- 27 Haziran 2019
- 482
- 405
- 103
Hem görümce hem eltisi olan napsin pekiGörümcen olmasından iyidirburcu fark etmez
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem görümce hem eltisi olan napsin pekiGörümcen olmasından iyidirburcu fark etmez
![]()
35i atlatabiliyoruz muuuKızlar 36 çok güzel gelsenize![]()
Evet ben de tüm bilgilerimi ona borçluyumBanu Çiftçi çık güzel açıklıyor ya ben ondan öğrenmiştim pcos lâ ilgili bir çok şeyi![]()
1 değil 2 değil hem de 3 görümceHem görümce hem eltisi olan napsin peki
Allah yardım etsin ona biz bi şey yapamayızHem görümce hem eltisi olan napsin peki
Seni tanımak güzeldi hayatta başarılar diliyorum sana1 değil 2 değil hem de 3 görümce![]()
35i atlatabiliyoruz muuu
Sen daha beni tanimamissin Usagi ben onlara pabuç bırakır mıyımSeni tanımak güzeldi hayatta başarılar diliyorum sana![]()
2 görümce 1 elti ama hepsinden uzakta yaşıyorum çok şükür geçen bayram ilk defa tanıştım kendileriyle evlendikten 6 ay sonraHem görümce hem eltisi olan napsin peki
Yok mu arttıran 37 38 ..36 olunca 35 te neymiş diyoruz atlatıyotuz yani![]()
Uuuu korktumSen daha beni tanimamissin Usagi ben onlara pabuç bırakır mıyım![]()
Ay ben de kopardım çok şükürDoğru ben ilişkimi kopardım ikisiyle de ama senin ki kardeş çok gıcık öyle daha kötü
Uuuu korktumneler yapıyon kız taktik ver uygulayayım ben de
![]()
Öyle uzaktan uzaktan beğeni yağmuruna tutunca iyiydi dimi2 görümce 1 elti ama hepsinden uzakta yaşıyorum çok şükür geçen bayram ilk defa tanıştım kendileriyle evlendikten 6 ay sonra![]()
Biz ‘gelinler’ olarak acaba neler düşünüyorlar kızzTaktik maktik yok bam bam bam![]()
Çok sevindim vallahi hayat çok daha güzelAy ben de kopardım çok şükür![]()
Valla ben hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorumBiz ‘gelinler’ olarak acaba neler düşünüyorlar kızz![]()
Ne büyük şans biz eşimle sevgiliyken tanıştık büyük ikisi de benden. İkizler burcu olanla tanıştım sonra da görüştük ikimiz ayrı. Bana eşimin eski sevgilisini anlattı ve kayınpederimi kötüledi yılan.2 görümce 1 elti ama hepsinden uzakta yaşıyorum çok şükür geçen bayram ilk defa tanıştım kendileriyle evlendikten 6 ay sonra![]()
Çok da fifi ağlayarak günlüklerine yazabilirler bütün düşüncelerini umrumda değilValla ben hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorum![]()
İyi anlasirim ben herkesle hiç kin tutmam her zaman orta yolu bulurum hem k.validemle hem gorumcelerimle hem eltimle otururuz kalkariz sohbet ederiz bir de herşeyi söylerim ben yüzlerine o konuda rahatımValla ben hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorum![]()