2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Gözünüz aydın olsun oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım

Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım
Ya yürüyüş ve su iyi geliyor değil mi doğru, maalesef mide bulantısından çok su içemiyorum, bir de o kadar çok tuzlu yiyecekler tüketiyordum ki anlatamam özellikle turşuların içine giriyordum ve evin etrafı güvenli olmadığı için, yürüyüş imkanım pek yok site küçük yürüyüş alanı yok ama içinde spor salonumuz var koşu bandı var, onda yürümek güvenli olur mu onu da düşünmüyor değilim. Pek bir sakarım da. En azından eşimle beraber yürüyüşe çıkarsam benim için daha güvenli olur. Peki egzersiz olarak neler yapıyorsun? YouTube’daki pilates dersleri mi?

Benim var eller ayaklar biraz siş

Amin canım amin güzel güzel kullanmayı rabbim nasip etsin şişmişsen aman tansiyonuna dikkat et..her ne kadar 14 ü geçmezse sorun yok deseler de normalde olan tansiyonunu geçince etkiliyor insanı..doğumdan sonra uykusuz gecelerde veriliyor kilo merak etme

Canım halâ devam ediyor mu bulantın yaa..o yüzden tuzlu çekiyor canın ve tuz da ödem yapıyor şişkinlik ondandır..koşu bandından düşmezsen yürüyebilirsin ama benim başımı döndürüyor koşu bandı..en iyisi eşinle yürü sen..yorulunca koluna da girersin çekiştirir seni ben öyle yapıyorum

Açıkçası normalde tansiyonum kaç bilmiyorum çünkü ölçtürmezdim, normaldi yani hiç öyle sıkıntım olmadıkürtaj önceleri tansiyonuma bakmışlardı normal demişlerdi. İnşallah Rabbimin izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda bu gayretlerimizden sonra kilo vermek bizim için daha kolay

Mide bulantılarım azaldı ama geçmedi canım maalesef ve evet tuzda iyi geliyor lakin başıma böyle iş açacağını düşünmemiştim Koşu bandı benim de başımı yürüyüş bittikten sonra döndürüyor çok mantıklı en iyisi eşle yürümek

Günaydın kızlar. Ben yürüyüş egzersiz vs yapamıyorum. Öğretmenim sürekli ayaktayım ondan eve gel yemek temizlik vs yap çabuk yoruluyorum bide meslekten ötürü çok konuşuyorum diye bol bol su tüketiyorum belirgin bir ödem yok ama 11 kilocuk aldım şimdiden

Günaydın maşallah subhanallah ödeminiz olmamasına çok sevindim. 11 kilo aslında normal yani benceHatta bir yakınım 32 veya 35 kilo almıştı inanın, bence iyiyiz çok şükür her halimize

Aynısını yaşıyorum ya okulda matarayla giriyorum derslere sürekli içiyorum eve gel yemek falan artık yormaya başladı senin ne kadar kaldı izne çıkmana

Günaydın maşallah subhanallah ödeminiz olmamasına çok sevindim. 11 kilo aslında normal yani benceHatta bir yakınım 32 veya 35 kilo almıştı inanın, bence iyiyiz çok şükür her halimize
Aslında kilo alışım normal değil bence sürekli doktorum ayda bi kilo tek alacaksın diye uyarıyor aslında çokta iştahlı değilim ama normalde de çabuk kilo alan biriydim ondan heralde. İnşallah ben o kadar almam ama gidişat pek iyi görünmüyor canım. Daha 24. Haftamdaym çünkü neyse sağlıklı sıhhatli süreci tamamlayıp minnoşlarımıza kavuşalım da sağlıkla sayı önemli değil

Aynısını yaşıyorum ya okulda matarayla giriyorum derslere sürekli içiyorum eve gel yemek falan artık yormaya başladı senin ne kadar kaldı izne
Yarın tam 24. Haftama gireceğim iki ayım kaldı Alalhın izniyle. 10 marta denk geliyordu sanırım. Senin ne kadar kaldı?

Kızlar izne ayrılma durumu beklenen doğum tarihine göre mi yoksa bulunduğumuz tarihe göre mi oluyor. Benim sezeryan olacağı için 2 hafta erken olacak

Kızlar merhaba 25. Haftadayız devlette idrar testimde lökosit 104 çıktı ve doktor ilaca başlayalım enfeksiyon var dedi . Tahlilleri alıp özeldeki doktoruma gösterdim o da lökosit o bir şey olmaz ilaca gerek yok dedi . Kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Ne yapılan bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…