2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ooo maşallah maşallah senin kaçıncı günün canım. Benim bugün 14.gün transferden sonra
Ben 12 ağustosta oldum transfer yani şu an 20.gündeyim ama bu sayfadan çıkamadım valla normalde Nisan annelerine yazıyor olmam lazım burayı seviyorum

Maşallah maşallah Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evladını kolaylıkla nasip etsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
amiiiinnn guzel duaların için çook tesekkur ederım canm inşallah hepımız saglıkla kolaylıkla kucagımıza alırız

Ben 12 ağustosta oldum transfer yani şu an 20.gündeyim ama bu sayfadan çıkamadım valla normalde Nisan annelerine yazıyor olmam lazım burayı seviyorum
Ben de çok seviyorum burayı hele pozitifler geldikçe insan kıpır kıpır oluyor valla. Çok emek verdik hak ettik Allahım hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Negatif gören arkadaşlarımızın da en yakın zamanda yüzü gülsün inşallah

inşallah ben de pozitif haber veririm sanaaa ayy çok aminnn
Bol aminn boll inşallah herkes pozitif alsın sağlıkla ilerlesin gebeliği bana bugünleri görmek mucizeydi gerçek oldu çok şükür eşim azospermiydi benim ay ağlıyorum

Bol aminn boll inşallah herkes pozitif alsın sağlıkla ilerlesin gebeliği bana bugünleri görmek mucizeydi gerçek oldu çok şükür eşim azospermiydi benim ay ağlıyorum
e biraz da mutluluktan ağlayalım yaa en güzel ağlama bu tadını çıkar sevinmek en çok tupbebek annelerinin hakkı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…