- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Buarada inanılmaz yumurta akı geldi doktordan çıkınca arkadasıma gittim çamasırım ole bole batmamıs smdı yne geldııı batmalar yne var 14.gun Gbi kesn yıne çatladı anneme geldım kalacaktım esım eve gel dıyor degerlendrelım gece ay kalamıcam bı ogrenseydım keske yenı mı degere göre [/QUOTE="annelik yolunda, post: 77929872, member: 1164540"]
Ovülasyon haftasındasın ama daha önce vermediğin için olmuş mu olacak mı bilemedim bu arada sen sakarya'da mısın ben de orda üni okudum çok güzel arkadaşlarım var orda
 bu arada sen sakarya'da mısın ben de orda üni okudum çok güzel arkadaşlarım var orda 
[/QUOTE] annelik yolunda

annelik yolunda

Ovülasyon haftasındasın ama daha önce vermediğin için olmuş mu olacak mı bilemedim
 bu arada sen sakarya'da mısın ben de orda üni okudum çok güzel arkadaşlarım var orda
[/QUOTE]
 annelik yolunda

annelik yolunda 

boşa yedmmm
 boşa yedmmm 

Belki sana da iyi gelir. Hatta bu ay 0 bebek odaklıydım tek derdim 31 agustosta dek adet olup hormon yapmaktı çatlama odaklydım zaten sadece
 Belki sana da iyi gelir. Hatta bu ay 0 bebek odaklıydım tek derdim 31 agustosta dek adet olup hormon yapmaktı çatlama odaklydım zaten sadece
 Yazışmaları okudum da şeyi sorucam. Şimdi ben normal bir adet döngüsüne sahip olduğum için ovülasyon testini henüz demenedim. Merak ediyorum da bu yumurta akı şeklinde gelen sümüksü akıntı yumurtanın çatladığını mı gösteriyor?
 Yazışmaları okudum da şeyi sorucam. Şimdi ben normal bir adet döngüsüne sahip olduğum için ovülasyon testini henüz demenedim. Merak ediyorum da bu yumurta akı şeklinde gelen sümüksü akıntı yumurtanın çatladığını mı gösteriyor?