Burda yorumlayacak pek bir şey yok. Beta hcg yükselmeye devam edecek. Kese büyüyecek. Heyecanını anlıyorum ama biraz zaman geçmesi lazım. Uzun bir yolculuğu var o miniğin. Allah kolaylık versin ikinize de
Kızlar merhabalar yazdıklarınızın hepsini okuyorum bebeğine kavuşanları tebrik ederim kavuşmak üzere olanlara da kolaylıklar diliyorum
Bende bugün 37+4 üm şekerim yüksek olduğu için bebeğim biraz iri 3 gün önce 3400 çıktı doktor haftaya fitil ile doğumu başlatabiliriz dedi bu şekilde doğum yapan ya da duyan var mı acaba
Özel canım sezeryan olacak 4bine anlaştım kapının önündeki ayıcıklı süsler kapı süsleri falan her şey dahil, hastane dışarıdan kabul etmiyor zaten organizasyonu.
Yaa bebişle uğraşmaktan akşamları anca bakabiliyorum buraya. Herkes yavaş yavaş doğum yapıyor çok heyecanlı Sağlıkla gelsin bebişlerin hepsi, çabucak kolayca olsun doğumlarınız inşallah
Canım benimde hamilelikte şişti diş etlerim ve gün içinde durduk yere kanamaya başlıyordu, ağzımın içi kan dolacak şekilde oluyordu şiddeti. Sonra pıhtılaşma oluyordu parça parça, hayatımda ilk kez böyle bir sorun yaşadım. Gün içinde tuzlu su, sirkeli su, karbonatlı su yapıp gargara yapıyordum. Doktor doğumu bekleyelim dedi, işlem yapmadı. Doğum sonrası tüm şikayetlerim kendi kendine geçti.
Yaa bebişle uğraşmaktan akşamları anca bakabiliyorum buraya. Herkes yavaş yavaş doğum yapıyor çok heyecanlı Sağlıkla gelsin bebişlerin hepsi, çabucak kolayca olsun doğumlarınız inşallah
Kızlar aranızda mebde çalışan var mı? Müdür yardımcım yeni olduğu için işlemleri tam bilmiyor. 6 ağustosta 38+3de doğum yapacağım. 32. Hafta seminer haftasına gelmişti. O hafta çalışabilir raporu aldım. Benim 37. Hafta çalışmaz raporu almam gerekiyor muydu? Bir de doğum sonrası iznim ne zaman bitiyor.?
Bugün 36+0 olduk ama bebek salı gününden beri hiç kilo almamış 2050 kalmış alalim da demiyorlar bugün doppler nst vardı sancida çıkmadı pazartesi tekarar gidicem