- 6 Ağustos 2024
- 377
- 584
- 23
- 32
Gözünüz aydın olsun oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimBugun ayrintili ultrasinum vardi kizlar.uzun suruyor diye okumustum burda ama benimki normal ultrason gibiydi uzun surmedi.sonra cikti verdiler doktora gorundum.bi aciklama yapmadi tamam dedi. Cinsiyeti ögrendik şukur 21.haftada.OĞLUM olcak insallah
Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalımKızlar herkese güzel hamilelikler dilerim, soracağım şey tabii kişiden kişiye değişiyor lakin yine de merak edip buraya yazıp birbirimizden fikir alıyoruz iyi oluyor. Vücudunuz şu an nasıl? Yani şişmeye başladı mı mesela parmaklarınız, ayaklarınız ? Ödeminiz var mı?
Ya yürüyüş ve su iyi geliyor değil mi doğru, maalesef mide bulantısından çok su içemiyorum, bir de o kadar çok tuzlu yiyecekler tüketiyordum ki anlatamam özellikle turşuların içine giriyordum ve evin etrafı güvenli olmadığı için, yürüyüş imkanım pek yok site küçük yürüyüş alanı yok ama içinde spor salonumuz var koşu bandı var, onda yürümek güvenli olur mu onu da düşünmüyor değilim. Pek bir sakarım da. En azından eşimle beraber yürüyüşe çıkarsam benim için daha güvenli olur. Peki egzersiz olarak neler yapıyorsun? YouTube’daki pilates dersleri mi?Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım
Teşekkür ederim.Ciddi misiniz çok geçmiş olsun inşallah sinir sıkışması da çıkmaz anlık bir uyuşmadır sadece geçici bir şeydir
Amin inşallahGözünüz aydın olsun oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Benim var eller ayaklar biraz sişKızlar herkese güzel hamilelikler dilerim, soracağım şey tabii kişiden kişiye değişiyor lakin yine de merak edip buraya yazıp birbirimizden fikir alıyoruz iyi oluyor. Vücudunuz şu an nasıl? Yani şişmeye başladı mı mesela parmaklarınız, ayaklarınız ? Ödeminiz var mı?
Öncelikle bebeğinizin cinsiyeti için hayırlı, uğurlu olsun. Bence birazcık şişiklik normal diye düşünüyorumBenim var eller ayaklar biraz siş
Amin canım amin güzel güzel kullanmayı rabbim nasip etsinAy maşallah subhanallah diyelim nazar değmesin canım çok sevindim kilo almamana, ben maalesef kilo aldım ama çok değilellerime takılarım olmuyor, ayakkabılarım bir botum hariç hiçbiri olmuyor yani aslında oluyor ama o kadar sıkıyor ki rahat edemiyorum, giyemiyorum, dolma parmak geziyorum, suratım bir şişti ki şaka gibi halen kendime baktıkça şaşırıyorum. Annem böyle olmuş bir hamileliğinde yani yaşandığını biliyordum ama hiç böyle tahmin etmemiştim zormuş Bu arada aldıklarını güle güle kullan canım, ben de 2-3 tane tulum, mendil, puset örtüsü aldım. Güle güle, keyifle, afiyetle kullanalım
Canım halâ devam ediyor mu bulantın yaa..o yüzden tuzlu çekiyor canın ve tuz da ödem yapıyor şişkinlik ondandır..koşu bandından düşmezsen yürüyebilirsin ama benim başımı döndürüyor koşu bandı..en iyisi eşinle yürü sen..yorulunca koluna da girersin çekiştirir seniYa yürüyüş ve su iyi geliyor değil mi doğru, maalesef mide bulantısından çok su içemiyorum, bir de o kadar çok tuzlu yiyecekler tüketiyordum ki anlatamam özellikle turşuların içine giriyordum ve evin etrafı güvenli olmadığı için, yürüyüş imkanım pek yok site küçük yürüyüş alanı yok ama içinde spor salonumuz var koşu bandı var, onda yürümek güvenli olur mu onu da düşünmüyor değilim. Pek bir sakarım da. En azından eşimle beraber yürüyüşe çıkarsam benim için daha güvenli olur. Peki egzersiz olarak neler yapıyorsun? YouTube’daki pilates dersleri mi?
Açıkçası normalde tansiyonum kaç bilmiyorum çünkü ölçtürmezdim, normaldi yani hiç öyle sıkıntım olmadıAmin canım amin güzel güzel kullanmayı rabbim nasip etsinşişmişsen aman tansiyonuna dikkat et..her ne kadar 14 ü geçmezse sorun yok deseler de normalde olan tansiyonunu geçince etkiliyor insanı..doğumdan sonra uykusuz gecelerde veriliyor kilo merak etme
Mide bulantılarım azaldı ama geçmedi canım maalesef ve evet tuzda iyi geliyor lakin başıma böyle iş açacağını düşünmemiştimCanım halâ devam ediyor mu bulantın yaa..o yüzden tuzlu çekiyor canın ve tuz da ödem yapıyor şişkinlik ondandır..koşu bandından düşmezsen yürüyebilirsin ama benim başımı döndürüyor koşu bandı..en iyisi eşinle yürü sen..yorulunca koluna da girersin çekiştirir seniben öyle yapıyorum
Günaydın maşallah subhanallah ödeminiz olmamasına çok sevindim. 11 kilo aslında normal yani benceGünaydın kızlar. Ben yürüyüş egzersiz vs yapamıyorum. Öğretmenim sürekli ayaktayım ondan eve gel yemek temizlik vs yap çabuk yoruluyorum bide meslekten ötürü çok konuşuyorum diye bol bol su tüketiyorum belirgin bir ödem yok ama 11 kilocuk aldım şimdiden
Aynısını yaşıyorum ya okulda matarayla giriyorum derslere sürekli içiyorum eve gel yemek falan artık yormaya başladı senin ne kadar kaldı izne çıkmanaGünaydın kızlar. Ben yürüyüş egzersiz vs yapamıyorum. Öğretmenim sürekli ayaktayım ondan eve gel yemek temizlik vs yap çabuk yoruluyorum bide meslekten ötürü çok konuşuyorum diye bol bol su tüketiyorum belirgin bir ödem yok ama 11 kilocuk aldım şimdiden
Teşekkür ederimÖncelikle bebeğinizin cinsiyeti için hayırlı, uğurlu olsun. Bence birazcık şişiklik normal diye düşünüyorumBeni görseniz korkmak yerine dolma parmakları görünce oturup gülerdiniz
Aslında kilo alışım normal değil bence sürekli doktorum ayda bi kilo tek alacaksın diye uyarıyor aslında çokta iştahlı değilim ama normalde de çabuk kilo alan biriydim ondan heralde. İnşallah ben o kadar almam ama gidişat pek iyi görünmüyor canım. Daha 24. Haftamdaym çünküGünaydın maşallah subhanallah ödeminiz olmamasına çok sevindim. 11 kilo aslında normal yani benceHatta bir yakınım 32 veya 35 kilo almıştı inanın, bence iyiyiz çok şükür her halimize
Yarın tam 24. Haftama gireceğim iki ayım kaldı Alalhın izniyle. 10 marta denk geliyordu sanırım. Senin ne kadar kaldı?Aynısını yaşıyorum ya okulda matarayla giriyorum derslere sürekli içiyorum eve gel yemek falan artık yormaya başladı senin ne kadar kaldı izne
Benim 4 martta başlıyor. İki haftalık tatili saymazsak 5 hafta kaldı bu hafta ile birlikteYarın tam 24. Haftama gireceğim iki ayım kaldı Alalhın izniyle. 10 marta denk geliyordu sanırım. Senin ne kadar kaldı?
Malesef negatif sonuçlandı benimMerhaba benim değerim de 0.26 referans dışı gösteriyor ama bilemedim siz hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?