2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Yok, ben Mardin’de yaşıyorum. İzmire yaz tatilinde tedavi için geldim, transferi olup döndüm evime çok şükür evim güzel evim, eve girer girmez evimin yerlerini, kapılarını öptüm
Neden yaa izmiri sevmedin mii ben ocakta Mardin’e gelmiştim çok güzeldi hele eski Mardin’e bayıldım

beklemek zor ama aslında gec test daha iyi guzel bi deger cıkar takibi az olur stresi daha az olur
Valla bilemiyorum ki cnm Dr 2 hafta sonra kan testine gel dedi benimde söz dinlicem tuttu Bakalim inşallah güzel sonuçlar alırız

İzmiri seviyorum, misafirlik çok zordu kendi evimin konforunu hiç bir yerde bulamıyorum Mardin efsane bir şehir, 6 yıl önce ilk atamayla geldim hala burdayım
Diyarbakır’da güzeldi gitmişsindir kesin bir ciğerci vardı hala tadı damağımda biraz daha düşünürsem aşercem şimdi

Valla bilemiyorum ki cnm Dr 2 hafta sonra kan testine gel dedi benimde söz dinlicem tuttu Bakalim inşallah güzel sonuçlar alırız
evde test yapmıştın diye hatırlıyorum pozitifi görmüştün yarın kan da guzel bi sonuc cıkar inşallah

evde test yapmıştın diye hatırlıyorum pozitifi görmüştün yarın kan da guzel bi sonuc cıkar inşallah
Kızlar transfer gününü saymazsak 5. Günü bugün. 5. Gün embriyosu sizce var mı

Eklentiler

• IMG_5719.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_5720.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…