İçini ferah tut canım bende problem çıkmayacak cihazların eskiliğinden kaynaklı bence. Yarın başka doktora gidersin canım stres yapma etkilenmesin bebiş. Dış gebelik olsa ağrıdan kivranman lazımdı oyuzden bence dış gebelik değil.
1 saat içinde cavap veremedim diye bu kanıya vardı sanırım. Hastanedeyim lütfen biraz sabırlı ve anlayışlı olun. Nerede her istediğiniz hemen oluyor karşınızda ki insan, müsait olmayabilir, hasta olabilir, işlem sırası gelmemiş olabilir.
Selam kızlar ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Adetim 8 gün gecikti. En kısa zamanda kan vereceğim inşallah. Ay 2 bebemde kış annesiydim şimdi yaz annesi olmakta varmış kaderde
Selam kızlar ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Adetim 8 gün gecikti. En kısa zamanda kan vereceğim inşallah. Ay 2 bebemde kış annesiydim şimdi yaz annesi olmakta varmış kaderde
o yazıyı yazdıktan sonra başka bir doktor ile görüşmeye gittim ve iyi ki gitmişim direk iğneye başlattı.
Şuan 5+5 teyim coraspirin, Enox iğne ve progestan fitil kullanılıyorum :) göbeğimden iğneyi yapıyorum ve mosmor oldu
Hanımlar müsait olup gördüğünüzde yaşınızı - kaçıncı çocuk olduğunu - SAT - kese gördüyseniz gördüğünüz haftayı -
kalp atışı duyduysanız duyduğunuz haftayı - varsa hissettiğiniz ya da içinize doğan cinsiyeti - tahmini doğum tarihi - şehrinizi yazabilirsiniz :)