2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Teşekkürler. Banada yapildi ama bayiltmadan

Patalojiye yollamislarmiydi alinan parcayi

Benim kız bu aralar çok huysuz ataktasınız diyor yapay zeka bilemedim ondan mı uyutamıyorum gece uykusuna geçemiyor 21.30 gibi uyanıyor 23.00a kadar uyumuyor senin bebeğin nasıl canımm
Bizide sıcaklar vurdu çokk mızmız geceleri uyanıp duruyor dişleride diş etlerinde görünüyor belki o da ağrı yapıyor bilmiyorum biraz zorlu 5 gün sonra 8 aylık oluyoruz

0.29 cikti....sonuclarim hep dusuk riskliydi ama bu deger dusuklugu yuzunden perinatolojiye yonlendirdi.bakalim insallah bir sorun cikmaz dusukluguyle ilgili bir arastirma da bulamadim ne demek
Bununla ilgili bir probleminiz çıkmadı dimi benim de. 0,56 çıktı ama perinatoloji bir şey demedi

Selam güzel anneler ve bebekleri

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Selam güzel anneler ve bebekleri

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Merhaba bebişiniz hayırlı olsun öncelikle. Benim de çok bulantım var iki günde bir falan bir çay bardağı kadar zencefil çayı içiyorum gerçekten rahatlatıyor da evham yaptım bir zararı olur mu die

Merhaba bebişiniz hayırlı olsun öncelikle. Benim de çok bulantım var iki günde bir falan bir çay bardağı kadar zencefil çayı içiyorum gerçekten rahatlatıyor da evham yaptım bir zararı olur mu die
Canım çok heç gördüm kusura bakma, teşekkür ederim ve umarım bulantilarin geçmiştir, benim 9 ay sürdü malesef, zencefil çayını da hamileliğinin başlarında kocaman kupa olarak tükettim ama bir hafta kadar tükettim, mide bulantımı geçirmedi. En iyi gelen şey prilam ilaç oldu

Sağol canm henüz geçmedi. Bugün doktor randevum var işte bulantı ilacı verir die umudediyorum. 9 haftaya girmemek bulantinin zirve yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…