Kızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?
Bazen dondurmaları sevkiyattan sonra dolaba koyana kadar reyonun dışında bekletiyorlar, eriyip tekrar donunca bozulmuş oluyor. Öyle bir dondurmaya denk gelmiş olabilirsin. İnşallah hemen atlatırsın canım geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim hoş buldum☺ sağlıkla alalım kucağımıza inşallah peki gaz sancısı oluyor mu sende de çok gaz sancım oluyor söylemesi ayıptır o da etkiliyor belki krampsı ağrıları
-alıntı yapamamışım Ayla-
Kızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?
Hayır, o şekilde bakmadı ve bakarken hiç sivri bir şey de görmedim. Bacak arası hep böyle. Kordon değil çünkü pipisi diye o yuvarlak şeyi gösterdi bana.
Ayy deme bugün benim de canım aynı bundan çekti, kapta bulamadığım için kornetli aldım ama daha yemedim. Korktum şimdi Şimdi aklıma geldi çok soğuk soğuk yediysen mideni de üşütmüş olabilirsin canım. Nasıl oldun? Sabah daha kuru, mideni tutacak şeyler ye
Tşk ederim canım Dr a gittim kız ddi
Tekrar usg sini atayım istersen
Diğer arkadaşlarda önceden yorum yapmıştı etiketlemeyi bilmiyorum
Onlara da tekrardan tşk ediyorum
Burda usg olarak 14 haftalıkdı
Hayalet gibi çıkmış ama
Arkadaşlar bu bebişkolar sabah nereye kaçıyorlar ya da akşamları bu karınlar nasıl şişiyor. Sabah bir kalktım karnım 5 kilo almışım da azcık yağlanmıştan hallice
Arkadaşlar bu bebişkolar sabah nereye kaçıyorlar ya da akşamları bu karınlar nasıl şişiyor. Sabah bir kalktım karnım 5 kilo almışım da azcık yağlanmıştan hallice
Hahahah ya yicem bunları gerçekten o kadar minikler ve biz onların büyümesini o kadar hasretle bekliyoruz ki hele bi hareketlensinler gör bak benim kızlar bu sanki bugün hareketlenmedi adlı anksiyetik şiirlerimi
Hahahah ya yicem bunları gerçekten o kadar minikler ve biz onların büyümesini o kadar hasretle bekliyoruz ki hele bi hareketlensinler gör bak benim kızlar bu sanki bugün hareketlenmedi adlı anksiyetik şiirlerimi
Doktor ultrasona göre takip ediyor . Sata göre de ben ediyorum benim taaa ilk haftalardan beri böyle önde hatta 9 haftalıkken gittiğimde kız demişti o zamanda 13 haftaya yakın çıkmıştı ama ben 9 haftalığım nasıl olur diyimce sat ı yanlış biliyorsun dedi