Evet öyle gereckten sabir da gerekiyor benim de Perşembe günü opu oldu şimdi adetimi bekliyorum siz nerede yaptıracaksanız
Evet o sitres olmasa keşke :) inşallah sağlıkla olur sizin deBen giresunda yaptiricam nasipse.suan ilaçlar kullanıyorum hormon düzenleyici falan.normal yoldan olur dedi doktor ama eşim beklemek istemiyor 7 aydır olmadı.aslinda stres yapıyorum her iliskiden sonra acaba oldumu tutarmi diye hesap yapıyorum dolayısıyla olacaksada olmuyor
İnşallah rabbim ugrasip çabalayan isteyen bu yola baş koyan tüm kadınlara nasip etsin.Evet o sitres olmasa keşke :) inşallah sağlıkla olur sizin de
İnşallah rabbim ugrasip çabalayan isteyen bu yola baş koyan tüm kadınlara nasip etsin.
Yapıldı mı yumurta toplamanız çok geçmiş olsun. Sizinde ilk denemeyi dimi o yüzden sormak istedim. Zor muydu, ya da zor olan tarafları nedir?Evet öyle gereckten sabir da gerekiyor benim de Perşembe günü opu oldu şimdi adetimi bekliyorum siz nerede yaptıracaksanız
Evet ilk denenemem yapıldı ben korkarak gittim ama çok rahat geçti hiçbir şey anlamadım uyandığımda odadaydim.Agrim da olmadı sonrasındaYapıldı mı yumurta toplamanız çok geçmiş olsun. Sizinde ilk denemeyi dimi o yüzden sormak istedim. Zor muydu, ya da zor olan tarafları nedir?
Bu fotoğrafa bak canım kalitesi gayet iyiKızlar bugün aradılar 4 AA denildi dondurmalar 4 neye göre dedim boyuta göre dediler anlamadım niye 4 ya da beş deniliyor
İnşallah pozitif sonuç alırız hepimiz sağlıkla olsun.Peki 1,2,3,4,5 ve 6 ne anlama geliyor neye göre acaba insan illaki tedirgin oluyor ilk denemem inşallah son olurBu fotoğrafa bak canım kalitesi gayet iyi
Kalitesini belirliyor. 4-5-6 iyi kaliteİnşallah pozitif sonuç alırız hepimiz sağlıkla olsun.Peki 1,2,3,4,5 ve 6 ne anlama geliyor neye göre acaba insan illaki tedirgin oluyor ilk denemem inşallah son olur
Çok sevindim szin adınıza, kaç yumurtanız gelişmiştiEvet ilk denenemem yapıldı ben korkarak gittim ama çok rahat geçti hiçbir şey anlamadım uyandığımda odadaydim.Agrim da olmadı sonrasında
Merhaba arkadaşlar Hepimize Allahim bu yolda kolaylık versin... birşey sormak istiyorum rahim dinlendirme de ne gibi işlem yapılıyor ücret ödüyoruz ... teşekkürler ....Değil ilaçlar rahim dinlendirme ve embriyo ayrı maalesef
MERHABA BENİMDE EŞİMDE AZFC DELESYONU VAR NE YAPTINIZ ACABA BAŞLADINIZ MI TEDAVİYEBiz henüz tedaviye başlamadık. Ekim ayın da öğrendik eşimin azosperm olduğunu. Şubatta genetik test yaptırdık azfc delesyonu cıktı. Van da öğretmeniz burada imkan yok tüp bebek için. Mecbur İzmir İstanbul gibi yerlere bakıyoruz. Onun içinde iyi bir doktor arayışındayız. Bir kaç yer bulduk ama seçemedik hangisi daha iyi olur bizim için diye
Daha önce yaptırmadığım bilmiyorum ama buradan okudugum kadarıyla transfer sonrası 2-3 gün dinlenme öneriliyor. Zaten sonrası riskli gebelik olursa direkt dinlenmeKızlar tüp bebek yaptırırken çalışabiliyor musunuz? Doktor dinlenme veriyor mu? İşe girmeyi düşünüyorum ama bu süreçte evde olmam gerekir mi? Nasıl ilerledi sizin?
Süreci anlatırsanız sevinirimKızlar ben daha 1 defa tedaviden geçtim sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz
Merhaba ben iğneleri falan kendim yaptım hafif acı oluyor ağır bir acısı yok yumurta toplama günü anestezili oluyor hiç birsey hissetmiyorsun. Transferde sıkışık gitmen gerekiyor o biraz sıkıntılı ama dişini sıkıyorsun sonucta sonucu güzel olunca unutuyorsun. Ama bende hamile kaldığımda ilkinde iğneleri devam ederken ilk hamilelikte sonra karin gerildigi için diye tahmin ediyorum biraz acı oluyordu iğneleri vurunurkenSüreci anlatırsanız sevinirim
Acı ağrı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?