2023 Yaz Aylarında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba, 38 bin ama ilaçlar dahil değil

Değil ilaçlar rahim dinlendirme ve embriyo ayrı maalesef
Çok Teşekkür ederim cevabınız için, ilk kez yaptıracağım geçen ay da aşılama yaptırmıştım özelde kimyasal oldu maalesef. Bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum da

Ben de ilk kez yaptırıyorum,gerçekten maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcimiz olsun.Genel olarak hemen hemen her yerde fiyatlar böyle.

Ben de ilk kez yaptırıyorum,gerçekten maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcimiz olsun.Genel olarak hemen hemen her yerde fiyatlar böyle.
Aynen zor gerçekten her açıdan, iki kez kimyasal gebelik oldu benim genetik test yapılacak sonuca göre bir iki aya umarım başlayacağım. Çokta korkuyorum tüp bebek işlemlerinden umarım sandığım kadar zor olmaz

Zor değil içiniz rahat olsun sadece zamanın geçmesi sitresli

Canım benim de esim de azfc delasyonu var bir kere mikrotese oldu o tup bebeğimz tutmadi.Yeni den basladk smdi seneler 5 sene fln gecti aradan sperm cikisi var esimde doktor mikroteseye gerek yok cikis var dedi donduruldu.pazartesi yumurta toplama islemi var.InsaAllah sizin de normal cikisiniz olur

Ya cok sevindim ne güzel doğal çıkış olmuş. Bu süreçte ne yaptınız doğal cıkış oldu

Ya cok sevindim ne güzel doğal çıkış olmuş. Bu süreçte ne yaptınız doğal cıkış oldu
Hicbirsey yapmadık canm.Seneler sonra tekrar tüp bebege baslayinca spermiogram testi verdi ve ciktii biz de cok sasrdk ağladm hat da sevinc den Rabbimin mucizesi umarim hepimiz icin tedavilerimizin sonucu iyi olur

Kızlar tüp bebek yaptırırken çalışabiliyor musunuz? Doktor dinlenme veriyor mu? İşe girmeyi düşünüyorum ama bu süreçte evde olmam gerekir mi? Nasıl ilerledi sizin?

Kızlar tüp bebek yaptırırken çalışabiliyor musunuz? Doktor dinlenme veriyor mu? İşe girmeyi düşünüyorum ama bu süreçte evde olmam gerekir mi? Nasıl ilerledi sizin?
Çalışabilirsiniz sadece transferden sonra bir gün izin almanız yeterli sonra rutin hayata donenilirsiniz çok yormadan tabii sadece yumurta toplama işlemi öncesinde doktor bir kaç kez çağırıyor yumurta takibi için

Teşekkür ederim

10 gün sonrası bende
Tedaviye baslicam nasipse.cok ilaç alıyoruz ama ben bekarken bir kez yumurta toplatma yapmistim ne heveslerle dondurdum şimdi evliyim ama iki adet olduğu için opu için uğraşıyoruz zorlu süreç ama biokadarda heyecanli rabbim emeklerimizi boşa cikarmisin.gunlerde geçmiyor sabirsizlaniyorum iyicene

Evet öyle gereckten sabir da gerekiyor benim de Perşembe günü opu oldu şimdi adetimi bekliyorum siz nerede yaptıracaksanız

Benim de bugun opu oldu yarın arayp bilgi verecekler ona göre tarnsfer gunu belirlenecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…