- 17 Temmuz 2022
- 4.653
- 3.982
- 83
- 31
Yok emzirmeme rağmen düzelmiyo çok ağrıyo çok kötüiyi geldi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok emzirmeme rağmen düzelmiyo çok ağrıyo çok kötüiyi geldi mi
Dikkat et canımMastit oldum galiba hayırlı olsun
Biraz daha emzir sağ bişeyler yap zorla orayıYok emzirmeme rağmen düzelmiyo çok ağrıyo çok kötü
Çok sevindim ya mutlaka alıcam ben deeveet hatırlayanlar olur ben de çok dertliydim. yanlış pozisyondan dolayı meme uçlarım hep yara olmuştu bi gece boyu ağladım sonra sabahına danışmana yazdım. şişli etfalde yenidoğan bebek hemşiresi, tecrübeli birisi. bize çok faydası oldu. sonrasında da takip ediyor telefondan vs. şu an bi sorun yaşamıyoruz çok şükür
Aynısı oldu banada, makine ile sağma sakın sadece elle. Önce sıcak uygula o bölgeye sonra masaj yap sonra elinle sağ sonra da buz uygula muhakkak yap böyle 2-3 kez dene bunu. + olarak da ben beyaz lahana haşladım koydum 1 gün içinde çözüldü bunları yapıncaMastit oldum galiba hayırlı olsun
canım ateş filan var mı?Mastit oldum galiba hayırlı olsun
Ediyordum canımm en son doktor değiştirmiştim evime yakın diye 1.ay kontrolüne gitmiştim ama artık Liv’e gideceğim sigorta yaptırdım zaten oğluma eşim de asla gitmem diyor Bağcılar şubesini kapatmışlar Beylikdüzü de kapanır belkisen de aklıma geldin canım. hâlâ devam ediyor musun oraya? ben bırakmıştım daha da kapısından girmem ya...
Makinayla hiç süt çıkmıyo ellle de çok az çıkıyo ama oğlan emerken boğulacak gibi oluyo anlamadım ben bu işi ya sıcak uygulayıp masaj+emzirme sonra soğuk mu uygulamam lazımAynısı oldu banada, makine ile sağma sakın sadece elle. Önce sıcak uygula o bölgeye sonra masaj yap sonra elinle sağ sonra da buz uygula muhakkak yap böyle 2-3 kez dene bunu. + olarak da ben beyaz lahana haşladım koydum 1 gün içinde çözüldü bunları yapınca
ateşim 35,4 çıktı koltuk altındancanım ateş filan var mı?
hiç sanmıyorum kapanacağını, yüzleri bile kızarmaz. başka ülke olsa yer yerinden oynardı böyle bi haberle ama burda çıkıp konuşan bile yok şaka gibi ya. vahşet işlemiş adamlarEdiyordum canımm en son doktor değiştirmiştim evime yakın diye 1.ay kontrolüne gitmiştim ama artık Liv’e gideceğim sigorta yaptırdım zaten oğluma eşim de asla gitmem diyor Bağcılar şubesini kapatmışlar Beylikdüzü de kapanır belki
canım mastit olsa memede kızarıklık ve ateş de olurdu bence bu sadece süt kanalı tıkanıklığı. bana da oldu geçen gün. memenin bi kısmı sert mi? orayı açmazsan kızarıklık oluşabilir. bebeğini her zamankinden farklı bir pozisyonda tutarak emzir, yani bebeği ters yatırarak emzir mesela. o da açılmasını sağlıyorateşim 35,4 çıktı koltuk altındanmemede kızarıklık da yok ama inanılmaz ağrıyo zonkluyo
topak topak olmuş sanki dün akşam çok kötüydü çoğu açılmış ama hala var çok ağrıyocanım mastit olsa memede kızarıklık ve ateş de olurdu bence bu sadece süt kanalı tıkanıklığı. bana da oldu geçen gün. memenin bi kısmı sert mi? orayı açmazsan kızarıklık oluşabilir. bebeğini her zamankinden farklı bir pozisyonda tutarak emzir, yani bebeği ters yatırarak emzir mesela. o da açılmasını sağlıyor
Kuzum tıkanıklık olan yeri bulup ordan sağarsan yumuşar evet önce sıcak sonra masaj sonra sağım sonra buz eşim bana buzlu suya havlu sokup veriyordu onu koyuyordum sıcakta lahana koydumtopak topak olmuş sanki dün akşam çok kötüydü çoğu açılmış ama hala var çok ağrıyodeneyeyim faklı pozisyonları çok sağol
Mesela tıkanıklık sağda ise sağ taraftan ellerinle sağtopak topak olmuş sanki dün akşam çok kötüydü çoğu açılmış ama hala var çok ağrıyodeneyeyim faklı pozisyonları çok sağol
Ya kabız olduğunu kaka yapmamasından mı anlıyorsunuz acaba yoksa kaka kıvamı bizdeki gibi farklı oluyor mu?Kızlar bebeği kabız olan var mı? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz? Biz mama veriyoruz doktor tavsiyesiyle başka mamaya başladık 5 gün kakasını yapmadı fitil verdik. Bu son üç gün yine yapmadı yine verdik. Bu arada o mamayı 4 kere kullandık sadece. Yine eskisine döndük
5 gün boyunca bezinde ufacık bi kaka bile yok o yüzden kabız diyorum.Ya kabız olduğunu kaka yapmamasından mı anlıyorsunuz acaba yoksa kaka kıvamı bizdeki gibi farklı oluyor mu?
Sıcak suyun altında maximum açmak için zorla oraları canın çok yanicak ama inan çok rahatlicaksin. Ben duş jelini döküp kızarsana kadar yaptım kaç kes dene canımYok emzirmeme rağmen düzelmiyo çok ağrıyo çok kötü