• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hello hamisler ve hamis adaylari naptiniz bakalim? Ben bugun katil olmadan geldim evimee cok sukur :dua:
Ben kan vermeye gidiyorum inşallah cinnet geçirmem. Özel hastane yok bulunduğum yerde heralde şimdi kan verip yarın sabah özele gidcem. Gazam mübarek olsun 😂

Bende zayıf sayılmam kilo vermek iyi olurda hoş değil ya buda su içmeyi severdim o bile midemi yakıyor şuan ☺️
Bende deli gibi susuyorum sürekli elimde su şişesi ile geziyorum ve doğal olarak tuvalete koştururken buluyorum kendimi😂😂😂

Ben kan vermeye gidiyorum inşallah cinnet geçirmem. Özel hastane yok bulunduğum yerde heralde şimdi kan verip yarın sabah özele gidcem. Gazam mübarek olsun 😂
Ahhh beybi bende kan verdim bugun teeee yarina cikcak🤦🏻‍♀️ biraz daha utanmasalar dogurunca vericekler sonucu 🤷🏻‍♀️ gazan mubarek olsssuuunnnnnnn sonucu bize de diyive

Evet bebek ama bi zaman sonra o siskinligin yerini bebisko buyuyerek doldurucak asil naneyi yazin yicez daha bu fragmann :işsiz:
Sorma ya. Mahvolduk. Ben bir de nusaybinde yaşıyorum. Burası gerçekten 50 derece falan hissediliyor. Yazın ben buharlaşmasam iyidir. 😅

Back
X