2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar 5. Gün embriyosu 3 embriyo yerleştirildi bugün 5. Günüm test bozuk mu hamile miyim anlamadım yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 524E9EB8-5029-4B9B-AB3A-680ACDBBD283.webp
    524E9EB8-5029-4B9B-AB3A-680ACDBBD283.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 19
  • CF677817-55AF-45E7-8F58-8F92B173F9D6.webp
    CF677817-55AF-45E7-8F58-8F92B173F9D6.webp
    10 KB · Görüntüleme: 16
Benim doğumum pazartesi canım senin ne zaman
Normal doğum bekliyoruz canım p.tesi kontrole gittiğimde doğmamış olursa Cuma’ya sezaryen planlıyacak doktorum 39+5 te doğmuş olucak öyle olursa.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🥹

Normal doğum bekliyoruz canım p.tesi kontrole gittiğimde doğmamış olursa Cuma’ya sezaryen planlıyacak doktorum 39+5 te doğmuş olucak öyle olursa.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🥹
İnşallah canım sizde sağlıkla kavuşun heyecan dorukta valla 🥹

ben de buradayım😍 cumartesi sezeryan inşallah. Test sonuçlarını paylaştığımız günlerden bu günlere… çok şükür 🌺 elhamdülillah
İnşallah canım sizde sağlıkla kavuşun heyecan dorukta valla 🥹
Gerçekten öyle ☺️daha dün test yapmışız gibi çabuk geçti zaman
Net tarih beklemek de zor 🥹
Doğacak olması güzel bişey ama seçme şansım olsa ömür boyu karnımda taşımayı seçerdim 🤭🥰🥰🥰

Arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür🥰
Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etn
mygenius mygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
ben de varım 🤭39+5 deyiz normal doğumu bekliyoruz. Sezeryan tarihi de umarım şaka yapmıştır ama 20 Mayıs dendi 🫣

Arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür🥰
Çok güzel ya darısı bizlere olsun. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etn
mygenius mygenius canım senin doğumun ne zaman sanırım ikimiz kaldık sayfada aktif olanlardan
ben de varım 🤭39+5 deyiz normal doğumu bekliyoruz. Sezeryan tarihi de umarım şaka yapmıştır ama 20 Mayıs dendi 🫣

Canım nasıl 20 Mayıs diyor ya o zamana normal doğum haftasını bile geçmiş olursun

Back
X