- 7 Ocak 2022
- 581
- 289
- 53
- 41
Teşekkürler. Banada yapildi ama bayiltmadanBenimde başıma geldi maalesef. Kürtaj gibi bir işlem yaptılar bayıltarak yaptıkları için hiçbir ağrı sızı hissetmedim işlemden sonra 1 hafta kadar daha hafif kanamam oldu sonra bitti tamamen korkacak hiçbir şey yok çok geçmiş olsun
Patalojiye yollamislarmiydi alinan parcayiBenimde başıma geldi maalesef. Kürtaj gibi bir işlem yaptılar bayıltarak yaptıkları için hiçbir ağrı sızı hissetmedim işlemden sonra 1 hafta kadar daha hafif kanamam oldu sonra bitti tamamen korkacak hiçbir şey yok çok geçmiş olsun
Zor olmuştur ofTeşekkürler. Banada yapildi ama bayiltmadan
Evet yolladılar bişey çıkmadıPatalojiye yollamislarmiydi alinan parcayi
Tamam teşekkürler.Zor olmuştur of
Evet yolladılar bişey çıkmadı
Bizide sıcaklar vurdu çokk mızmız geceleri uyanıp duruyor dişleride diş etlerinde görünüyor belki o da ağrı yapıyor bilmiyorum biraz zorluBenim kız bu aralar çok huysuz ataktasınız diyor yapay zeka bilemedim ondan mı uyutamıyorum gece uykusuna geçemiyor 21.30 gibi uyanıyor 23.00a kadar uyumuyor senin bebeğin nasıl canımm
Bununla ilgili bir probleminiz çıkmadı dimi benim de. 0,56 çıktı ama perinatoloji bir şey demedi0.29 cikti....sonuclarim hep dusuk riskliydi ama bu deger dusuklugu yuzunden perinatolojiye yonlendirdi.bakalim insallah bir sorun cikmazdusukluguyle ilgili bir arastirma da bulamadim ne demek
Merhaba bebişiniz hayırlı olsun öncelikle. Benim de çok bulantım var iki günde bir falan bir çay bardağı kadar zencefil çayı içiyorum gerçekten rahatlatıyor da evham yaptım bir zararı olur mu dieBenim de canım her gördüğümü istiyor ama ağzımın tadı yok ve yersem kusuyorum. Çözümünü bulamadım malesef. Daha çok ekmekle besleniyorum. Son günlerde zencefil çayı yapmaya başladım. Prilama devam ediyorum. Vinalac isimli probitotikli vitamini kullanıyorum. Görece bir tık daha iyi gibi ama ne iyi geliyor bilmiyorum. Belki de iyi olacağı vardı. Buna çözüm yok sanırım ya. Mide yanmam olunca da rennie içiyorum.
Canım çok heç gördüm kusura bakma, teşekkür ederim ve umarım bulantilarin geçmiştir, benim 9 ay sürdü malesef, zencefil çayını da hamileliğinin başlarında kocaman kupa olarak tükettim ama bir hafta kadar tükettim, mide bulantımı geçirmedi. En iyi gelen şey prilam ilaç olduMerhaba bebişiniz hayırlı olsun öncelikle. Benim de çok bulantım var iki günde bir falan bir çay bardağı kadar zencefil çayı içiyorum gerçekten rahatlatıyor da evham yaptım bir zararı olur mu die
Sağol canm henüz geçmedi. Bugün doktor randevum var işte bulantı ilacı verir die umudediyorum. 9 haftaya girmemek bulantinin zirve yaptıCanım çok heç gördüm kusura bakma, teşekkür ederim ve umarım bulantilarin geçmiştir, benim 9 ay sürdü malesef, zencefil çayını da hamileliğinin başlarında kocaman kupa olarak tükettim ama bir hafta kadar tükettim, mide bulantımı geçirmedi. En iyi gelen şey prilam ilaç oldu
merhaba varısınız vajınal varısmıydı gecmıs olsun dogum yaptınızmınbı sıkıntı yasadınızmı acaba benımkı servıks kenarında olusmus varısVajinada değil de rahimde varis var dedi doktor, ikisi aynı şey mi acaba bilemedim açıkçası. Bacaklarımda vs hiç yok neredeyse. Normal doğum yapalım dediğim doktoruma soracağım muhakkak diğer muayenede, çok teşekkür ederim
Merhaba, doktorum rahmimde olduğunu söylemişti bir problem yaşamadım.merhaba varısınız vajınal varısmıydı gecmıs olsun dogum yaptınızmınbı sıkıntı yasadınızmı acaba benımkı servıks kenarında olusmus varıs
normal dogummı yaptınız acabaMerhaba, doktorum rahmimde olduğunu söylemişti bir problem yaşamadım.
Sezaryenle doğum yaptım, plesenta previa sebebiyle kanamam oldu.normal dogummı yaptınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?