Doktor hcg değerimi bilmiyordu ki ben sancıyla gittim normalde randevum Salı günüydü. Cumartesi akşam değerim 393 çıktığı için Salı 1000 geçer kese de görünür diye düşündüm hızlı artıyor diyerek ama pazartesi sabah aşırı sancım oldu beş dakika sürdü iki kere olunca ben de doktora koştum bi sorun yok dedi keseyi gördü ama değeri bilmiyorduk 48 saat olunca baktır dedi bi baktırdım 5,5 kat artmış yarın arayacağım ara beni dedi
Ben de baya karın ağrısı çekiyordum normal diye düşündüm. Ablalarım uyardı beni doktora gittim progestan verdi. İhmal etmeyip gitmişsin sen de bir şey olmaz inşallah Kese görünür belki. Benim de doktorun tahminine göre fazla artmıştı beta hcg değerim. 1600leri görmemiz lazım demişti benimki 4500 falandı.
Ben de baya karın ağrısı çekiyordum normal diye düşündüm. Ablalarım uyardı beni doktora gittim progestan verdi. İhmal etmeyip gitmişsin sen de bir şey olmaz inşallah Kese görünür belki. Benim de doktorun tahminine göre fazla artmıştı beta hcg değerim. 1600leri görmemiz lazım demişti benimki 4500 falandı.
Hanımlar müsait olup gördüğünüzde yaşınızı - kaçıncı çocuk olduğunu - SAT - kese gördüyseniz gördüğünüz haftayı -
kalp atışı duyduysanız duyduğunuz haftayı - varsa hissettiğiniz ya da içinize doğan cinsiyeti - tahmini doğum tarihi - şehrinizi yazabilirsiniz :)
Selamlarrrr
Yaş 32
İlk çocuk
SAT 7 Kasım
Kese için doktor kontrolüm bugün
Şuan 5+1 diyor uygulama
Tahmini doğum tarihi 13. Ağustos
Şehir Eskişehir
Beni de eklersen çok sevinirim
Ben ya. 5+3 teyim. Dün doktorum da dedi. Tam yerleşme aşamasında olduğu için özellikle bugünlerde adet ağrısına benzer ağrıların olabilir dedi. İki gündür bıçak gibi saplanan şiddetli ağrılarım oluyor.
Günaydın canım biz bugun 7+1 olduk. Dün gece uyurken hızlıca döndüm bebiş korktu sanırım hemen ağrı ile tepki gösterdi Onun dışında iyiyiz siz nasılsınız bakalım?
6+6 olcak malesef başladı senin canının çektiği şeyi okurken bile bi fenalaştım çok sinirlerim bozuk yemek yapmak istemiyorum görmekte istemiyorum14. Haftaya kadar sürermiş inşallah sürmez
Güzel anneler merhaba tüp bebek transferimin 5. Günü inşallah pozitif görüp anneler topiğine katılmak bana da nasip olur hamişlerin ettiği dualar kabul oluyor derler bana dua eder msiniz