Benim cildim çok feci oldu ya renk eşitsizlikleri kızarıklık kuruluk sivilce. Kılların çoğalma ve uzama hızı var bir de. Saçlarım desen hayatımda ilk defa kepek oldu ya bu ne böyle ben hayatım boyunca cilt ve saç sorunu yaşamamıştım
Benim cildim çok feci oldu ya renk eşitsizlikleri kızarıklık kuruluk sivilce. Kılların çoğalma ve uzama hızı var bir de. Saçlarım desen hayatımda ilk defa kepek oldu ya bu ne böyle ben hayatım boyunca cilt ve saç sorunu yaşamamıştım
Sag elimle fircayla balkonu yikadim tek tarafli egildigim icin herhalde kaburgam batti ama korktum. Esime bebege bisey olmamistir demi diyorum bebek orda mı sacmalama diyo bana ahahahah. Ben yıkıyorum eşim kurutuyor iyice sac kurutma makinasıyla
Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı. Monurol kullandım. Henüz yeni idrar tahlili vermedim ama idrardan biraz belli, temizleniyor gibi geldi. Cranberry de yiyorum. Bol su içmek gerekiyor. Benim sadece biraz pembelik geldi idrarımdan monurolü kullanmadan önce, sonrasında da iki kez minik pıhtı geldi. Doktora gittik bebişi gördük hep, iyi ama doktor idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı diyor, bir de plesantam rahim ağzına yakınmış o da olabilirmiş. Progestan verdi, dinlen diye rapor yazdı. Başına gelen varsa yazabilir mi? Bebek iyi diye sıkıntı etmiyorum ama moral olarak biraz yordu beni pıhtı işi..
Alabildigin kadar uzar cnm ben 23+2 ye aldım Martin 20 sinde randevum daha iyi görmüş olucak gerçi karnımızı sert bastiricaklar bebeği uyana buyana iticekler bebeğin döndüğünü okadar net hissediceksin ki canım yanmıştı geçen sene zor dayanmistim bakalım bu sefer nasıl olucak
Aynen cnm daha ileri tarihe al her gebeligimde 23 den sonrasına aldım 24 son zaten heryeri organları herşeyi daha iyi gözüküyor doktor daha net gorebiliyor
Tek dozluklardan üç gün arayla üç paket kullandım gene bana mısın demedi doktor tekrar tahlil yaptı baktı geçmemiş antibiyotik mecbur dedi cuma günü gidicem bende o zaman yazıcak ilaçları
Aynen cnm daha ileri tarihe al her gebeligimde 23 den sonrasına aldım 24 son zaten heryeri organları herşeyi daha iyi gözüküyor doktor daha net gorebiliyor