Herşeyi belirti olarak görüp sonunda hüsrana uğrayanlar olarak akışa bırak. Her ay bir ümit beslediginde olmuyor. Umarım belirtidir. Ama sonuna kadar kendini bu yönde çok ümit verme. Sanki ümidi kesince daha çabuk oluyor bu çocuk olayı.Günaydın arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
18 eylülde yumurtam 2 cm ken çatlamaya başladı değerlendirdik , iki gündür aşırı bel ağrısı ve gaz sorunum var , göğüs hassasiyeti falan yok ama belirtimidir?
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıla yakındır olmuyor her şeyi belirti sanıyordum psikolojikti şimdi bir tuhaf sanki?
Hayırlı olsun canım gecikme olmuş muyduBeta; 329 kızlarrrr
Tebrikler canımBeta; 329 kızlarrrr
Evet canım bugün 5. GündüHayırlı olsun canım gecikme olmuş muydu
Evetbu bugün sabahki
Beta hCG 87.6 çıktı
En güzel en hayırlı şekilde olsun inşallahBalım ben hsg çektirdim, 2 tüp de açıkmış sorun yok dedi. Antibiyotik kullandığım için de bu ay denemeye cesaret edemedim. Benim amh 1 sınırda yani. O yüzden istersen süreci hızlandıralım diğer reglinde gel aşılama yapalım dedi onu bekliyorum. Sen nasılsın, bebiş nasılll
Yapma yaa üzüldümEn güzel en hayırlı şekilde olsun inşallahMaalesef benim gelişim olmadığı için kürtaj yapıldı canım. Ben de bahara doğru tekrar denemeyi düşünüyorum
ta hCG 87.6 çıktı
Hayırlı olsun kızlar. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Beta; 329 kızlarrrr
Evet hala anlamadım o test sonucu nasıl öyle çıktı valla günlerdir ağlamaktan ne göz ne baş ağrısı kaldı artık yemekten uykudan kesilmiştim. Ama böyle bir sonuç nasıl çıkabilir aklım almıyor.Bak kendini boşa üzdün hep. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbol bol pozitif enerjiyi hisset artık
Canımm çok teşekkür ederimYapma yaa üzüldümNasılsın peki? Bu yaşanacaktı madem çok ilerlemeden bağlanmadan olması daha iyi oldu diye teselli etmiştim ben kendimi. İnsan başlarda zor toparlanıyor ama geçiyor zamanla, bu psikolojiyi de atlatırsın, yeniden hazır da hissedersin, sen iyi ol önemli olan o
Evet hala anlamadım o test sonucu nasıl öyle çıktı valla günlerdir ağlamaktan ne göz ne baş ağrısı kaldı artık yemekten uykudan kesilmiştim. Ama böyle bir sonuç nasıl çıkabilir aklım almıyor.
İyiyim şu an çok hafif göğüs ağrısı ve arada hafif kramp dışında belirtim yok çok şükür canım.Nasıl gidiyor canim neler hissediyorsun. Bende cuma günü aşılama oldum. Kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?