2023 şubat transfer olanlar

Ayy çok güzel sonucunuz tebrik ederim ,hadi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Benim de 8 mart tahlil günüm 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi.
Allahim bizlere de pozitif haberler almayı nasip etsin ,aminn🤲

Herhangi Bi belirti bir şey yaşadınız mi?
Bende hiç belirti yok ,sadece gece 2 3 defa idrara sıkışık kalkıyorum bu belirti mıdır onu da bilmiyorum .
Valla ciddi hic bir belirtim yoktu, sadece kanamam vardi, lekelenmem daha dogrusu, 5. gün basladi 7.güne kadar sürdü, ben baya üzülmüstüm ama tutunmus 🥲♥️ onun disinda 8.-9. gün sanki rahmimde bi sertlik hissettim

Valla ciddi hic bir belirtim yoktu, sadece kanamam vardi, lekelenmem daha dogrusu, 5. gün basladi 7.güne kadar sürdü, ben baya üzülmüstüm ama tutunmus 🥲♥️ onun disinda 8.-9. gün sanki rahmimde bi sertlik hissettim
Bende ne leke ,ne kanama ne akıntı ne de göğüslerde ağrı hassasiyet hiç bir şey olmadı 😔
Kasiklarimda baskı var gibi arada adet olacagim gibi ağrı oluyor onlar da ilaçların etkisi diye düşünüyorum.
Allah büyüktür inşallah tutulmuştur bebeklerim 🤲

Bende ne leke ,ne kanama ne akıntı ne de göğüslerde ağrı hassasiyet hiç bir şey olmadı 😔
Kasiklarimda baskı var gibi arada adet olacagim gibi ağrı oluyor onlar da ilaçların etkisi diye düşünüyorum.
Allah büyüktür inşallah tutulmuştur bebeklerim 🤲
Aynen öyle canim benim suan da adet olacakmisim gibi agrilrimmvar 🫠 cok belirti aramamak lazim dicem ama ben de cok bakyiorum, ama bir cok belirti de ilaclardan bence, cok fazla ilac aliyoruz

Kizlar dün trandferimin 9.gunuydu.iki tane 5 günlük embriyo transfer edildi.sonucum 65 çıktı.9.gune göre düşük mu sizce

Hayirli olsun 🤩 her türlü cikmis sonucta, düsük de degil her gün hizlica katlnacagini düsünürsek
Öncelikle çok tesekkur ederim cevap verdigin için♥️İnşallah kardeş ya.insanin içi bı rahat edemiyor biliyorsun:) bakıyorum diğer arkadaşların 9.gunde çok daha yüksek biraz sitres var işte ister istemez.

Öncelikle çok tesekkur ederim cevap verdigin için♥️İnşallah kardeş ya.insanin içi bı rahat edemiyor biliyorsun:) bakıyorum diğer arkadaşların 9.gunde çok daha yüksek biraz sitres var işte ister istemez.
Benim de daha yüksek ama bende iki tane var belki de iksi tuttugu icin 😁 henüz bilmiyorum, ama seninki düsük degil belki de gec döllenme oldu gercekten, bence mutlulugunun tadini cikar ❤️

Benim de daha yüksek ama bende iki tane var belki de iksi tuttugu icin 😁 henüz bilmiyorum, ama seninki düsük degil belki de gec döllenme oldu gercekten, bence mutlulugunun tadini cikar ❤️
Haklısın çok şükür Rabbime.isteyen herkese sağlıkla selametle nasip olsun inşallah.bu arada Trabzonlu musun ben de Trabzon'da oturuyorum☺️

Haklısın çok şükür Rabbime.isteyen herkese sağlıkla selametle nasip olsun inşallah.bu arada Trabzonlu musun ben de Trabzon'da oturuyorum
Trabzonluyum ama istanbuldaykm 😁♥️ memleketime selamlar ❤️❤️
Aleyküm selam
Trabzonluyum ama istanbuldaykm 😁♥️ memleketime selamlar ❤️❤️
Ve aleyküm SELAM ♥️☺️

ben de pazartesi kese için gideceğim. Hayırlı olsun 😍 darısı başıma ❤️ Mide bulantısı/ yanma / mide huzursuzluğu gibi şikayetleriniz var mı? ya da başka herhangi bir şikayet?
Valla hafif kahverengi lekelenme dışında hiç bir belirtim olmadı

Haklısın çok şükür Rabbime.isteyen herkese sağlıkla selametle nasip olsun inşallah.bu arada Trabzonlu musun ben de Trabzon'da oturuyorum☺️

İyi akşamlar nerde yaptırdınız Trabzon da tüp? Bende Trabzon da yaptırdım ☺️

Bende orada yaptırdım ☺️ bugün kaçıncı gününüz?
Bugün 10.gunum ..dün başka bir hastanede yaptırdım.pazartesi 12.gun kasustune gideceğim tekrar orada yaptıracağım inşallah.insallah yükselir değerim.sizin kaçıncı gününüzde değeriniz belli oldu.ikiz olduğunu doktor gördükten sonra mi emin oldunuz yoksa değer yüksek diye mi öyle olduğunu dusundunuz

Back
X