2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Pelvik ağrı bendede oluyor arada karnımın alt kısmına sağlı sollu ağrı giriyor. Ay bide benim diz kapaklarım çok ağrıyor ya merdiveni zor çıkıyorum he

Dün öğlen ameliyat oldum dünden beri toplasan 2saat uyuyamadım.kizim uyusa da beni bı turlu uyku tutmuyor.uyku pozisyonumu ayarlayamiyorum.

Kızlar bende 38+4 te cuma gunu doğum yaptım ilk doğumumda belimden giren sancıyla başlamıştı ama bu sefer altıma kaçırıyorum sanıyorum uykumda sürekli bi ıslaklık ama azar azar çamaşırımı değiştirip yatıyorum tekrar aynı şekilde bi değişiklik olduğunu farkedip hastaneye gittiğimde doğum başlamış diyerek suni sancıyla doğumum oldu.bebeğini bekleyen herkes sağlıkla kavuşur inş.

Amin hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bizde normal bekliyoruz ama nazlı çıktılar beklemedeyiz

Bende yediklerime cok dikkat ediyorum ama anlamadım gitti şu gaz sancısı berbat birsey

Reactions: Jou
Anladim canim gecmis olsun sanada saglikla buyut bebeğini. Gecmedi benimkiler solda ve ortada icten sislik var doktora gorunsemmi bilemedim. Sizinti kizariklik olmadigi icin gitmedim Simdiye kadar

Evett evett aynenn öyle kuzum ameliyat oluyorsun hemen iyileşemezsinki

Ağlama hiç sarılık benim kızımdada oldu bolbol emzirmene bakk herşerde bie hayır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…