- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Havuç şeker yükseltir diye tutturdularYemenıze içmenize dikkat edin kilo varsa 2 litre su ıcın ufak yürüyüşler ve sebze yemeye dıkkat edin havuç ve mor lahana avakado kabak çekirdeği maddi imkanlarınız uygunsa tüketin
kiloyum maalesef 155boyYemenıze içmenize dikkat edin kilo varsa 2 litre su ıcın ufak yürüyüşler ve sebze yemeye dıkkat edin havuç ve mor lahana avakado kabak çekirdeği maddi imkanlarınız uygunsa tüketin
Vallah bana kösüyorlar havucu sabah akşam limon nar ekşisi yağ tuz katıpHavuç şeker yükseltir diye tutturdular
Millete uymak zor her kafadan Bi ses bende çok seviyorum komşu geldi düşüğe sebep oluyor dediVallah bana kösüyorlar havucu sabah akşam limon nar ekşisi yağ tuz katıp
Mesanem aşırı kızlı çalışıyor maalesefsuyu bol tüketin o zaman
Siz neden komşu dinliyorsunuz doktorunuza danışın ne yemeniz konusunda bilgi verilmedi mi benımki patates kayısı portakal yazdıMillete uymak zor her kafadan Bi ses bende çok seviyorum komşu geldi düşüğe sebep oluyor dedi
Yok demedi bişey maalesefSiz neden komşu dinliyorsunuz doktorunuza danışın ne yemeniz konusunda bilgi verilmedi mi benımki patates kayısı portakal yazdı
Çok aşırı yoğun daha önce iğne için yazdım dönmedi maalesef kendisi iyi doktor amaa...Arayın sorun hanımefendiözelde yaptırdıysanız hemen cevap verır zaten
Medicalpark Tayfun Alper hemşireside geç dönüyor sayfada sadece et balık sebze yazıyor kısaca pilavdan şekerden uzak durun diyoVallahi tükürürler onun yoğunluğuna hem yeterli bilgi vermeyip hem cevapsız bırakamaz hele ki iğne gibi önemli bi konuda adı ne doktorunuzun
Hazır gıdalar paketli gıdalar çok fazla yağlı kızartmalar hamur işleri uzak duralım yazdı sekreter i İNŞALLAH banada uğurlu gelir çünkü eşim çok meraklı değil özellikle z kuşağından çok korkuyorİnşallah güzel sonuç alırsınız tayfun beyi bu sayfada çok kez okudum hatta geriye dönük 2009
Hazır gıdalar paketli gıdalar çok fazla yağlı kızartmalar hamur işleri uzak duralım yazdı sekreter i İNŞALLAH banada uğurlu gelir çünkü eşim çok meraklı değil özellikle z kuşağından çok korkuyor
Benimle aynı gün transfer olmuşsunuzHazır gıdalar paketli gıdalar çok fazla yağlı kızartmalar hamur işleri uzak duralım yazdı sekreter i İNŞALLAH banada uğurlu gelir çünkü eşim çok meraklı değil özellikle z kuşağından çok korkuyor
Vallahi yatağa bağlamadıkları kaldığı için stabil devam ediyor ama iki göğsüm sürekli ağrıyor kasık ağrısı baştan beri devam fitil çok huylanıyor ve saç dökülmesi çok arttıBenimle aynı gün transfer olmuşsunuzbi belirtiniz var mı acaba şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?