2023 şubat transfer olanlar

Kızlar selam 5+6 haftalık gebeyim tüp bebek gebesi
Bugün kasiklarima ve karnıma kramp girmeye başladı ara ara giriyor geçiyor sizlerde de oldu mu normal mi acaba

Kızlar selam 5+6 haftalık gebeyim tüp bebek gebesi
Bugün kasiklarima ve karnıma kramp girmeye başladı ara ara giriyor geçiyor sizlerde de oldu mu normal mi acaba
Canim hamilelik gecirenlerin hepsi bunun normal olduğunu söylüyor her ay adet döneminde olurmuş

Kızlar Selam 7+2 tüp bebek gebesiyim
Bu gece vajinada ve kasiklarda batmayi hissettim sürekli değil ama belli aralıklarla oldu haliyle korktum internetten araştırmama göre normalmis ama yaşayan varmı acaba içinizde

Bu gece vajinada ve kasiklarda batmayi hissettim sürekli değil ama belli aralıklarla oldu haliyle korktum internetten araştırmama göre normalmis ama yaşayan varmı acaba içinizde
Merhaba canim benim de oluyor hatta doktor dayanamayacak kadar olursan parol alabilirsin dedi normalmiş yani

Evet bende 27 Şubat transfer oldum salı kese kontrol var,benimde acayip bel ağrısı kasıklarda göbekte batmalar,ara ara da segirme oluyor,Allah hepimize nasip etsin inşallah 🤲🏻

Evet bende 27 Şubat transfer oldum salı kese kontrol var,benimde acayip bel ağrısı kasıklarda göbekte batmalar,ara ara da segirme oluyor,Allah hepimize nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ay böyle şeyleri görünce çok mutlu oluyorum. Benim transferime daha var ama tüp bebekle hamile olanlar bana umut oluyor🌼

Back
X