Merhaba, 38 bin ama ilaçlar dahil değilMerhaba bende öngörüşme için Ebru Hanıma gitmeyi düşünüyorum açıkçası kararsızım da, şuan gittiğim bi hst var doktoruma çok güveniyorum ama laboratuvar vs olarakta düşününce kafam karışıyor. Toplam fiyat bilgisi aldınız mı?
Acaba bu ücrete kalan embriyoları dondurma da dahil midir?Merhaba, 38 bin ama ilaçlar dahil değil
Çok Teşekkür ederim cevabınız için, ilk kez yaptıracağım geçen ay da aşılama yaptırmıştım özelde kimyasal oldu maalesef. Bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum daDeğil ilaçlar rahim dinlendirme ve embriyo ayrı maalesef
Aynen zor gerçekten her açıdan, iki kez kimyasal gebelik oldu benim genetik test yapılacak sonuca göre bir iki aya umarım başlayacağım. Çokta korkuyorum tüp bebek işlemlerinden umarım sandığım kadar zor olmazBen de ilk kez yaptırıyorum,gerçekten maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcimiz olsun.Genel olarak hemen hemen her yerde fiyatlar böyle.
Zor değil içiniz rahat olsun sadece zamanın geçmesi sitresliAynen zor gerçekten her açıdan, iki kez kimyasal gebelik oldu benim genetik test yapılacak sonuca göre bir iki aya umarım başlayacağım. Çokta korkuyorum tüp bebek işlemlerinden umarım sandığım kadar zor olmaz
İnşallahZor değil içiniz rahat olsun sadece zamanın geçmesi sitresli
Canım benim de esim de azfc delasyonu var bir kere mikrotese oldu o tup bebeğimz tutmadi.Yeni den basladk smdi seneler 5 sene fln gecti aradan sperm cikisi var esimde doktor mikroteseye gerek yok cikis var dedi donduruldu.pazartesi yumurta toplama islemi var.InsaAllah sizin de normal cikisiniz olurEşimin fsh 20. Onun harici hormonları iyiydi iki test verdi. Ama azosperm için genetik testte azfc delesyonu cıktı. Kromozomlarında sorun cıkmadı. Şükür ki c delesyonu cıktı mikrotese de sperm bulunabiliyormuş. A ve b delesyonunda hiç bir şekilde tüp bebek dahi olmuyor dendi ama b delesyonu olup tedavi ile sperm bulunanda gördüm burada
Ya cok sevindim ne güzel doğal çıkış olmuş. Bu süreçte ne yaptınız doğal cıkış olduCanım benim de esim de azfc delasyonu var bir kere mikrotese oldu o tup bebeğimz tutmadi.Yeni den basladk smdi seneler 5 sene fln gecti aradan sperm cikisi var esimde doktor mikroteseye gerek yok cikis var dedi donduruldu.pazartesi yumurta toplama islemi var.InsaAllah sizin de normal cikisiniz olur
Hicbirsey yapmadık canm.Seneler sonra tekrar tüp bebege baslayinca spermiogram testi verdi ve ciktii biz de cok sasrdk ağladm hat da sevinc denYa cok sevindim ne güzel doğal çıkış olmuş. Bu süreçte ne yaptınız doğal cıkış oldu
Merhaba, altunizade şubesinden ve doktorunuzdan memnun musunuz ben de tüp bebek için yer ve doktor arıyorumAltunizade İstanbul Anadolu yakasında
Merhaba, doktorum Ebru Hoca su an için memnun labaratuvar vs ekipleri iyi diye ben de orayı tercih ettim ilk denemem benim deMerhaba, altunizade şubesinden ve doktorunuzdan memnun musunuz ben de tüp bebek için yer ve doktor arıyorum
Çalışabilirsiniz sadece transferden sonra bir gün izin almanız yeterli sonra rutin hayata donenilirsiniz çok yormadan tabii sadece yumurta toplama işlemi öncesinde doktor bir kaç kez çağırıyor yumurta takibi içinKızlar tüp bebek yaptırırken çalışabiliyor musunuz? Doktor dinlenme veriyor mu? İşe girmeyi düşünüyorum ama bu süreçte evde olmam gerekir mi? Nasıl ilerledi sizin?
Teşekkür ederimÇalışabilirsiniz sadece transferden sonra bir gün izin almanız yeterli sonra rutin hayata donenilirsiniz çok yormadan tabii sadece yumurta toplama işlemi öncesinde doktor bir kaç kez çağırıyor yumurta takibi için
Tedaviye baslicam nasipse.cok ilaç alıyoruz ama ben bekarken bir kez yumurta toplatma yapmistim ne heveslerle dondurdum şimdi evliyim ama iki adet olduğu için opu için uğraşıyoruz zorlu süreç ama biokadarda heyecanliÇalışabilirsiniz sadece transferden sonra bir gün izin almanız yeterli sonra rutin hayata donenilirsiniz çok yormadan tabii sadece yumurta toplama işlemi öncesinde doktor bir kaç kez çağırıyor yumurta takibi için
Evet öyle gereckten sabir da gerekiyor benim de Perşembe günü opu oldu şimdi adetimi bekliyorum siz nerede yaptıracaksanız10 gün sonrası bende
Tedaviye baslicam nasipse.cok ilaç alıyoruz ama ben bekarken bir kez yumurta toplatma yapmistim ne heveslerle dondurdum şimdi evliyim ama iki adet olduğu için opu için uğraşıyoruz zorlu süreç ama biokadarda heyecanlirabbim emeklerimizi boşa cikarmisin.gunlerde geçmiyor sabirsizlaniyorum iyicene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?