bu 2. ayım olacak daha hiç çatlatma iğnesi yazmadılar çatlar diyip gönderdi doktorlar çok garip rahatlıkla soru soramıyoruz burada birbirimizden arıyoruz desteğiBenimde bir tane dedi ultrasona bakıp hatta ben şaşırıp bir mi dedim evet dedi ama ultrasonu gezdirmedi doktor hemen onu görünce ölçtü bıraktı normalde hormon değerlerimde çok iyi bir tane deyince şaşırdım 17mm idi ertesi gün çatlatma iğnesi oldum yani geçtiğimiz Salı günü bakalım degerlendiriyoru cumartesi gününe kadar değerlendireyim dedim ama benimde ilk tedavim
Benim kasıklarımda ağrı vardı afedersin vajinama bile ağrı vuruyodu 2 gün oldu ağrı sonra geçtihiç ağrın felan oldu mu bende haftasonu ara ara batmalar kısa süreli kasık sancıları oldu acaba çatlıyor mu diye düşündüm
Ben 15 Kasım'da kullanmaya başladım adetimin bittiği gün başladım 25 de doktora gittim 18 mm dedi 8 Aralık'ta regl olursan adetin 4 günü letuya başla 10 gün iç 11 gün gel dedibu 2. ayım olacak daha hiç çatlatma iğnesi yazmadılar çatlar diyip gönderdi doktorlar çok garip rahatlıkla soru soramıyoruz burada birbirimizden arıyoruz desteği
10 kasımda 5 gün femara kullandım
21 kasımda gittim 20mm olmuş hafta sonunu değerlendir dedi
sizde tarihler nedir
Yok canım bende bugün yaptım negatif cumartesi tekrar yaparımBen dun yaptım negatif. Artik cumartesi falan yaparım. Sen naptin canim veridinmi kan
Belirti yok 27 ne yaptım testi negatif. Artik yarın yapicam. Yone negatif se adeti beklicez artık. Bu düzensizlik çok zormuş be. Emzirdigim için düzensizlik oluyor
Ya ben düşük yaptım geçen hafta eminim doktorda sıra beklerken pedime düştü ama vücudum hâlâ kendini gebe sanıyor ya da yumurtlamaya girdim diye böyle oluyor ve galiba erken yumurtlama olacak benimKız gebelik tutsun da alalh ne zaman nasip ederse gelsin darısı hayırlısıyla senin başına
Değerlendir canım günlerini inşallah bu sefer sağ salim tutarYa ben düşük yaptım geçen hafta eminim doktorda sıra beklerken pedime düştü ama vücudum hâlâ kendini gebe sanıyor ya da yumurtlamaya girdim diye böyle oluyor ve galiba erken yumurtlama olacak benim
Değerlendirme yapıyoruz boş geçmiyoruz bir dolu bir boş ya da bir dolu 2 boş olarak bizim düzenimizDeğerlendir canım günlerini inşallah bu sefer sağ salim tutar
bende 26ne yaptım negatifti, şimdide hiç belirti yok. Yarını bekliyorum bende.. ben çocuğunun olduğunu bilmiyordum, pcosmu var sendeYoo hiç
Belirti yok 27 ne yaptım testi negatif. Artik yarın yapicam. Yone negatif se adeti beklicez artık. Bu düzensizlik çok zormuş be. Emzirdigim için düzensizlik oluyor
Bence yumurtlama haftası full geçir günde bir de olsa yapDeğerlendirme yapıyoruz boş geçmiyoruz bir dolu bir boş ya da bir dolu 2 boş olarak bizim düzenimiz
Çizgi kaç dakikada çıktı canımİyi günler hanımlar. Adet günüme 5 6 gün kala hafif lekelenme yaşadım. Yerleşme kanamasından şüphelendim. Sadece 1 gün oldu. 3.gün sonunda test yaptım silik çizgi çıktı. Yalancı pozitif çıkartır mı acaba diye tereddüt ediyorum. Mir... Diye başlayan testte yalancı cok cıkıyor diyenler var. Fotoğrafta daha az gözüküyor çizgi. Sizin yorumunuzu merak ettim.
2.dakıka falanÇizgi kaç dakikada çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?