• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
sonuç temiz çıktı çok şükür. 24 saat gözlemlememizi söylediler. bebişin her yerini kontrol ediyoruz bişey görünmüyor ama o kadar ses nerden çıktı. o sesi duymuş olmasam biraz rahatladım, ama şimdi düşünmeden edemiyorum. sabah çocuk doktoruna gideceğiz genel bi muayene etsin diye :KK43:
Çok geçmiş olsun 🥺🥺🥺

Kızlar benim çocuk doktoru dedi ki çocuk kardiyolojisine gidin kontrol edilsin kalbi dedi normal kontrol için ve onların hastanede yokmuş başka hastaneyi söyledi neyse randevu aldım arayıp bi muayene ücretini sorayım dedim 2515 lira dedi yuh ya ne var bu kadar yani

Kızlar benim çocuk doktoru dedi ki çocuk kardiyolojisine gidin kontrol edilsin kalbi dedi normal kontrol için ve onların hastanede yokmuş başka hastaneyi söyledi neyse randevu aldım arayıp bi muayene ücretini sorayım dedim 2515 lira dedi yuh ya ne var bu kadar yani
Ah yavrum ah sorma gerçek bir rant kapısı oldu gerçekten. Çocuk doktorumuzun ücreti 2900 olmuş derhal sigortasını yaptıracağım çocuğumun

Kuzu fiyatlar hep öyle artık durumun varsa sigorta yaptır muayene ücretlerini ödemiş gibi olursun kan tahlilleri vs bedavaya gelir

Niye bi sorun mu gördü yoksa rutinde böyle bir muayene mi varmış?

Ah yavrum ah sorma gerçek bir rant kapısı oldu gerçekten. Çocuk doktorumuzun ücreti 2900 olmuş derhal sigortasını yaptıracağım çocuğumun
Normal çocuk doktoru muayenesi bizim 1600 lira sendika indirimi yaptırıyordum 1115 lira veriyorduk ama bu kalp doktoru nedir böyle soygunculuk resmen ya bizim de eşimin iş yeri yapıyor özel sigorta neyse söyledik bebek içinde hala başlatmadılar bekliyoruz ya dünyanın parası gitti şu iki buçuk ayda valla bide ilaçlar kan tahlili bilmem ne çok sıkıştırıyor bizi ya T turuncukusunguncesi

Bizim doktor sigorta kabul etmiyor ya 🥹
Bizim şuanki çocuk doktoru Anadolu ve aksa sigorta ile çalışıyormuş ama bizim sigortamız allianz mecburen sigorta başlayınca başka doktora geçicez bizde yani sürekli sürekli ona para bayılamam

Başka hastanelere de bi sorsaydınız ammq pahalıymış ya
Evet ya diğer hastanelerin de çok ucuz olacağını zannetmiyorum kalp doktoru olduğu için sanırım fiyat yükseliyor ama gene de arayıp sorucam iki tane daha özel hastane var burda başka yok onlara da bi sorayım

Kızlar Allah nasip ederse 10 kasım da bebek mevlidi yapıcam yaklaşık 70 kişi felan olacak tahminimce tavuklu piilav ayran dağıtmayı düşünüyorum yanına da lokum dağıtırım diyorum ama hediye olarak bu kadar kişiye ne dağıtabilirim bilmiyorum ? Fikir verebilir misiniz biraz ucuz da olması lazım yoksa işin içinden çıkamayabilirim 😬

Kızlar Allah nasip ederse 10 kasım da bebek mevlidi yapıcam yaklaşık 70 kişi felan olacak tahminimce tavuklu piilav ayran dağıtmayı düşünüyorum yanına da lokum dağıtırım diyorum ama hediye olarak bu kadar kişiye ne dağıtabilirim bilmiyorum ? Fikir verebilir misiniz biraz ucuz da olması lazım yoksa işin içinden çıkamayabilirim 😬
Sukulent veya aloevera olabilir minik saksılarda

mademoisella mademoisella nasıl oldunuz bebiş iyi mi

mademoisella mademoisella aklım sende n’aptınız her şey yolunda mı canım

Geçmiş olsun 💐 iyi misiniz canım 🙏 mademoisella mademoisella
çok şükür bu sabah 8de çocuk doktoruna gittik. her tarafına baktı, karnına, koluna, bacaklarına, kaburgalarına. bir şey görünmüyor dedi 🥹 inşallah öyledir. yine de dikkat et kusma, gözlerinde kayma var mı diye dedi. tam da gaz ve kabızlık sorunumuz başlamıştı, bebek aşırı huzursuz. sanki düşmeyle ilgisi varmış gibi algılıyorum ama gazdan ve kabızlıktan muhtemelen. sürekli ıkınıyor çünkü. bigaia damla verdi doktor inşallah işe yarar. öyle işte. gece hiç uyumadım. korkuyorum uyuyup kalıcsm diye🥲

Back
X