2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Benimde başıma geldi maalesef. Kürtaj gibi bir işlem yaptılar bayıltarak yaptıkları için hiçbir ağrı sızı hissetmedim işlemden sonra 1 hafta kadar daha hafif kanamam oldu sonra bitti tamamen korkacak hiçbir şey yok çok geçmiş olsun🌸
Teşekkürler. Banada yapildi ama bayiltmadan🙄

Benimde başıma geldi maalesef. Kürtaj gibi bir işlem yaptılar bayıltarak yaptıkları için hiçbir ağrı sızı hissetmedim işlemden sonra 1 hafta kadar daha hafif kanamam oldu sonra bitti tamamen korkacak hiçbir şey yok çok geçmiş olsun🌸
Patalojiye yollamislarmiydi alinan parcayi

Benim kız bu aralar çok huysuz ataktasınız diyor yapay zeka bilemedim ondan mı uyutamıyorum gece uykusuna geçemiyor 21.30 gibi uyanıyor 23.00a kadar uyumuyor senin bebeğin nasıl canımm
Bizide sıcaklar vurdu çokk mızmız geceleri uyanıp duruyor dişleride diş etlerinde görünüyor belki o da ağrı yapıyor bilmiyorum biraz zorlu😢 5 gün sonra 8 aylık oluyoruz😍

0.29 cikti....sonuclarim hep dusuk riskliydi ama bu deger dusuklugu yuzunden perinatolojiye yonlendirdi.bakalim insallah bir sorun cikmaz😔 dusukluguyle ilgili bir arastirma da bulamadim ne demek
Bununla ilgili bir probleminiz çıkmadı dimi benim de. 0,56 çıktı ama perinatoloji bir şey demedi

Back
X