2023 Yaz Aylarında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bende 6 aydır doktordayim.yas faktörü var bende.doktor normal yoldan olur 3 ay famera ile deneyin dedi ama olmadi.sonra tüp bebeğe başlayalım dedi ama iki yumurtam vardı sadece birisi çok küçüktü o yüzden balık yağı ve biosteron verdi iki ay kullan dedi.bir ay daha kullanicam sonra Nisan 20 de adet olucam o zaman ne dicek bakalım.muhtemelen opu için ignelere başlar.kac yumurta toplanır,rahim dinlendirme yapacakmı, dondurulmuş yumurtalarimimi kullanicak yoksa nisandaki opudan gelecek yumurtamimi kullanicak bilmiyorum

İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu süreç gerçekten çok zor yıpratıyor. Uzun bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de 2 gündür merkezleri arıyorum hangisi daha iyi diye

Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin çok yıpratıcı bir sürec daha hamile kalmadan kullandığım ilaçlar yüzünden mide bulantisindan duramıyorum hamile kalınca nasıl olacak bu iş anlamadim

Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin çok yıpratıcı bir sürec daha hamile kalmadan kullandığım ilaçlar yüzünden mide bulantisindan duramıyorum hamile kalınca nasıl olacak bu iş anlamadim
Allah onunda yardımcısı olur merak etmeyin. Yeter ki hamile kalın.

Merhaba kızlar.Bende yeni başladım tedaviye.Her şey yolunda giderse..dondurursa yazda transfer ede bilir

Kızlar bahcecide tedavi gordum bebegimi 3bucuk ay once aldim kucagima sormak istediğiniz bisey olursa burdayimmm

Allah sağlıklı hayırlı ömür versin doktorunuz kimdi ilk denemenizde mi tuttu?ben de İstanbul Altunizadedeki Bajceciye gidiyorum Ebru hanima bu hafta tedaviye başladım.

Ben bugün başladım Bajceciye başladık Ebru hanima
Merhaba bende öngörüşme için Ebru Hanıma gitmeyi düşünüyorum açıkçası kararsızım da, şuan gittiğim bi hst var doktoruma çok güveniyorum ama laboratuvar vs olarakta düşününce kafam karışıyor. Toplam fiyat bilgisi aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…