2023 Yaz Aylarında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ben giresunda yaptiricam nasipse.suan ilaçlar kullanıyorum hormon düzenleyici falan.normal yoldan olur dedi doktor ama eşim beklemek istemiyor 7 aydır olmadı.aslinda stres yapıyorum her iliskiden sonra acaba oldumu tutarmi diye hesap yapıyorum dolayısıyla olacaksada olmuyor
Evet öyle gereckten sabir da gerekiyor benim de Perşembe günü opu oldu şimdi adetimi bekliyorum siz nerede yaptıracaksanız

Evet o sitres olmasa keşke :) inşallah sağlıkla olur sizin de

Evet öyle gereckten sabir da gerekiyor benim de Perşembe günü opu oldu şimdi adetimi bekliyorum siz nerede yaptıracaksanız
Yapıldı mı yumurta toplamanız çok geçmiş olsun. Sizinde ilk denemeyi dimi o yüzden sormak istedim. Zor muydu, ya da zor olan tarafları nedir?

Yapıldı mı yumurta toplamanız çok geçmiş olsun. Sizinde ilk denemeyi dimi o yüzden sormak istedim. Zor muydu, ya da zor olan tarafları nedir?
Evet ilk denenemem yapıldı ben korkarak gittim ama çok rahat geçti hiçbir şey anlamadım uyandığımda odadaydim.Agrim da olmadı sonrasında

Kızlar bugün aradılar 4 AA denildi dondurmalar 4 neye göre dedim boyuta göre dediler anlamadım niye 4 ya da beş deniliyor

Merhaba Arkadaşlar benimde transferim olucak doktorum rahim dinlendirme yapalım dedi yumurta toplama işlemi 15 mart 'ta oldu 20 martta adet oldum şimdi tekrar 20 nisanda adet olmayı bekliyorum inşallah Rabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatır

MERHABA BENİMDE EŞİMDE AZFC DELESYONU VAR NE YAPTINIZ ACABA BAŞLADINIZ MI TEDAVİYE

Kızlar tüp bebek yaptırırken çalışabiliyor musunuz? Doktor dinlenme veriyor mu? İşe girmeyi düşünüyorum ama bu süreçte evde olmam gerekir mi? Nasıl ilerledi sizin?
Daha önce yaptırmadığım bilmiyorum ama buradan okudugum kadarıyla transfer sonrası 2-3 gün dinlenme öneriliyor. Zaten sonrası riskli gebelik olursa direkt dinlenme

Süreci anlatırsanız sevinirim
Acı ağrı oluyor mu
Merhaba ben iğneleri falan kendim yaptım hafif acı oluyor ağır bir acısı yok yumurta toplama günü anestezili oluyor hiç birsey hissetmiyorsun. Transferde sıkışık gitmen gerekiyor o biraz sıkıntılı ama dişini sıkıyorsun sonucta sonucu güzel olunca unutuyorsun. Ama bende hamile kaldığımda ilkinde iğneleri devam ederken ilk hamilelikte sonra karin gerildigi için diye tahmin ediyorum biraz acı oluyordu iğneleri vurunurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…