2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar ben doğum yaptım pazartesi günü sezaryen oldum. Bebek de iyi çok şükür bende iyiyim biraz kesilen yerlerim acıyor haliyle herkes bebişiyle sağlıkla kavuşsun inşallah
Dünyanın en güzel duygusuna hoşgeldin..sütün de bol olsun inşallah 🤲Benim bir hafta oldu..daha iyiyim ama halen acıyor..sakın kendinizi zorlamayın yataktan falan kalkarken tek başınıza kalkmaya çalışmayın..benim ağrı eşiğim yüksek ben biraz zorladım..dikiş yerimden kanattım ben..dikkatli olun

Kızlar biz 40+4 deyiz. Her şey yolunda diye normal doğumu bekliyoruz. Bugün doktor çarı muayenesi yaparken az açıklık var zarı sıyıracağım dedi ve sıyırdı. Aranızda böyle bişey yaptıran var mı faydasını gördünüz mü?

Sezaryen olan kızlar size bi sorum var doğumdan sonra ödem şişlikleriniz oldu mu bacaklarda bileklerde ayaklarda falan

Sezaryen olan kızlar size bi sorum var doğumdan sonra ödem şişlikleriniz oldu mu bacaklarda bileklerde ayaklarda falan
Benim vardı zaten ama ameliyattan sonraki gün çok sıvı çıkmasına rağmen daha şişti..sonra inmeye başladı..10 gün oldu şimdi yok gibi..20 gün varis çorabını giy dediler..hava da sıcak halen giyiyorum

Benim olmadı ama olabileceğini söylemişlerdi. Hatta varis çorabını verdiler evde de ödem oluşursa giyin diye
Benim vardı zaten ama ameliyattan sonraki gün çok sıvı çıkmasına rağmen daha şişti..sonra inmeye başladı..10 gün oldu şimdi yok gibi..20 gün varis çorabını giy dediler..hava da sıcak halen giyiyorum
Anladım kızlar benim çok fena oldu şişlikler sinirlerim bozuluyor geçmedikçe bizim doktor varis çorabı falan da demedi sadece 20 gün tuzsuz ye dedi hiç bi fayda etmiyor

Canım kızlar yazmış ama görünce bende yazayım dedim. Benim doktorum da varis çorabı verdi 10 gün gidicem uyurken çıkarabilirsin dedi

Back
X