- 26 Şubat 2024
- 6.022
- 6.210
- 118
Ben de öyleyim, iştahla yemek yemeyeli çok oldu her şeyi yarım bırakıyorum. Günde max 1 kere iştahım açık, geçecek az kaldıfffff kızlar ya şu akşam yemekleri var ya ağzımda büyüyor lokmalar hiç canım istemiyor
zorlaya zorlaya azıcık yiyorum,
Kuzum idrar verdim sadece o da şöyle çıkmış hatta kan da çıkmış bilen varsa yorumlayabilir miKültür de vermiş miydin
Kültür de verseydin keşke bana kültür çıkmadan ilaç vermemişti hangi antibiyotiğe duyarlısın hangisine dirençlisin bilmeden vermek istemiyorum demiştiKuzum idrar verdim sadece o da şöyle çıkmış hatta kan da çıkmış bilen varsa yorumlayabilir mi
16. haftaya girdim, 2 gündür doyamıyorum asla. birden iştah güncellemesi geldiBen de öyleyim, iştahla yemek yemeyeli çok oldu her şeyi yarım bırakıyorum. Günde max 1 kere iştahım açık, geçecek az kaldı
kültür nasıl alınıyor kısKültür de verseydin keşke bana kültür çıkmadan ilaç vermemişti hangi antibiyotiğe duyarlısın hangisine dirençlisin bilmeden vermek istemiyorum demişti
Kanda çok sıkıntı yok ya bence, hgb biraz düşmüş ama bildiğim o da hamilelikte beklenen bi şeydi
Sağlık ocağı kültür almıyor sanırım, gebeliğe uygun bi antibiyotik veriyor. Kültür de normal idrar gibi ya farkı yok sadece antibiyotik duyarlılığını ölçüyor, duyarlı olduğun ilacı boşa kullanma diyesinekültür nasıl alınıyor kısbana birşey demedi sağlık ocağı olduğu için mi acaba üromisin vermiş şase yazıyo daha almadım kullanan var mı
Benim ne iştahım var ne de midem rahat. Mide yanmam da başladı. Çok nadir iştahlı oluyorum kabullendim artık bebe iyi olsun bana yeter16. haftaya girdim, 2 gündür doyamıyorum asla. birden iştah güncellemesi geldi
gerçi dün yine kustum, bugün de midem çok bulandı ama iştah tavan
yediğim 2 lokma da şişkinlik yaptı patlıcak gibiyim altı aylıkBenim ne iştahım var ne de midem rahat. Mide yanmam da başladı. Çok nadir iştahlı oluyorum kabullendim artık bebe iyi olsun bana yeter
Benim de aynı, bir de aşırı kabızlık var. Valla doppler alıp devamlı dinleyesim var devamlı iyi olduğunu bilsem hiç sıkıntı yokyediğim 2 lokma da şişkinlik yaptı patlıcak gibiyim altı aylık
Bol su iç verdiğim ilacı kullan dedi işte bizde içeriğine baktık eşimle basit idrar yolu enfeksiyonunda içerik olarak verilen ilaçlara baktım bu da orada geçiyor haftaya gelirsin yine bakarız dedi idrara geçtimi geçmedimi diyeSağlık ocağı kültür almıyor sanırım, gebeliğe uygun bi antibiyotik veriyor. Kültür de normal idrar gibi ya farkı yok sadece antibiyotik duyarlılığını ölçüyor, duyarlı olduğun ilacı boşa kullanma diyesine
ffff biz ne zaman balayı yaşıcaz yaBenim de aynı, bir de aşırı kabızlık var. Valla doppler alıp devamlı dinleyesim var devamlı iyi olduğunu bilsem hiç sıkıntı yok
Yok kuzum ilaçta sorun yok hamilelikte kullanılan bi ilaç B grubu zaten, demek istediğim senin fosmomisin'e direncin varsa ilaç enfeksiyona etki etmez çünkü vücudun onu bi ilaç olarak almaz.Bol su iç verdiğim ilacı kullan dedi işte bizde içeriğine baktık eşimle basit idrar yolu enfeksiyonunda içerik olarak verilen ilaçlara baktım bu da orada geçiyor haftaya gelirsin yine bakarız dedi idrara geçtimi geçmedimi diye
Benimki sürekli karnımda ama çok şükür bi zararı olmadı canım ve ağır bi kedikızlar kediniz var mı? varsa sürekli karnınızda olmak istiyor mu? çok ağır bir kedi değil benimki ama biraz korkuyorum karnıma basmasına izin vermek tehlikeli mi diye
Ben çok memnun kaldım şahsen tavsiye ederim Instagram linkini vereyim
Sen peki daha önce kimlere baktın? ben simge duman a bakmıştım mesela onu düşünmüştüm ama seminer sonrası pek sıcak bakmadım bu hocayı da şansa buldum 1 ay bitti ikinci aya kayıt oldum Mak 3 kişi ders yaptı derse özel durumdan dolayı katılamadığım da video değil tekrar başka güne ayarladı. Yurt dışında sertifikaları var kendi bundan ilk derste bahsetti. Instagram dan sormak istediğin ne varsa sor cevap veriyor derste değil ise Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com whiterabbit
olmaz yani zararı, minicik şeyler di mi sonuça?Benimki sürekli karnımda ama çok şükür bi zararı olmadı canım ve ağır bi kedi
Benimki benle muhatap olmak istemiyor bu arakızlar kediniz var mı? varsa sürekli karnınızda olmak istiyor mu? çok ağır bir kedi değil benimki ama biraz korkuyorum karnıma basmasına izin vermek tehlikeli mi diye
Ben mesela kedim karnıma çıktığında pozisyonu beni rahatsız ediyorsa düzeltiyorum canım alt karnıma çok bastırmasına izin vermiyorum daha üste doğru oturursa bişey olmaz çünkü bebiş suan daha çok kasıklarımıza yakın bir yerde bi de tüm ağırlığı bebeğe gitmiyor kedinin öyle düşün 2. Çocuğu olanlar 15-20 kg kucağında çocuk taşıyor hiç bişey olmazolmaz yani zararı, minicik şeyler di mi sonuça?
yine bi doktoruma soracağım ama zaten çok düşkündük birbirimize, şimdi hiç inmek istemiyor. karnım da sertleştiği için biraz çekindim.
Benimki benle muhatap olmak istemiyor bu araama böyle olunca aklıma hep 2 çocuklu anneler geliyor, diğer çocuklarını taşıyorlar da beraber uyuyorlar da belki kucaklayıp emziriyorlar da, karındaki bebiş o kadar hassas değil diye düşünüyorum kaç kat korunaklı
İlk başlarda gelip yatıyordu ben de şaşırmıştım yazın hiç gelmez çünkü. Sonra yeto dedi herhaldekıskanç mı?
çok haklısın ya, nem kapmaya programlanmış gibiyiz şu an:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?