2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Merhaba çatlatma iğnesi lazım cilll nereden buldunuz acaba

Nerede buldunuz peki
Ağrı da yaşıyorum tüm eczaneleri tek tek aramıştım googledan numaralarını bulup en son bir tanesinde buldum tek bir tane kalmıştı siz de yaşadığınız yerde googleden bakın tek tek arayın belki bir yerde vardır

Hepsini yaptım hepsini ama hiçbiryerde yok asla ulaşamadım havuç yiyorum bugün 3 tane yedim birazdan bidaha yiycem masaj yapcam nasip diyecem

Merhaba bende zonguldaktayım oviteralla varmı acaba elinizde hiç

Merhaba çatlatma iğnesi lazım acil nereden buldunuz bende zonguldaklıyım
Merhaba bulunması biraz zor ama imkansız değil küçük bı eczane kiyti köşe mahalle demeden bakın 3 defa ovitrella yaptım hepsinde çok zor bulmuştum ama soniki aldığımı burda da yoktur küçücuk burda nasıl olur öbür merkez yerlerde yoksa burda hiç yoktur dediğim yerlerden almıştım

Merhaba çatlatma iğnesi lazım acil nereden buldunuz bende zonguldaklıyım
Bide şöyle bı yol denenebilir gogldan size yakın eczanelerin numaralarini bulup arayarak teyit ettirebilirsiniz tek tek gezmek te sinir bozucu oluyor bı tanesinide öyle bulmuştum

Evet her ilçeyi kasabayı aradım ama önceden var olduğunu 2 aydır gelmediğini söylediler

Bide şöyle bı yol denenebilir gogldan size yakın eczanelerin numaralarini bulup arayarak teyit ettirebilirsiniz tek tek gezmek te sinir bozucu oluyor bı tanesinide öyle bulmuştum
Aradım valla heryer köşe bucak ama bulamadım bulursanız yine yazın siz söylem falan gelir kulağınıza olurmu alır koyarım lazım olur bidahkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…