2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Maşaallahhhh atlattın bende 2ci günüm dünkünden iyiyim ama tabi halim yok sol yerim ağrıyo çok duramıyorum hasta gibiyim 20sine kadar bi iyi olsam ne guzel olurr

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza

Heeee o yüzden biraz daha sabırsız oldum desene erkekler geç geliyormuş ya çoğunlukla 42. Haftayı da bekleyenler bile varmis her gebelik kendine özel cidden aynı anneden bile farklı farklı gebelik hikâyeleri oluyor her birinde

Mevsimlisan Mevsimmm senden nişan felan geldi mi.
Bende onlarda gelmedi sancı zaten yok hiç.
Yok canısı bende hiç öyle bir gelen giden yok. Ama benim ağrılarım var bel pelvik kemikleri alt karın bölgesi falan şiddetli değil ama bı bakıyorum ağrım var bir bakiyorum yok yalancı sancı dedikleri sanırım

He kız varda noluyor boşuna çekiyor gibi hissediyorum inşallah bir anda gelip o kadar çok sancıyi çekene kadar biz şimdiden başlayıp ağrı durumunu azaltmış oluruz böyle dua ediyorum
İnşallah öyle olur benim 3 ablam var 3nun de en az 4 çocukları var 1 tanesi bile suni sancı almadan hastaneye gittikleri gibi dogurdular hatta ebeler hiç gelmeseydin evde dogursaydin diyorlardı inşaallah bende onlardan olurum oğlumda 1 gün önce başladı sancı ertesi gün sabah gittim suniyle akşama doğum yaptım o zamana kadar da yalancı sancı falan çekmedim o zaman çektim doğurdum bunda 1 aydır sancım var ama tık yok

Oohh maşallah maşallah yaaa ne güzel sende onlara çekmiş olursun umarım bunda da annemle teyzem bana cektiysen kolayca dogurursun diyorlar ama bende 2-3 haftadır ağrı sancı çekiyorum

Annem bana doğum yaptığında misafirlik ten gelmiş yürüyerek eve gelmiş sancısı vurmuş babaannemle bizim ev aynı mahallede karsilikliydi o zaman babannemin evinden bizim eve geçmeye düşün 2-3 kez sancı girdi baya bir kivrandirdi diyor teyzemi aramış dayım arabayı almış gelmiş hemen arabay binmiş annem demiş ki indirin çocuk geldi cidden inmisler evin girişinde odaya bile geçmeden doğmuşum ben

Oo seninki daha beter kapıda dogurmus anan seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…