin pozitif olmasini diliyorumBende 22 şubatta 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum.Sabah ilk idrarla kaset test yaptım ve silikte olsa çift çizgi gördüm dün yaptığımda hiç ikinci çizgi belirmemisti.Insallah hayırlı güzel haberler aliriz