- 23 Şubat 2019
- 301
- 103
- 103
- 34
Yok henüz adet olmadım bugün bir kez adet olacak gibi his geldi olmadım belirtilerim de hala var . Yarın adet günüm test yapacam olmazsam çünkü adetim düzenlidir bu akşam yada sabaha olurumVarmı bi degisilik seninle yakınız çünkü
Testin varsa şimdi yapsana 1 gün kalmış silikte olsa çıkar bebiş varsaYok henüz adet olmadım bugün bir kez adet olacak gibi his geldi olmadım belirtilerim de hala var . Yarın adet günüm test yapacam olmazsam çünkü adetim düzenlidir bu akşam yada sabaha olurum
Yapmadım test bilerek almadım yarın adet günüm yarın öğlene kadar sabredecegim .Testin varsa şimdi yapsana 1 gün kalmış silikte olsa çıkar bebiş varsa
Eczaneler 1 de kapaniyo yarın ona göre canımYapmadım test bilerek almadım yarın adet günüm yarın öğlene kadar sabredecegim .
Yarın öğlene kadar olmazsam eczaneye giderim yada acile artık bı yolunu bulacam teşekkürlerEczaneler 1 de kapaniyo yarın ona göre canım
Günaydın benim daha günüm var ama yapmak istedim testlere pek güvenmiyorum ama denedimYarın öğlene kadar olmazsam eczaneye giderim yada acile artık bı yolunu bulacam teşekkürler
Merhaba naptın var mı bir gelişmeYarın öğlene kadar olmazsam eczaneye giderim yada acile artık bı yolunu bulacam teşekkürler
Yok cnm adet oldum bittim bütün belirtileri yaşamama rağmenMerhaba naptın var mı bir gelişme
Bende bugün oldum malesefYok cnm adet oldum bittim bütün belirtileri yaşamama rağmen
İyiyim bebeğim bugün adetin son günü değerlendirmeye başlıyorum, öbür ay kaçış yok son durak aşılama
Canım selam teşekkür ederim iyiyiyim iyi olmaya calısıyoruz denemelere basladık 8 subatta eşim doktora gitcek bakalım ne dicek doktor bende çatlatma iğnesi yaptırmayı dusunuyorum bu ay bakalım birazda akışa bırakmak istiyorum …
Biraz canım sıkkın 3 gündür test yapıyorum hep böyle siliklik var markası awox 5 dakikada çıkıyorO ogretmennnhaniiimm1 canım nasılsın. Nasil gidiyor hamilelik
Sunsun9 arbett siz naptiniz kizlar nasılsınız
Ay hadı inşallah tutar bu ay. Bende bu ay du yarın 6 haftalik oluyorumİyiyim bebeğim bugün adetin son günü değerlendirmeye başlıyorum, öbür ay kaçış yok son durak aşılamasen nasılsın nasıl gidiyor
Ay aşılama olsan tutma şansı yüksek demi ay hadi inşallah.Canım selam teşekkür ederim iyiyiyim iyi olmaya calısıyoruz denemelere basladık 8 subatta eşim doktora gitcek bakalım ne dicek doktor bende çatlatma iğnesi yaptırmayı dusunuyorum bu ay bakalım birazda akışa bırakmak istiyorum …
Günün geçti mi canımBiraz canım sıkkın 3 gündür test yapıyorum hep böyle siliklik var markası awox 5 dakikada çıkıyor
En son 3 ocakta regl oldum pcosum var o yüzden tam bilemiyorum canımGünün geçti mi canım
Ay hadı inşallah tutar bu ay. Bende bu ay du yarın 6 haftalik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?