- 17 Temmuz 2022
- 4.653
- 3.982
- 83
- 31
Memede de ağlıyo emiyo emiyo haykırıyo emmeye devam ediyo ne yaşıyosa artıkOnun daha fenası meme de de aglamak. Sanki memeden bi anda acı bi tat gelmiş gibi bi bagırmaya baslıyo. Asslaa susmuyo. Bide burun temizligi yaptogımda resmen küsüp trip atıyor saatlerce aglıyo
Benim bebeğim de prematüre. Kardiyoloji nöroloji bakti ayrıca rop muayenesi oluyoruz son kontrolünüz var haftayaPrematüre olduğu için bi bakılsın dedi kontrol olarak dedi ne olur ne olmaz içimiz rahat olsun dedi
Onu gaz damlası için vermiş olabilir mi. Kızların sanki biogai verdiğim günler daha huzursuzluk sıkıntılı oluyor. Siz böyle bir şey farkettiniz mi? İnternete baktım şikayet sitelerinde birçok kişi benim dediğim gibi şikayetler yazmışben de 5 kullanıcam ya günde 2 kez 8 damlayı neye göre verdi anlamadım. ilacın üstünde bile 5 damla diyor
Gazı olunca memede aynen öyle geliyor sinra bazen ses geliyor tirt diyeOnun daha fenası meme de de aglamak. Sanki memeden bi anda acı bi tat gelmiş gibi bi bagırmaya baslıyo. Asslaa susmuyo. Bide burun temizligi yaptogımda resmen küsüp trip atıyor saatlerce aglıyo
Çocuğum uyumuyor saat 5ten beri ne yaptıysam olmadı memeden ayrılınca ağlamaya başlıyor. Mama da verdim olmadı. Gaz masajları yaptım kucağımda gezdirdim yok inat etti belim koptu emzirmekren zaten pörsüdü memelerim süt dolmasına izin vermedi hiç
Kızlar oğlum bazı günler gündüz hiç uyumuyor ağladıkça emziriyorum mecburen göğüslerde süt kalmıyor haliyle yani var ama onun istediği gibi çok gelmiyor dolmasına izin vermediği için böyle akşam olunca memede kriz geçiriyor doymuyor da sanırım böyle araliklarla emdiği için gözlerinden uyku akmasına rağmen bir türlü uyumuyor ve kriz gittikçe büyüyor ağlamalarla sonuclaniyor. Az önce mecburen mama verdim umarım meme reddi olmazmamayı bitirir bitirmez uyudu beyfendi
Onun daha fenası meme de de aglamak. Sanki memeden bi anda acı bi tat gelmiş gibi bi bagırmaya baslıyo. Asslaa susmuyo. Bide burun temizligi yaptogımda resmen küsüp trip atıyor saatlerce aglıyo
Kızlar bu memede çığlıklar ve süt dolmama işi benim de canımı çok sıkıyordu. Sebat edip akşamları memelerim sünse de dilediği kadar emziriyordum ama sütüm yetmiyor sanıyordum değilmiş bu aylarda ben büyüyorum daha fazla süte ihtiyacım olacak diye sürekli memeyi uyarıyor ve tüm gün hayata dair öğrendiği şeyler onda akşam sinirine yol açıyor ve bu yüzden de memeye yapışık geziyor. Ancak çok uykusu olduğu veya gazı olduğu için memeden süt gelmesine tahammül edemiyormuş. Kısa bir not olarak emzik de işe yaramıyor çünkü yine meme değilMemede de ağlıyo emiyo emiyo haykırıyo emmeye devam ediyo ne yaşıyosa artık
Teşekkür ederim ya kaç zamandır kendi kendimi yiyordumOhh çok şükür artık rahatlayabilirsin güzel anneSağdığın sütü de sonrasında kabul ederse biberonla verirsin hem. Göreceksin kısa zamanda toparlayacak
bigaianın bi d vitaminli probiyotik olanı var bir de 5 ml sadece probiyotik damla var. bize ikincisini verdi kabızlık var diye ve günde 2 kez 8 damla dedi. ama sitesinde günde 5 damla en fazla diyor. bugün ilk kez kullandım, çok fazla uyku yaptı gibi hissediyorum ben. tuvaletini de yapamadıOnu gaz damlası için vermiş olabilir mi. Kızların sanki biogai verdiğim günler daha huzursuzluk sıkıntılı oluyor. Siz böyle bir şey farkettiniz mi? İnternete baktım şikayet sitelerinde birçok kişi benim dediğim gibi şikayetler yazmış
Duygularima tercüman olmuşsun birebir aynısını yaşıyoruz uyuyana kadar canım çıkıyor çığlık meme de sürekliKızlar bu memede çığlıklar ve süt dolmama işi benim de canımı çok sıkıyordu. Sebat edip akşamları memelerim sünse de dilediği kadar emziriyordum ama sütüm yetmiyor sanıyordum değilmiş bu aylarda ben büyüyorum daha fazla süte ihtiyacım olacak diye sürekli memeyi uyarıyor ve tüm gün hayata dair öğrendiği şeyler onda akşam sinirine yol açıyor ve bu yüzden de memeye yapışık geziyor. Ancak çok uykusu olduğu veya gazı olduğu için memeden süt gelmesine tahammül edemiyormuş. Kısa bir not olarak emzik de işe yaramıyor çünkü yine meme değilBu emme ağlama krizleri arasında sık sık gazını çıkarmaya, aransa dahi biraz oyalamaya çalışarak ve nihai olarak uykusuzluk siniri gözlemliyorsam o sırada uykuyu yalancı açlığının önüne koyup bildiğiniz zorla uyutmaya çalışarak atlatmaya çalışıyorum. En azından max 45 dk dahi olsa uyuyup o müthiş sinirini atıyor. Ve şunu asla unutmayın memelerde asla süt bitmez, yağlanır, homojen üretilir ama sütten kesilmediğiniz müddetçe bitmez. Hele akşam o memeler yağlı sütten ve sık emmeden süner ben sütüm bittiiiiiğğğğ diye ağlayıp araştırdığımda öğrendim kendimize güveneceğiz başka yolu yok bir de sabah tazyikli sütlerimiz akşam yavaşlayınca da sinirleniyor diye düşünüyoruz ancak bir iki aya memeler terbiye olup yumuşayacak alışsın minnoşlar iyidir iyi
Bunu ben de asla anlamıyorum çok çaresiz hissediyorum o zamanlarOnun daha fenası meme de de aglamak. Sanki memeden bi anda acı bi tat gelmiş gibi bi bagırmaya baslıyo. Asslaa susmuyo. Bide burun temizligi yaptogımda resmen küsüp trip atıyor saatlerce aglıyo
Bu konuda yalnız değilmişim. Bebeğim 33 günlük oldu, son 1 haftadır akşam saat 7 den sonra memeyle kavga ediyor, biraz emiyor sonra bacaklarını karnına çekerek memeyi dövmeye başlıyor, akşam 11 12 te kadar bu şekildeyiz. Onu yap bunu yap sakinleşmiyor, 3 4 kez beşiğe bırakma teşebbüsümüzün sonunda ancak uyuyor. Sağdığım sütü veya mamayı enjektör ve parmakla veriyorum, cop cop içiyor, memeyi dövüyor. Artık gece ne benim ne de annemin hali kalmıyor. Doktor banyosunu geceye çekip rutin oluşturun diye söyledi, kendi evime geçtiğimde banyoyu geceye çekicem ama çok çok yoruldum.Duygularima tercüman olmuşsun birebir aynısını yaşıyoruz uyuyana kadar canım çıkıyor çığlık meme de süreklihem gaz hem uykusuzluk huzursuzluğu bitmiyor malesef
Bu bilgi beni çok rahatlattı sağıl arkadaşımKızlar bu memede çığlıklar ve süt dolmama işi benim de canımı çok sıkıyordu. Sebat edip akşamları memelerim sünse de dilediği kadar emziriyordum ama sütüm yetmiyor sanıyordum değilmiş bu aylarda ben büyüyorum daha fazla süte ihtiyacım olacak diye sürekli memeyi uyarıyor ve tüm gün hayata dair öğrendiği şeyler onda akşam sinirine yol açıyor ve bu yüzden de memeye yapışık geziyor. Ancak çok uykusu olduğu veya gazı olduğu için memeden süt gelmesine tahammül edemiyormuş. Kısa bir not olarak emzik de işe yaramıyor çünkü yine meme değilBu emme ağlama krizleri arasında sık sık gazını çıkarmaya, aransa dahi biraz oyalamaya çalışarak ve nihai olarak uykusuzluk siniri gözlemliyorsam o sırada uykuyu yalancı açlığının önüne koyup bildiğiniz zorla uyutmaya çalışarak atlatmaya çalışıyorum. En azından max 45 dk dahi olsa uyuyup o müthiş sinirini atıyor. Ve şunu asla unutmayın memelerde asla süt bitmez, yağlanır, homojen üretilir ama sütten kesilmediğiniz müddetçe bitmez. Hele akşam o memeler yağlı sütten ve sık emmeden süner ben sütüm bittiiiiiğğğğ diye ağlayıp araştırdığımda öğrendim kendimize güveneceğiz başka yolu yok bir de sabah tazyikli sütlerimiz akşam yavaşlayınca da sinirleniyor diye düşünüyoruz ancak bir iki aya memeler terbiye olup yumuşayacak alışsın minnoşlar iyidir iyi
Dövüyo derken memeye pat pat eliyle vuruyo mu benim ki öyle yapıyoBu konuda yalnız değilmişim. Bebeğim 33 günlük oldu, son 1 haftadır akşam saat 7 den sonra memeyle kavga ediyor, biraz emiyor sonra bacaklarını karnına çekerek memeyi dövmeye başlıyor, akşam 11 12 te kadar bu şekildeyiz. Onu yap bunu yap sakinleşmiyor, 3 4 kez beşiğe bırakma teşebbüsümüzün sonunda ancak uyuyor. Sağdığım sütü veya mamayı enjektör ve parmakla veriyorum, cop cop içiyor, memeyi dövüyor. Artık gece ne benim ne de annemin hali kalmıyor. Doktor banyosunu geceye çekip rutin oluşturun diye söyledi, kendi evime geçtiğimde banyoyu geceye çekicem ama çok çok yoruldum.
Canımsın ne demek hiç canını sıkma ben de bu doymuyor galiba deyip akşam 10. Çığlıklı vurmalı emzirme girişimimde detaylıca araştırmam sonucu öğrendim. Geçecek hepsi hepiniz harika annelersinizBu bilgi beni çok rahatlattı sağıl arkadaşımo kadar uzun saatler memede kaldı ki süt yetmiyo ve çocuğum doymuyo diye ben de ağladım dayanamayıp. Hatta mama verdim acaba aç mı diye iyice gazlandı daha da huysuz oldu
Evet eliyle vuruyor, yumruk yapıp vuruyor çılgınca ağlıyor. Ama bunu sadece belirttiğim saatlerde yapıyor. 2 gündür memede yapışık yaşıyoruz çok fena halimiz, kendimi inek gibi hissediyorum.Dövüyo derken memeye pat pat eliyle vuruyo mu benim ki öyle yapıyo
Çözüm yolu nedir? Uyutmuş olsam da çaresi yok gibi. Doktor 2 yaşına kadar bebeklerin akşam uykuya geçişi her zaman sıjıbtılıdır uzun sürer dedi de 4 saat uykuya geçmemesi beni çıldırttıı. Bir de bu süre içerisinde yeniden acıkıyor.Canımsın ne demek hiç canını sıkma ben de bu doymuyor galiba deyip akşam 10. Çığlıklı vurmalı emzirme girişimimde detaylıca araştırmam sonucu öğrendim. Geçecek hepsi hepiniz harika annelersiniz
Bize iyi geldi ya bigaia. D vitaminli olanı kullanıyoruz biz, kullandığımızdan beri çok rahat çıkarıyor gazınıOnu gaz damlası için vermiş olabilir mi. Kızların sanki biogai verdiğim günler daha huzursuzluk sıkıntılı oluyor. Siz böyle bir şey farkettiniz mi? İnternete baktım şikayet sitelerinde birçok kişi benim dediğim gibi şikayetler yazmış
Valla sabır ve oyalamak dışında bir çözüm yolu yok onun isteğine hareket etmek en doğrusu gibiÇözüm yolu nedir? Uyutmuş olsam da çaresi yok gibi. Doktor 2 yaşına kadar bebeklerin akşam uykuya geçişi her zaman sıjıbtılıdır uzun sürer dedi de 4 saat uykuya geçmemesi beni çıldırttıı. Bir de bu süre içerisinde yeniden acıkıyor.
Benim ki elektrik süpürgesi sesiyle uyuyoBen beyaz gürültü açıyorum uyuturken ve uyuduğu sırada kızlar ya inşallah sorun olmaz mecburum başka türlü çocuğu uyutamıyorum zararlı diyen de var zararsızın diyen debazen bu sesle de uyumuyor zaten yüzde yüz fayda ediyor diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?