Merhaba beni de ekler misiniz inşallah bana da uğur getirirEvet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
azmb @cookiep Usagiii istanbullugelinnnn
Merhaba, kaybınız için çok üzüldüm. Allah tez zamanda sağlıklı bebek-bebekler nasip eder inşallah. Femara, klomen gibi destek tedavisi görmüş müydünüz öncesinde?Ben bebeğimi kaybettim başka soru varsa özelden alabilirim
Hayır hiç tedavi görmedim ben. Kendiliğinden olmuştu.Merhaba, kaybınız için çok üzüldüm. Allah tez zamanda sağlıklı bebek-bebekler nasip eder inşallah. Femara, klomen gibi destek tedavisi görmüş müydünüz öncesinde?
Bıraktığın gibiyim Puxhu’cumazmb Hellena_ istanbullugelinnnn Mrs Dalloway duskapani bzcxa halolita
Napıyosunuz topiğimiz boş kaldı
Ayrılma bi yere ahajajBıraktığın gibiyim Puxhu’cum
Ben de bıraktığın gibiyimazmb Hellena_ istanbullugelinnnn Mrs Dalloway duskapani bzcxa halolita
Ben bırakmadığın gibiyimazmb Hellena_ istanbullugelinnnn Mrs Dalloway duskapani bzcxa halolita
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar, bildirimi alınca koşarak geldim.
Geldim malum kişi olarak ssdjdkjAyy kızlar nerdesiniz canlandıralım grubu malum kişide yok olmuş zaten
Biz bu piyasaya yeni gelmedik geri geldikkk
Hoş buldum canım sizler de hoş geldinizHoşgeldin canım
Bunu bioma yazıcam hshshsjBiz bu piyasaya yeni gelmedik geri geldikkk
Hoşgeldinnn hahshshGeldim malum kişi olarak ssdjdkj
Yaz güzel söz shshshBunu bioma yazıcam hshshsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?