Hepimiz aynı yollardan geciyoruz. Bazen acaba biz mi hatalıyız diye sorguluyorum

ben ilk doktor kontrolune gittigimde doktor da eli soguk olmaması lazım demişti hatta 1 kat fazla giydiriyoruz dedigimde bile boyle soguk olmaması lazım dedi. O da doktor neticede. Senşnki biraz fazla gibi ama bana da hep soyluyorlar üstü ört vs die. Termometre basında duruyor 25 derecede ben zıbın + alt üst takım + bazen corap + uyurken fermuarlı kundak + üstüne penye örtü ara da da 4 kat nüslin örtü (katlanmış halde üstüne atıyorum) tam örtmüyorum ayak karın tarafına denk geliyo. Ama hiç sıcaklama terleme belirtisi olmuyor bebişte. Gün üçinde sadece uzun kollu zıbın ve alt giydirdigimde oluyor akşama dogru yelek giydiriyorum. Her banyoda cocugun eli kolu bacagı morarıryor kılcal kılcal. Dün ilk defa cok sıcak bi odada yıkadık hatta 40 derece ye falan vurmus olabilir guneş vuruyor direk. İlk defa morarmadı. Cocuk üşüyormuş demekki dedim. Bide üşüme belirtilerinde sırtına kaka cıkma olayı oluyormus. Ne zaman bu önerdikleri gibi giydirsem hatta önerdiklerinden biraz fazla mesela corap ya da örtü oldugu halde o gece sırta kaka cıkmalı olay yaşıyoruz. Belki bu önerilen kıyafet kuralları biraz daha buyuduklerindedir 3 aylıktan sonra belki de

valla benüm kardeşim cocuk doktoru diyorum ya eve geldiginde çocuğu baya sıkı giydiriyo corabından üstüne sıkı sıkıya şapkasını hüç eksik etmiyo. Ben dikkat etmıyodum o kadar o her şapkasız gorusunde geciriyo kafasına.