- 18 Nisan 2021
- 1.784
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.197
- 83
- 29
Kızlar gunaydınnnn. Normalde çok kendini dinleyen biri değilim ama bu sabah adet olacakmısım gibi bel ağrısı karın ağrısı ile uyandım. Daha bata çok var aslında bu kadar erken ağrı başlaması normal mi ya. Daha onceki kimyasal gebeliklerde adete 2-3gün kala falan baslamıstı. Bi heyecanlandım 

özel hayatta ınsanların pskolojısıne saygı göstermeden ben sana yardım ettm ama yorum yaptım sen bana yapmadın gibi cocukca davranan insanların gazına gelmeyın MAZALLAH sonra fesatlıktan sızı de nazar eder
 özel hayatta ınsanların pskolojısıne saygı göstermeden ben sana yardım ettm ama yorum yaptım sen bana yapmadın gibi cocukca davranan insanların gazına gelmeyın MAZALLAH sonra fesatlıktan sızı de nazar eder

ben şey yapar mıyım bimiyorum silik değil de bariz görünen bi çizgi çıksa testte ‘kızlar var mıığğ’ diye sorabilir miyim hani gülünce başına geliyor ya o misal
 ben şey yapar mıyım bimiyorum silik değil de bariz görünen bi çizgi çıksa testte ‘kızlar var mıığğ’ diye sorabilir miyim hani gülünce başına geliyor ya o misal